Şimdi Ara

Modem Pc'ye Geç İp Veriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Zyxel modem'e sahibim Ttnet sınırsız paket kullanıyorum 2 mbit hıza sahibim ve nerdeyse (özellikle bugünlerde ve akşam üstü) bağlantıda kopmalar meydana geliyor ancak sorum bu değil modem bağlantı gittikten sonra pc'ye geç ip veriyor yeri geliyor hemen ip verebiliyor yeri geliyor 1 dk sürüyor ip vermesi,

sorun nerde google'ın dns serverını kullanıyorum ip ise otomatik

• 100 kişilik alana 1000 kişi alınca internette ilk giren düşer.
    ip geç veriyorsa cmd>ipconfig /flushdns (dns ön belleği temizleme)
  • Kullanmış olduğun DNSler sonucu bu hatayı alaabilirsin.Bunun için ilk önce bütün İP'lerini otomatik al.Ondan sonra bütün önbelleği temizle(net dahil) ve sonra modeme reset attıktan sonra , pc yeniden başlat ve öyle dene istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amedjhN -- 15 Şubat 2012; 9:34:46 >
  • benim tavsiyem ftp.zyxel.com.tr adresine girerek modeminin firmware yazılımını güncelleyip modemi resetleyip yeniden kurman olacaktır, modem kaynaklı bir durumsa güncel yazılımla giderilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laxi

benim tavsiyem ftp.zyxel.com.tr adresine girerek modeminin firmware yazılımını güncelleyip modemi resetleyip yeniden kurman olacaktır, modem kaynaklı bir durumsa güncel yazılımla giderilebilir.

zaten güncel modemin firmware'si v3.70 ama bir gireyim bakayım yeni güncelleme çıkmışmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.