Şimdi Ara

Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
8
Favori
14.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banggood'a bakabilirsiniz gelmasi biraz uzun sürer ama fiyatlar uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Banggood'a bakabilirsiniz. Gelmesi biraz uzun sürer ama fiyatlar uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet_ilbey -- 13 Haziran 2014; 9:34:54 >
  • Ahmet_ilbey kullanıcısına yanıt
    kuyruk motorunu taktım çok iyi oldu teşekkürler. @Ahmet_ilbey
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim kırımsız uçuşlar :)

• Merhabalar umarım bu konu hep böyle canlı kalır.
    Ben yeni başlayacağım bu işe. Daha önce hiç kullanmadım ama V912 almayı düşünüyorum. Sürekli kapalı ortamda kullanmak ne bileyim işin eğlencesini kaçıracaktır diye düşüyorum. Özgür olamam gibi geliyor.

V911'in yedeklerini bulmak kolay deniyor bu konudaki mesajları da baya bir okudum. Aynı olay v912 için de geçerli midir? Bulmak kolay mıdır?

• ElEmin kullanıcısına yanıt
    v911 kadar kolay olmaz ama yurt dışı sitelerden rahatlıkla bulabilirsiniz eğer tam karar vermediyseniz quad ile başlamanız daha doğru olur v912 sağlam bir model değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElEmin

Merhabalar umarım bu konu hep böyle canlı kalır.
    Ben yeni başlayacağım bu işe. Daha önce hiç kullanmadım ama V912 almayı düşünüyorum. Sürekli kapalı ortamda kullanmak ne bileyim işin eğlencesini kaçıracaktır diye düşüyorum. Özgür olamam gibi geliyor.

V911'in yedeklerini bulmak kolay deniyor bu konudaki mesajları da baya bir okudum. Aynı olay v912 için de geçerli midir? Bulmak kolay mıdır?

V912 tavsiye edilen bir model değildir ve ne yazık ki yurtiçinde yedek parçasını bulmak neredeyse imkansız. Dışarıda kullanmak istiyorsanız quad tavsiye ederim v959 un 6axis olan modeline bakabilirsiniz.
  • Youtube'da öyle güzel uçuruyordu ki adam heliyi hayran kaldım o yüzden v912 demiştim. Henüz karar vermedim ama bu quad da güzele benziyor. Yorumları da hep iyi. Rüzgara kaptıranlar hariç Bahsettiğiniz şu değil mi:
    http://m.banggood.com/Wholesale-Http--Or-Or-Www_banggood_com-Or-Wholesale-Upgrade-Wltoys-V959-V2-2_4G-6-Axis-4CH-RC-Quadcopter-With-Camera-Mode-2-RTF-p-67794_html-p-67794.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=nydia&utm_campaign=Src-ds-rq&gclid=CjwKEAjw8_idBRCExfC15My3owwSJACSDX_WAVg6wMAZCDo_T7RzlVi2cLCbsqrEhzPAe8g7G1Ce3BoCo_vw_wcB

Eğer bunu alırsam kırıp dökeceğimden eminim ilk başlarda. Bana neleri almamı önerirsiniz ayrıca kırım deneyimi yaşamış kimseler olarak :)

Birde 6 ax ile 4 ax arasındaki fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElEmin -- 11 Temmuz 2014; 2:56:22 >

• Merhaba arkadaslar

Ben 0dan hazir olmayan quadcopter yapmak istiyorum. Hangi malzemeleri almaliyiz? Yardimci olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

quote:

V912 tavsiye edilen bir model değildir ve ne yazık ki yurtiçinde yedek parçasını bulmak neredeyse imkansız. Dışarıda kullanmak istiyorsanız quad tavsiye ederim v959 un 6axis olan modeline bakabilirsiniz.

Hocam banggood güvenilir midir? Ben de v912 almayı düşünüyorum. v911'in outdoor performansı v912'ye göre daha kötüymüş.İlginiz için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: enes5000

quote:

quote:

Hocam banggood güvenilir midir? Ben de v912 almayı düşünüyorum. v911'in outdoor performansı v912'ye göre daha kötüymüş.İlginiz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadaşım O Eli Bi İndir! -- 19 Temmuz 2014; 12:47:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enes5000

quote:

quote:

Güvenilirdir ama almadan önce stoklarını sorun parçaların, benim şansıma aldığım tüm parçalar stokta varmış ertesi gün kargoya verdiler. v912 almanızı tavsiye etmem çünkü boyutu oldukça büyük olmasına rağmen 100m den sonra bağlantı kopmaya başlıyor. V911 in outdoor performansı daha kötüdür ama v912 ile de iyi sayılabilecek uçuşlar gerçekleştiremezsiniz dışarıda. Outdoor bir şey arıyorsanız quadcopter bakmanızı tavsiye ederim, tasarım olarak helikopterlerden daha fazla rüzgara dayanabilirler.

