Şimdi Ara

Modem Kurulum Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
23.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir TP-Link TD-W8151N kablosuz modem aldım. İlk önce uğraşmamak için hızlı kurulum yaptım. Kurulum tamamlandı dedi ama olmadı. Sınırlı bağlanabildim. Sonra kutudaki yazılımı ile kurmaya çlıştım. Ethernet kablosunu bağlayarak. Ama hata veri. Ağ adaptörlerinizi kontrol edin dedi. Sonra bilgisayarın ağ adaptörlerini kapadı. Halbuki açıktı. Açıp tekrar dededim. Yine aysı sonuçla karşılaştım. Başka modemlere çok rahat bağlanabiliyorum. Sadece bu modemde sorun çıkıyor.

Ne yapmalıyım?

TD-W8151N Kurulumu için aşağıdaki gibidir.

1-) İlk aşamada Tp-Link Modeminizi fabrika ayarlarına getirmeniz gerekmektedir. Bunuda modeminizin portlarının bulunduğu yerdeki reset yazan deliğe ucu sivri bir cisimle 15 sn kadar basılı tutarak gerçekleştirebilirsiniz.

2-) Bir sonraki aşamada Ethernet kablosuyla modem ile bilgisayar arasında bir bağlantı sağlamamız gerekmektedir.

3-) Boş bir Explorer sayfası açıp Adres çubuğuna 192.168.1.1 yazıp enter tuşuna basıyoruz.

4-) Önümüze gelicek olan Kullanıcı Adı : admin & Parola : admin olarak yazıp enter tuşuna basıyoruz.

5-) Web Arayüzüne gelicektir. Bu aşamada Hızlı Başlat Menüsüne tıklıyoruz. Sihirbazı Çalıştır veya Devat et butonu gelicektir. Basıp devam ediyoruz.

6-) Ufak açılan pencerede 3 kez ileri butonuna basıyoruz.

7-) Önümüze ADSL kullanıcı adı ve şifresi girebileceğim ekran gelicektir. Kullanıcı adına servis sağlayıcımızdan aldığımız kullanıcı adını ve Şifreyede servis sağlayıcımızın bizlere vermiş olduğu şifreyi yazmalıyız.

8-) VPI : 8 & VCI : 35 - PPOE LLC ayarlarının seçili olduğundan emin olduktan sonra ileri butonuna basıyoruz.

9-) Kablosuz Ayarlarımızı yapılandırmamız gerekmektedir. Bir sonraki aşamada bu kısımda SSID bölümüne bir isim tanımlayabilirsiniz. Doğrulama Türü bölümündende WPA2-PSK seçip Ön paylaşım anahtarı bölümüne bir şifre tanımlamamız gerekmektedir. En az 8 Karekterli türkçe karekter içermiycek bir şifre yazmalıyız.

10-) Bir sonraki aşamada ayarlarımızı kaydetmek için ileri butonuna basıyoruz. Bir müddet bekledikten sonra KAPAT butonu gelicektir. Daha sonrasında Kapat basıp modemimizi kapatıp açıyoruz.

Bütün ayarlarımız yapılandırılmıştır. İyi günler dileriz.

• Merhaba,
    Bende de sorun var 192.168.1.1 adresine giriş yapamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 11 Ocak 2021; 4:52:35 >
  • hacam benim modemim TD-W8151N SÜREKLİ BENİM MODEMİN ŞİFRESİNİ KIRIYORLAR BUNU NASIL KIRDIKLARINIDA SÖYLİM MODEMİN ALTINDAKİ PİN ALMIŞLAR SÜREKLİ ONUNLA KIRIYORLA BEN BU PİNİ NASIL DEĞİŞTİRİRİM BANA BİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM?
  • hacam benim modemim TD-W8151N SÜREKLİ BENİM MODEMİN ŞİFRESİNİ KIRIYORLAR BUNU NASIL KIRDIKLARINIDA SÖYLİM MODEMİN ALTINDAKİ PİN ALMIŞLAR SÜREKLİ ONUNLA KIRIYORLA BEN BU PİNİ NASIL DEĞİŞTİRİRİM BANA BİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM?

Orijinalden alıntı: ali06gs

hacam benim modemim TD-W8151N SÜREKLİ BENİM MODEMİN ŞİFRESİNİ KIRIYORLAR BUNU NASIL KIRDIKLARINIDA SÖYLİM MODEMİN ALTINDAKİ PİN ALMIŞLAR SÜREKLİ ONUNLA KIRIYORLA BEN BU PİNİ NASIL DEĞİŞTİRİRİM BANA BİR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM?

wps i kapatın
    sağlam bir wpa2 şifre oluşturun
    19 yıl önce açıldı
    Proxy kurulum sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam çok saolun verdiğiniz bilgi gerçekten işime yaradı saolun:)

Orijinalden alıntı: ali06gs

hocam çok saolun verdiğiniz bilgi gerçekten işime yaradı saolun:)

Tüm Modem kurulumumlarının aşağıdaki link üzerinden kontrol edebilirsiniz.
    http://www.hardresetle.com/turk-telekom-modem-kurulumlari/

Orijinalden alıntı: savastascioglu

Merhaba,

Tüm Modem kurulumumlarının aşağıdaki link üzerinden kontrol edebilirsiniz.
    http://www.hardresetle.com/turk-telekom-modem-kurulumlari/

Hahaha Hocam nereden buldun kaç yıllık konuyu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.