Arkadaşlar bu ay kota 6gb oldu nasıl oldu bende anlamış değilim. ortak kullanıyoruz interneti diğer kullanıcı doğru düzgün bilgisayarı bile açmıyor bende günde 20-30dk foruma takılıyorum maillere falan bakıyorum
modem 24 saat açık. modem açık olsa ama internete bağlanmasakda kota gider mi. günlük 8 saat deniliyor ama bu 8 saat internettemi geçecek yoksa modem açık olsada geçer mi
Modem açık olursa çok önemsiz bir miktarda belki gidebilir ama bu kotayı aşacak derece değildir günlük 1mb bile olamaz.Senin ortak bişeyler yapıyor olabilir geceleri
olmaz heralde ama diğer arkadaşlarında görüşlerini almak lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR
Modem açık olursa çok önemsiz bir miktarda belki gidebilir ama bu kotayı aşacak derece değildir günlük 1mb bile olamaz.Senin ortak bişeyler yapıyor olabilir geceleri
ortağı gece kötü kötü işler ceviriyor galiba yoksa modem açık kalarak hayatta dolmaz.
benim kota pcyi aldığımdan beri hep açıktır hiç kapatmadım ne olduysa bu ay acayip fazla geliyor herkeste böyle bilmiyorum neden..
ya yapmayın etmeyin arkadaşlar adam bilgisayarın B sinden intrnetin İ sinden anlamıyor.
kablosuz modemi ben kurdum, akşam eve gittim adam dilekçe hazırlamış bu ne dedim telekoma modemi değiştirdik diye dilekçe vermek gerekir belki diye hazırladım dedi
benim full açık yani hiç kapatmıyorum gece gündüz hiç fatura yazmadı yazsaydı heralde...
Arkadaşlar birde bu kaç yıldır ortalıkta dolanan 8 saat olayı nedir ya ben onu anlamış değilim neden bu kadar kendimizi sınırlandırmak istiyoruz ama merak ettiğim neden 8 saat... (böyle bir saat olayı yok tabiki arkadaşlar)
Hem kotalı hem de ortak kullanım
hiç bir şey olmazz bence
kablosuz modem hattınıza biri girmiş olabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: korner12
Arkadaşlar birde bu kaç yıldır ortalıkta dolanan 8 saat olayı nedir ya ben onu anlamış değilim neden bu kadar kendimizi sınırlandırmak istiyoruz ama merak ettiğim neden 8 saat... (böyle bir saat olayı yok tabiki arkadaşlar)
o sekiz saat olayı telekomun kendi reklamının yüzünden.. günde şu kadar mp3 indirip şu kadar film izler şu kadar saat te nette kalırsanız kotanız dolmaz gibisinden bişi idi
be şuna eminim TT bizi kazıklıyor. Ben günde 12 saat forumdayım. Paso Youtube izlerim şarkı indiririm.Resim video indiririm. sopcasttan maç izleerim.benim 6 gb sana nasıl oluyor anlamadım.
TT
Bu ay kotalarda sanki biraz sisirme var gibi ondan olmasin
şifre var. süreklide bakıyorum kimler var ağda diye ben ve komşu başka yok
ya komşu sakat işler çeviriyo bilememezlik ayağına yatıyo yada telekom bunlar ortak deyip acısını çıkarıyo
quote:
Orjinalden alıntı: ottocu
kablosuz modem hattınıza biri girmiş olabilir.
Kesinlikle şişirme var.Ben bugün özellikle takip ettim.100mb arttı.Üstelik hiçbir video,mp3 vs. indirmeden... Bu arada benimde 6 gb oldu Senin konuya gelince; senin hattına biri girmiş olabilir.Arkadaşın başına geldi böyle bişey ve 70 ytl civarı fatura ödedi.(4gb kotalı)
o değil 2mb sınrısız bağlantım var bana 92 milyon fatura göndermişler ne olabilir acaba bu fark?
8 saat sınırı diye birşey yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme