Şimdi Ara

Modem Adaptörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde huaweinin HG658c modemi (12V- 2A) var fakat adaptörü yok.Bende farklı bir adaptör kullanım dedim 12V-500mA fakat prize takar takmaz modemin tüm ışıkları sabit bir şekilde yanıyor acaba adaptör uymadığından dolayı mı yoksa başka neden olabilir mi ona göre yeni bir adaptör almayı düşünüyorum.Modem Adaptörü Bu arada modemin power ışığı turuncu yanıyor normal mi teşekkürler.

• 1a yerine 0.5 çalıştırabilir ama 2a isteyen modemde olmaz sanıyorum. Tüm ışıklar yandıktan sonra ışıkların yanıp sönmesi gerekir. O adaptör modemi çalıştırsa bile sürekli kendini resetleyip duracaktır. Tam randıman alamazsınız
  • 0.5 A lik adaptör kullandığımda zaten böle tüm ışıkları yanıyor modemin arkasında 2A yazıyor o yüzden 2A lik bir adaptör alamam gerekmiyormu
  • Bu tip bir cihaz boşta 10W civarı güç tüketir, işlem yaptığı zaman bu değer 15-20W 'a kadar çıkabilir.O yüzden 0.5A --->6W güç bu cihazı çalıştırmaz.1A bir ihtimal ama yüklendiğin zaman resetler.
    O yüzden minimum 2A 12V adaptör lazım.Amper değeri daha da yüksek olabilir ama fiyatı da aynı şekilde artar.

Bendeki Zyxel VMG8924-B10A'nın boşta tükettiği güç :

Modem Adaptörü

EDiT:Resim ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charmlander -- 5 Temmuz 2020; 20:16:30 >

• Merhaba farklı bir adaptör ile deneyin isterseniz ama huawei'nin bu modellerinde kronik bir sorundur bu, modem tüm ışıkları sabit kalır, Arızanın nedeni soğuk lehim hatası.
  • amperi yetmiyor, modemin arkasında ne yazıyorsa aynı değerlere sahip bir adaptör al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.