Şimdi Ara

Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
417
Cevap
8
Favori
14.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FRIENDS

v911 yerine bu alınır mı acaba. Kargo dahil $18 http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_107831.html

Kırılırsa parça bulunmaz heralde

v911 yerine alınmaz tabii ama buna benzer bir şey alacaksanız size dünyanın en küçük olanını öneririm bir sürü yedek parçasıda mevcut
    http://www.banggood.com/Cheerson-CX10-CX10-Mini-24G-4CH-6-Axis-LED-RC-Quadcopter-RTF-p-926614.html

takla filan da atıyor :D

• Dün anlık hevesle giriş seviyesi helikopter aldım ...Hiç tecrübem yok ama baya hoşuma gitti... Aldığım oyuncağın tam olarak ne olduğunu bile bilmiyorum ..Violent helikopter yazıyo kutusunda...

Ben uçuramadım bu aleti Aslında evde dar alanda denedim tecrübesizliğimden sağa sola çarpıp durdum ... Denge ile ilgili sorun var ama dediğim gibi alan dar olduğundan tam olarak benden mı kaynaklı çözemedim ... Biyere zarar verme korkusundan çok havalandıramadım... Kafama takılan bir kaç bişi var yardımcı olursanız sevinirim ... Biraz bilgi vereyim tecrübeli arkadaşlar zaten anlayacaktır...Altında birbirine geçmeli dişi erkek soket var. Soketleri takınca on- off butonuyla alet çalışıyor yanlarda ledler vs var yanıyor. Kumanda pillerle çalışıyor pervaneyi soldaki butonu ileri iterek çeviriyorum buraya kadar sıkıntı yok ... Birde şarj cihazı var...Benım videolarda gördüğüm kumandanın uzerinde bir kabloyu helikopterdeki bir girişe yada sokete bağladığımızda şarj oluyor. Ama benim kumanda da böyle bir özellik yok ..Şarj cihazının ucu helikopterin altındaki girişlerin birisine uyuyor.. Takıncada şarj oluyor .. Bir kaç defa şarjı bitinde o girişe taktım ve bir süre sonra tekrar çalıştırmayı başardım .. Fakat bir gösterge bulamadım ve ne kadar sürede şarj oluyor bilemedim..

Ayrıca birde helikopterden sarkan bir kablo var.Antenmi yoksa başka birşey mi onuda bilmiyorum... Aletin klavuzu çince olunca bir işe yaramıyor..

Aldığım tam olarak bu sanırım ...Ben daha uygun fiyata aldım ama alet bu ..

www.n11.com
    Uzaktan Kumandalı Uçak Modelleri & Fiyatları - n11.com
    http://www.n11.com/rcx-2029-35-kanal-uk-buyuk-boy-helikopter-50cm-P14892104

Bu arada dediğim gibi anlık bir karardı...Doğru bir model mi yoksa keşke bunun yerine şunu alsaydınız vs. diyeceğiniz bir durum var mı ..Yani bu fiyatta şansa iyi bişi mi almışım yoksa kötümü
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhaba ucundan sarkan şey kumandayla helikopterin bağlantısını kuruyor anlık kararınızla paranızı boşa harcamışsınız o oyuncağın yerine v911 4 kanal bir helikopter alsaydınız hem bu hobiye ilk adımlarınızı atar hem de 1 hafta uçurup kırmazdınız iade şansınız varsa edin yoksa keyfini çıkarmaya bakın zaten kırılacak yedek parçasının bulunmasıda mümkün değil keşke konuya biraz göz atsaydınız. @cro@oan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yener44

merhaba ucundan sarkan şey kumandayla helikopterin bağlantısını kuruyor anlık kararınızla paranızı boşa harcamışsınız o oyuncağın yerine v911 4 kanal bir helikopter alsaydınız hem bu hobiye ilk adımlarınızı atar hem de 1 hafta uçurup kırmazdınız iade şansınız varsa edin yoksa keyfini çıkarmaya bakın zaten kırılacak yedek parçasının bulunmasıda mümkün değil keşke konuya biraz göz atsaydınız. @cro@oan

Dostum baya hoşuma gitti ...

