Şimdi Ara

modem ile acces pointi kablo ile bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ucu onun modemine bağlı diğer ucu bendeki acces pointe bağlı .Sonra acces pointin kurlumunu yapıyorum ama internete erişemiyorum bağlı gosteriyo full cekiyo ama giremiyorum.acces poinnteki kabloyu direk bilgisayara abgladıgımda ıse ınternere girebiliyorum yardımcı olurmusnuz bn acces pointle wifi olarak evimde paylaşmak istiyorum
    ltfn yardım edın

• arkadaşlar başı eksik çıkmış
    bn tplink acces point aldım evimiz 2 katlı internetimi alt kattaki evdende gitmek için aldım.
    kablonun 1 ucu modeme bağlı diğer ucu bendeki acces pointe bağlı .Sonra acces pointin kurlumunu yapıyorum ama internete erişemiyorum bağlı gosteriyo full cekiyo ama giremiyorum.acces poinnteki Ethernet kablosunu direk bilgisayara bagladıgımda ıse ınternere girebiliyorum yardımcı olurmusnuz bn acces pointle wifi olarak evimde paylaşmak istiyorum
    ltfn yardım edın
  • Mesaj at bana gece bakarım yeri burası değil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bak bn aparmanda oturyom.apartmna bizim 2. katta kirecı war yanı 1 ve 3 bizim. zaten 3 kaltı ınternet 1 katta war dı modem de onda.3. kata acces point aldık.kablo çektik modemden net hızı zayıflamasın dıye ardından acces pointi kurdum.internete giremiyorum full çeki ama ap mi cakısıyo noluyo anlamadım.ama modemden gelen Ethernet kablosunu direk bilgisayara takınca ınternet geliyor..ama bn tablet ve tel den de gırmek ıstiyo.muhtemelen sorun ip lerden ama.sorunumu umarım anlamışsınızdır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.