Bildirim
modem bağlı gözüküyor ama nete giremiyorum?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
sorun son cümlede farklı bir boyut kazanmış...bahsettiğiniz modemin özelliklerini tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla ethernet girişinden internete bağlanamıyorsunuz ama modemi usb den pc ye bağladığınızda internet var...aklıma gelen ilk olarak ethernet kartının arızalı olması...eğer sağlamsa modemin ilk kurulumunda hata yapmış olmanız...bence airties müşteri hizmetlerini aramanız sorununuzu hızlı çözmenizi sağlar... -
peki sağolun... yalnız ethernet ana karta bağlı ve aylardır girebiliyordum..
birde hamatchi yi kullandıktan sonrada nete giremiyordum alakası vamıdır acaba -
makinanda antivürüs programı olarak ne yüklü artı modemin ayarlanması içn ıp adresini girerek modemin iç ayarlarına ulaabiliyormusun bunları bir söylersen bir çözüm bulabiliriz belki.. -
AVG,ad-aware,spy-bot var. iç ayarlıar LANdan bağlanın ca göremiyorum ama usb de gözüküyor... -
ozaman ankartın ayarlarına bak etherneti tanımıyor olabilir.. driveri birdaha kaldır kur... -
ARKADAŞIM BU MODEMDE IP VERMEDEN OLMUYO IP VERECEKSİN OZAMN RAHATLIKLA BAĞLANIRSIN BEN ÖLE YAPIYORUM MÜŞTERİLERİME. IP NUMARASI KİTAPÇIĞINDA YAZIYO KOLAY GELSİN -
çok teşekkür ederim.. deneyecegim.. gerçi ip verme işini nasıl yapacağim bilmiyorum ama kitapçığa bi bvakayım ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X