Bahsettiğin modeli internet dışında direk gidip alabileceğim bir yer biliyormusun ..Bu aleti bile bir şekilde uçurdum ve çok hoşuma gitti ...V911 hemen hemen heryerde adını adını duydum ..AMa nedense hep internette mevcut ...Stışını yapan bi mağaza falan biliyormusun ? Bu arada bu modelin dışında gidip satın alabileceğim daha profesyone bi model önerirmisin ....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

quote:

merhaba ucundan sarkan şey kumandayla helikopterin bağlantısını kuruyor anlık kararınızla paranızı boşa harcamışsınız o oyuncağın yerine v911 4 kanal bir helikopter alsaydınız hem bu hobiye ilk adımlarınızı atar hem de 1 hafta uçurup kırmazdınız iade şansınız varsa edin yoksa keyfini çıkarmaya bakın zaten kırılacak yedek parçasının bulunmasıda mümkün değil keşke konuya biraz göz atsaydınız. @cro@oan

Bahsettiğin modeli internet dışında direk gidip alabileceğim bir yer biliyormusun ..Bu aleti bile bir şekilde uçurdum ve çok hoşuma gitti ...V911 hemen hemen heryerde adını adını duydum ..AMa nedense hep internette mevcut ...Stışını yapan bi mağaza falan biliyormusun ? Bu arada bu modelin dışında gidip satın alabileceğim daha profesyone bi model önerirmisin ....

Hocam pm attım v911 ile ilgili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ara sıra bimkes e geliyor ama nadir profesyonel için önce pilotajı geliştirinki paranız boşuna gitmesin v911 uygun ama isterseniz quadro ile de geliştirebilirsiniz daha eğlenceli olur v222 çok sağlam bir quadrodur yurt dışı sitelerden ucuza bir yedek parçalı temin edebilirsiniz v911 i yurt dışından bol yedekli getirin pilotajı geliştirin sonrasında sim kumandası alıp pc den simulasyon çalışır 6 kanal bir heli alırsınız. @cro@oan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametseymen

quote:

quote:

pm yerine buraya yazında herkes yararlansın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Elimde satılık v911 var onunla ilgili PM attım hocam. Buraya yazıp da reklam yapmış olmak istemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımlarınız ve ilginiz için tşkler... Vakit buldukca bu işle uğraşacağım gibi duruyo .. Alırsam yine burada paylaşım yapacağım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Elimde satılık v911 var onunla ilgili PM attım hocam. Buraya yazıp da reklam yapmış olmak istemedim.

anladım kusura bakma bilmiyordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anladım kusura bakma bilmiyordum

yok hocam estağfurullah ne kusuru.

• Bu aralar hobi arıyordum kendime bu heli işi dikkatimi çekti ama ben daha çok kameralı model istiyorum sanırım ona da multicopter deniyor tam emin değilim.

Başlangıç için şu model dikkatimi çekti; forum.donanimhaber.com/m_92891829/tm.htm

ayrıca aldığımız üründe herhangi bir ek değişiklik yapılabiliyor mu?
    kamera takma (sonradan daha iyi görüntüsü kalitesi alabilmek için, kamera değiştirme) veya alınan görüntüyü anlık olarak izlemek, bataryası, daha güçlü motor vb.

almadan önce daha basit modeller ile (daha önce hiç kullanmadım) test aşamasından geçmek gerekiyor mu?

uçuş için gerekli şartlar neler? rüzgarın 0'a yakın olması vb. hava da sabit durup görüntüyü kayıt altına alabilir mi?
  • http://www.banggood.com...opter-RTF-p-926614.html

