Şimdi Ara

Modem alıcam TP-LINK TL-WA801ND ? TP-LINK TD-W8961ND? TP-LINK TL-MR3420? LINKSYS WAG120N ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İlla ki Teknosa'dan mı almak zorundasınız? Bence başka sitelere de bakın, daha uygun fiyata bulabilirsiniz!(Örnek:Tl-wa801nd fiyatı 82 TL Teknolojix'te, ayrıca bu modelin bildigim kadarıyla modem özelligi yok, access point!)
  • Alacaksanız 3.Linkteki modemi teknosadan değilde vatandan 120 liraya şu anda alınabiliyor bende araştırma yapıyorum modemler üzerine yoğunlaştım artık superonlineye geçecem falan filan diye vazgeçmiştim ve olmayan sürekli aksilikler yüzünden herşeyim havaya uçtu.. ama inşallah kısmet olursa alacam bende sizler gibi modem..

Airties te var bunların arasında ama eğer aklınıza yatmazsa Airties air 5340 Serisini alabilirsiniz Yanlız şunu unutmayın onun fiyatı 144 lira ama dediğim 3.Linkteki modemin fiyatı vatanda 120 Liradır.

Araştırmalara göre LİNKSYS Modemler amerikan markası olmasıyla beraber amerikan router,server vs tarz teknoloji konularında en köklü ve sağlam firmadır ve Cisco firması ile beraber üretiliyor ama şu anki Linksys serilerinde Cisco yazmaktadır

Detaylı fazla bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bunlar çünkü bu köklü bir amerikan firmasıdır Linksis

TP-LINK İse bunun yan sanayi ürünüdür öyle hatırlıyorum ama alacaksanız Linksys almanızı öneriyorum.

• tp-link ile ilgili herşeyi duydum ama linksys nin yan sanayisi olduğunu ilk defa duyuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanizmit

tp-link ile ilgili herşeyi duydum ama linksys nin yan sanayisi olduğunu ilk defa duyuyorum.

Bende öyle biliyorum ama kendi sitesi var da fakat ki burada bir yerlerde açıklanmıştı bununla ilgili bir konu ama ben onun bilgisini kaybettim o yüzden aklımda kalmıştı söyledim bende yoksa zannetmedim TP-LİNK in onun ürünü olduğunu çünkü tasarımı falan yani ön yüzü LNKYSİS Benzeri hala aynı tıpkının yani dikkatimizi çeker orası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TP LİNK TD-9970v3 Modem 75TL!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.