Şimdi Ara

Modem ile ilgili bir sorun(Link ışığı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

pikatel ethernet modem kullanıyorum herşey düzgün çalışıyor internete giriyorum ama en geç 30 - 40 dk sonra dsl - link ışığı yanıp yanıp sönmeye başlıyor ve tekrar bağlanıyor.dolayısıyla internet kopuyor.bu neden oluyordur çözümü nedir?

1 hafta öncesine kadar böyle bir sorun yoktu ilk defa bugün oldu.bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok makbule geçer kolay gelsin

• Ya thecaliph16 kardeş bu sorun benim kuzenimde de var tam ben yazacakken sen de yazmışsın ama kimse yardımcı olmamış senin yine 30-40 dakkada bir oluyo bu modemde 1 dakikada bir oluyo hepten abartmış olayı...bi yardımcı olan çıkarsa çok sevinirim...şimdiden teşekkürler......
  • quote:

Orjinalden alıntı: snandkmn

Ya thecaliph16 kardeş bu sorun benim kuzenimde de var tam ben yazacakken sen de yazmışsın ama kimse yardımcı olmamış senin yine 30-40 dakkada bir oluyo bu modemde 1 dakikada bir oluyo hepten abartmış olayı...bi yardımcı olan çıkarsa çok sevinirim...şimdiden teşekkürler......

hmm iyi oldu yani bu konu

bilgili arkadaşlardan yardım bekliyoruz...
  • surekli kopma oluyorsa hattinizi kontrol ettirin. Adsl hattiniz oturmuyor olabilir. Adsl hat saglamsa modemi farkli bir calisan hatda kontrol edin.
  • Ben komple araştırdım modemle alakalı konuları bu marka bu model modemden herkes şikayetçi ve kimse işe yarar bir çözüm sunamıyo birkaç neden var bunlar arasında adaptörün watt gücü,modemin arızalı olması,hatta problem olması vb.gibi nedenler ama bunlardan hiç birisi yok bende tek çözüm (ki o da tam kesin bir çözüm değil)modemi komple değiştirmek sanırım tt net'in verdiği bu marka modemler komple arızalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-787C4277-E -- 31 Mayıs 2008; 22:06:04 >
  • sorun hala devam etmekte
  • Dediğim gibi bu marka bu model modemler arızalı neden diğer modemlerde bu kadar fazla sorun yaşanmıyo da sadece bunlarda yaşanıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses ile ilgili Sorun
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya telefonun ana kablosunu (link)direk modeme bağladığımda sorun yok yani dolayısıyla modemde bir arıza yok.Dedim Splitter'da sorun vardır yeni Splitter aldım ancak olmadı yine neden oluyo acaba sorun nerededir yokmu yardımcı olacak bir arkadaş??Bana kabloları,ttnet bağlantısını kontrol et falan demeyin hepsi çalışıyo..
  • quote:

Ya telefonun ana kablosunu (link)direk modeme bağladığımda sorun yok yani dolayısıyla modemde bir arıza yok.Dedim Splitter'da sorun vardır yeni Splitter aldım ancak olmadı yine neden oluyo acaba sorun nerededir yokmu yardımcı olacak bir arkadaş??Bana kabloları,ttnet bağlantısını kontrol et falan demeyin hepsi çalışıyo..

Ana kabloya takınca sorun yoksa modeme giden kabloyu değiştir.. Kablo sağlam görünüyor olabilir, ucuna normal telefon bağlayınca sorunsuz çalışır, ama modemi takınca hattan düşme yapar.. Çoğu kez başıma gelmiştir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Ya telefonun ana kablosunu (link)direk modeme bağladığımda sorun yok yani dolayısıyla modemde bir arıza yok.Dedim Splitter'da sorun vardır yeni Splitter aldım ancak olmadı yine neden oluyo acaba sorun nerededir yokmu yardımcı olacak bir arkadaş??Bana kabloları,ttnet bağlantısını kontrol et falan demeyin hepsi çalışıyo..

Ana kabloya takınca sorun yoksa modeme giden kabloyu değiştir.. Kablo sağlam görünüyor olabilir, ucuna normal telefon bağlayınca sorunsuz çalışır, ama modemi takınca hattan düşme yapar.. Çoğu kez başıma gelmiştir..

Dur bakalım bir de öyle deneyelim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.