Şimdi Ara

MODEM GÜVENLİK DUVARI NE KADAR GÜVENLİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B.sayarımda comodo firewall vardı, fakat kablosuz airties modem alınca bunun içinden Stateful Packet Inspection (SPI) firewall özelliği çıktı, baktım 2 tane var comodoyu sildim.
    Sorum şu; acaba silmekle hata mı yaptım, bu modemdeki firewall işe yarar mı,bunun yerini tutar mı?
    Bu şekilde hiç olmazsa zırt pırt çıkan onay kutucuklarından kurtulmuş oldum.

• Sadece netbios,dcom vb port saldırıları için kullanıyorsanız yeterlidir.Ama bir virüs internete bağlanmak isterse birşey yapamaz
  • Modem güvenlik duvarı normalde yetse de yazılımsal firewall gibi sizi uyarmaz arkadaşın dediği gibi.Bilgisayarınıza giren bir trojan mesela dışarıya bağlanmak isterse comodo veya diğer firewall lar uyarır ancak modem firewall u sormaz.Yazılımsal firewall kullanmakta fayda var.Comodo dan sıkıldıysanız PcTools veya Online Armor deneyin.Daha az soru sorarlar.
  • yani abi şöyle bir durumda var modemin firewall friwall degilki şunuda söyliyim gercek firewall donanımsaldır yazılımsal firewallarda işe yaramaz senin bağlanmak istedigin keser işine yaramayan bağlantıyıda kesmez trojenler cirit atar ama şunu söyliyim eger evdeysen saten bunları kafana dert etme onu söyliyim firewall dısardang gelen saldırıları engellemek icindir iceriye bakmaz saten önemli olanda odur oke.
  • Yazılımsal firewall dışarıya çıkış yapmak isteyen trojan, spy .. gibi programların çıkışlarında uyarır ve çıkışlarını
    izne bağlar... En büyük faydası orjinal olmayan yazılımların çıkışlarını durdurmak da gösterir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.