• Merhaba arkadaşlar. Aslında v912 almak istiyorum ama kit ve yedek parça falan da eklendiği zaman fiyat iyice yükseliyor ve şu anlık o kadar bütçem yok. Bende hem biraz daha ucuz olsun hem de ilk defa 4 kanallı kullanacağım için v911 v2 pro ile başlamaya karar verdim ve sonrasında kendimi geliştirince v912 ya da v913e geçerim diye düşündüm. Bu parçaları alsam nasıl olur? Eksik ya da uyumsuz parça var mı kontrol eder misiniz? Kumandayı ayrı almamın sebebi bir süre sonra v912nin kameralı modeline geçiş yapacağım, v911 in kendinden gelen kumandada kamera butonları olmadığı için ayrı alıyorum.

http://www.banggood.com/WLtoys-V911-pro-V911-V2-4CH-Helicopter-BNF-+-5x200mAh-Batteries-p-908478.html

http://www.banggood.com/Wholesale-WLtoys-V912-4CH-Single-Blade-RC-Helicopter-Spare-Parts-Transmitter-p-62435.html

http://www.banggood.com/WLtoys-V911-Pro-V911-V2-Helicopter-Accessories-Bag-With-Motors-Or-Screws-p-919253.html

http://www.banggood.com/Wholesale-New-Plug-Version-WLtoys-V911-Charger-Helicopter-Spare-Parts-For-Replacement-p-51945.html

Yardım ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

• Merhaba bende hobby heli ile uğraşıyorum fakat heli biraz bana göre gelmedi alışamadım bir türlü hevesim de kaçtı gibi bir şey.Siz bu konuda ne önerirsiniz ne yapmam lazım şu heli kontrolü için?

Bu arada helim v911 pervane yön kısmındaki beyaz vidalı mekanizmanın bir tarafı hareket ediyor yön verirken onların ikiside hareket vermesi gerekmez mi?

Fotoğraftaki gibi soldaki beyaz aparat kanat hareketi için yöne verirken sağ ağarat hiç işlemiyor öylece duruyor sağ ve sol yapmama rağmen sizce bu normal mi?

Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 5 Ağustos 2014; 1:15:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Merhaba bende hobby heli ile uğraşıyorum fakat heli biraz bana göre gelmedi alışamadım bir türlü hevesim de kaçtı gibi bir şey.Siz bu konuda ne önerirsiniz ne yapmam lazım şu heli kontrolü için?

Bu arada helim v911 pervane yön kısmındaki beyaz vidalı mekanizmanın bir tarafı hareket ediyor yön verirken onların ikiside hareket vermesi gerekmez mi?

Fotoğraftaki gibi soldaki beyaz aparat kanat hareketi için yöne verirken sağ ağarat hiç işlemiyor öylece duruyor sağ ve sol yapmama rağmen sizce bu normal mi?

Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar

sağ, sol, ileri, geri komutlarının hiçbirinde tepki vermiyorsa servoda sorun vardır.

• quote:

Arkadaşlar rc helikopter e yeni başlayacak olanlar tüm soruları bu konu altında sorabilirsiniz hızlıca cevaplamaya çalışacağım.

merhabalar bi helikopterim var arızalı bugun tamir etmeye çalışıcam yapamazsam sizle paylaşmayı düşünüyorum

Birde imzanız hoşuma gitti nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

quote:

Arkadaşlar rc helikopter e yeni başlayacak olanlar tüm soruları bu konu altında sorabilirsiniz hızlıca cevaplamaya çalışacağım.

merhabalar bi helikopterim var arızalı bugun tamir etmeye çalışıcam yapamazsam sizle paylaşmayı düşünüyorum

Birde imzanız hoşuma gitti nedir acaba ?

Elimden geliğince yardımcı olmaya çalışırım.

Yeni çıkacak bir zombi survival oyunuhttp://forum.donanimhaber.com/m_90363186/f_//tm.htm#90363186

• oldukça sabırlı ve faydalı bir konu olmuş, ben de 1 hafta önce parrot bebop drone videosu görüp bu işe merak saldım. en az modelcilik kadar havadan çekim olanakları da ilgimi çekiyor. ben quadcopter'leri, hexacopterleri daha çok beğendim başlangıç modellerini araştırmadan önce size bir kaç sorum olacak.
    saçma olabilirler kusuruma bakmayın.

6 veya daha yüksek kanallı bir kumandayla 4 kanallı bir modeli uçuramıyor muyuz? alacağım 6 veya daha fazla kanallı iyi bir kumandayla simülatör'de çalışamaz mıyım, similatör kumanda şart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhye_bakmadan_asla

oldukça sabırlı ve faydalı bir konu olmuş, ben de 1 hafta önce parrot bebop drone videosu görüp bu işe merak saldım. en az modelcilik kadar havadan çekim olanakları da ilgimi çekiyor. ben quadcopter'leri, hexacopterleri daha çok beğendim başlangıç modellerini araştırmadan önce size bir kaç sorum olacak.
    saçma olabilirler kusuruma bakmayın.

6 veya daha yüksek kanallı bir kumandayla 4 kanallı bir modeli uçuramıyor muyuz? alacağım 6 veya daha fazla kanallı iyi bir kumandayla simülatör'de çalışamaz mıyım, similatör kumanda şart mı?

Uçurabilirsiniz fakat uyumlu olması gerekiyor alıcı ve kumandanın, bu konu hakkında benimde pek fazla bilgim yok. Alacağınız kumanda ile simulatörde çalışabilirsiniz ama bir bağlantı kablosu gerekiyor ve tabi kumandanız da pc için bir çıkış lazım ayrıca simulatör çalışırken enerjiyi sürekli kumandadan çekeceği için kumandanın pilleri çok sık bitecektir, herkes bundan şikayetçi.

• Merhaba hocam elimde 3.5 kanallı oyuncak helikopter var arka kuyruk pervanesi üstte, oyuncak yani, kızıl ötesi kumandalı, kullanması çok zevkli kullanmayı iyice çözdüm :) Model helikopter ile devam etmek istiyorum 4 kanal ile mi devam etsem 6 kanal ile mi karar veremedim, size zahmet bütçe 2000TL'ye kadar öneri verebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden

Edit: Başlangıç için v911 almayı düşünüyorum.
    http://www.banggood.com/WLtoys-V911-pro-V911-V2-4CH-Helicopter-BNF-+-5x200mAh-Batteries-p-908478.html
    Kutu içeriğinde kumanda yok galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 25 Ağustos 2014; 15:56:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.