şu hoşuma gitti bu fiyata iyimi kırılma falan olurmu olursa yedek malzemesini nerden bulurum yada alırken en çok bozulan 2 3 parçasındandan bereberinde siparişmi edeyim.
  • merhaba arkadaşlar geçen bir arkadaşımda normal helikopter gördüm ve bunlara ilgim başladı internette araştırınca bu quadcopter leri buldum ki görüntü alması vs. muhteşem ve bazı profosyonellerin videolarını izledim ürünleri araştırdım çok uçuk fiyatlarda olanları var onlarda gözüm yok :) bende bulundugum yerde görüntüler almak yukarlardan aşağıyı izlemek ve hoş tanıtım filmleri çekebilmek için böyle bişey almaya karar verdim? bütçem ilk aşamada deneme için pek fazla yok 200 TL civarı düşünüyorum çok üstüne çıkamam şu aşamada ama eğer bunu çok beğenirsem ilerde bütçeyi 1000 TL ve üzeri de düşünüyorum...Sorum şu bu aşamada bana hangi ürünü önerirsiniz? Görüntü kalitesini düşünüyorum açıkcası birde internette araştırmalarımda gördüm bazı arkadaşlar kendi kamera ekliyor öyle birşey mi yapsam daha mantıklı olur ? sarsıntı vs stabillik açısından bir makine arıyorum şimdiden teşekkür ederim yardımcı olursanız sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NickHaulden

Bu aralar hobi arıyordum kendime bu heli işi dikkatimi çekti ama ben daha çok kameralı model istiyorum sanırım ona da multicopter deniyor tam emin değilim.

Başlangıç için şu model dikkatimi çekti; forum.donanimhaber.com/m_92891829/tm.htm

ayrıca aldığımız üründe herhangi bir ek değişiklik yapılabiliyor mu?
    kamera takma (sonradan daha iyi görüntüsü kalitesi alabilmek için, kamera değiştirme) veya alınan görüntüyü anlık olarak izlemek, bataryası, daha güçlü motor vb.

almadan önce daha basit modeller ile (daha önce hiç kullanmadım) test aşamasından geçmek gerekiyor mu?

uçuş için gerekli şartlar neler? rüzgarın 0'a yakın olması vb. hava da sabit durup görüntüyü kayıt altına alabilir mi?

evet quadcopter ya da multicopter denebiliyor başlanbıç için önerebileceğim bir modeldir alabilirsiniz oyuncak değil modeldir o ürün , tabi test aşaması derken bunu daha profesyonel modeller yani 6 kanal modeller kullanmadan önce simulasyon kumandası alıp simulasyon programında çalışarak uçurmalısın bunun için zeminin çim olduğu açık alanda uçurarak pilotajını geliştirebilirsin daha sonra kendine güvenirsen ev içinde rahatça uçarsın , rüzgar 5 den fazla olmazsa iyidir :) zaten öyle çok sarsılan bir model değil havada asılı kalma olayı pilotajını geliştirdeikçe kolaylaşır. kusura bakma cevap biraz geç geldi ama yeni gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Architect_24

merhaba arkadaşlar geçen bir arkadaşımda normal helikopter gördüm ve bunlara ilgim başladı internette araştırınca bu quadcopter leri buldum ki görüntü alması vs. muhteşem ve bazı profosyonellerin videolarını izledim ürünleri araştırdım çok uçuk fiyatlarda olanları var onlarda gözüm yok :) bende bulundugum yerde görüntüler almak yukarlardan aşağıyı izlemek ve hoş tanıtım filmleri çekebilmek için böyle bişey almaya karar verdim? bütçem ilk aşamada deneme için pek fazla yok 200 TL civarı düşünüyorum çok üstüne çıkamam şu aşamada ama eğer bunu çok beğenirsem ilerde bütçeyi 1000 TL ve üzeri de düşünüyorum...Sorum şu bu aşamada bana hangi ürünü önerirsiniz? Görüntü kalitesini düşünüyorum açıkcası birde internette araştırmalarımda gördüm bazı arkadaşlar kendi kamera ekliyor öyle birşey mi yapsam daha mantıklı olur ? sarsıntı vs stabillik açısından bir makine arıyorum şimdiden teşekkür ederim yardımcı olursanız sevinirim :)

