arkadaşlar 8mbit kotalı kullanıyorum 8mbit- 16gb tarifesine geçmek istiyorum ve kablosuz modeme ihtiyacım var. Modemler 70-80 lira civarında modeme para vermektense su anki üyeliğimi iptal edip tekrar basvurmak ve modemi bedavaya getirmek mümkünmü telekoma gıtmeden önce fikirlerinizi öğrenmenin yaraı olur sanıırım:) sonra kazık yemeyelim
modem kampanyasından yararlanmadıysan daha önce vermeleri lazım aslında yararlansanda vermeleri lazım.çünkü yeni abone gibi oluyosun.ama ttnet te bedava vermiyo aylık 2 mi 3tlmi ne taksit var sanırım.ve tahaüt isticekler büyük ihtimal.ttnetle yüz göz olacağına al bitane datron modem hepsiburadadan bak keyfine.kargo dahil 40 lira gibi bişeye geliyo 12 ye bölüyolar kablosuz modem o fiyata çok iyi işimi görüyo aldım kullanıyorum.hem ttnetten aldığın modemi yarın smile da veya başka şirketin internetinde kullancağın zaman sorun çıkıyo yazılımını falan değiştirmek zorunda kalıyosun olmuyo servise veriyon serviste yapmam diyebiliyo falan diye duydum.soruna tam cevap veremedim ama belki alternatif bi fikir olur bence datron modeme bi bak hepsiburadadan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme