Şimdi Ara

Modem Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 5-6 yıllık ,eskiyen, modemimi değiştirme kararı aldım. Bir modem alırken dikkat etmem gereken unsurlar nedir tam olarak bilmiyorum bir kaç araştırma sonucu Asus DSL AC750 modemini uygun buldum modemin piyasaya çıkış tarihinin 2017 olduğunu gördüm neredeyse 3-4 yıllık bir modem bu da beni açıkcası bu ürüne geçme konusunda birazcık soğuttu ve konu açmayı düşündüm yardımcı olabilirseniz sevinirm.




  • Ben de bu aralar modem bakıyorum. Malum evdeki modem biraz sıkıntı çıkartmaya başlıyor gibi. Zyxel VMG3625-T50B filan bakabilirsiniz. 5 GHz + tüm ethernet portları gigabit. Asus AC750 almak yerine bu daha mantıklı olur gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakın bir arkadaşım bir ay önce aldı bu ürünü wifi çekim kalitesinin kötü olduğunu söylüyor hemde wifi 5 destekli bir modem youtubeda ürünü alıp kullananlara sorarak fikir edinebilirsiniz. Benim tavsiyem biraz daha bekleyip bütçenizi artırıp daha iyi bir wifi 6 asus routerı almanız.


    Modem Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: weritaserumok

    yakın bir arkadaşım bir ay önce aldı bu ürünü wifi çekim kalitesinin kötü olduğunu söylüyor hemde wifi 5 destekli bir modem youtubeda ürünü alıp kullananlara sorarak fikir edinebilirsiniz. Benim tavsiyem biraz daha bekleyip bütçenizi artırıp daha iyi bir wifi 6 asus routerı almanız.


    Almadan önce iyi araştırın






  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.