başlangıç için v959 ya da yine aynı modelin upragade edilmiş olanı v222 yi öneririm daha sağlam ve stabil diğerine göre kamerası zaten kendisinde var tatmin edici seviyede güzel yani bununla pilotajı geliştirirsiniz sonrasında simulasyon kumandası edinip simulasyon çalışır profesyonel modeller dji phantom gibi modeller alırsınız 2bin tl filan ama düşmüyor yani en kötü bir şey oldumu kalktığı yere otamatik inebiliyor :) ya da kendi yaptığın quadroyu uçurabilirsin çok çok daha zevkli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 18 Şubat 2015; 22:18:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CrossOver55

http://www.banggood.com...opter-RTF-p-926614.html

şu hoşuma gitti bu fiyata iyimi kırılma falan olurmu olursa yedek malzemesini nerden bulurum yada alırken en çok bozulan 2 3 parçasındandan bereberinde siparişmi edeyim.

dostum link açılmıyor :)
  • quote:

quote:

merhaba arkadaşlar geçen bir arkadaşımda normal helikopter gördüm ve bunlara ilgim başladı internette araştırınca bu quadcopter leri buldum ki görüntü alması vs. muhteşem ve bazı profosyonellerin videolarını izledim ürünleri araştırdım çok uçuk fiyatlarda olanları var onlarda gözüm yok :) bende bulundugum yerde görüntüler almak yukarlardan aşağıyı izlemek ve hoş tanıtım filmleri çekebilmek için böyle bişey almaya karar verdim? bütçem ilk aşamada deneme için pek fazla yok 200 TL civarı düşünüyorum çok üstüne çıkamam şu aşamada ama eğer bunu çok beğenirsem ilerde bütçeyi 1000 TL ve üzeri de düşünüyorum...Sorum şu bu aşamada bana hangi ürünü önerirsiniz? Görüntü kalitesini düşünüyorum açıkcası birde internette araştırmalarımda gördüm bazı arkadaşlar kendi kamera ekliyor öyle birşey mi yapsam daha mantıklı olur ? sarsıntı vs stabillik açısından bir makine arıyorum şimdiden teşekkür ederim yardımcı olursanız sevinirim :)

başlangıç için v959 ya da yine aynı modelin upragade edilmiş olanı v222 yi öneririm daha sağlam ve stabil diğerine göre kamerası zaten kendisinde var tatmin edici seviyede güzel yani bununla pilotajı geliştirirsiniz sonrasında simulasyon kumandası edinip simulasyon çalışır profesyonel modeller dji phantom gibi modeller alırsınız 2bin tl filan ama düşmüyor yani en kötü bir şey oldumu kalktığı yere otamatik inebiliyor :) ya da kendi yaptığın quadroyu uçurabilirsin çok çok daha zevkli olur.

sanırım biraz daha araştırma yaparak kendim yapacağım :) teşekkür ederim hocam

• quote:

quote:

quote:

sanırım biraz daha araştırma yaparak kendim yapacağım :) teşekkür ederim hocam

direkt yapma işine girmenizi önermem önce bir mantığını kavrayın ondan sonra daha zevkle ve kolay bir şekilde yaparsınız yinede siz bilirsiniz.

• Arkadaşlar merhaba yiğenime oynaması için bir helikopter almak istiyorum çok basitte olsun istemiyorum çok kalitelide. Yiğenim 6 yaşında önerbilceniz bir helikopter varmı?
    Daha önce hubsan107L aldım ama çok tefauratlı ve çok hassas pek uygun olmadı :D Yani ben bile kullanamadım açıkçası kullanımı çok kolay bir şey olsun.. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topeleventop -- 19 Şubat 2015; 17:19:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.