Şimdi Ara

Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
8
Favori
14.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myalperen

Merhaba hocam elimde 3.5 kanallı oyuncak helikopter var arka kuyruk pervanesi üstte, oyuncak yani, kızıl ötesi kumandalı, kullanması çok zevkli kullanmayı iyice çözdüm :) Model helikopter ile devam etmek istiyorum 4 kanal ile mi devam etsem 6 kanal ile mi karar veremedim, size zahmet bütçe 2000TL'ye kadar öneri verebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden

Edit: Başlangıç için v911 almayı düşünüyorum.
    http://www.banggood.com/WLtoys-V911-pro-V911-V2-4CH-Helicopter-BNF-+-5x200mAh-Batteries-p-908478.html
    Kutu içeriğinde kumanda yok galiba.

bence 4kanal ve simulatör ile devam edin. simulatör kullanmak sıkıcı olabiliyor o yüzden sıkılınca 4 kanallıyı kullanırsınız iyice alışıncada güzel bir 6 kanal alırız nasıl olsa bütçeniz oldukça yüksek. Elimde de çinden kargo beklemek istemezseniz v922 var 4 kanallı bir quadcopter video ve fotoğraf çekebiliyor.

• arkadaşlar merhaba bilginize ihtiyacım var
    4 kanallı kameralı quandcopter istiyorum acemiyim bu yüzden uygun fiyatlı olsun istiyorum zevk aldığım taktirde işleri büyüte bilirim

bu konuda tavisyeye ihtiyacım var ayrıca görüntüyü anlık olarak kumandadan görebileceğim modeller varmı varsa fiyat bilgisi

araştırdım ama detaylı anlayabileceğim bilgi bulamadım

tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkürler şimdiden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

arkadaşlar merhaba bilginize ihtiyacım var
    4 kanallı kameralı quandcopter istiyorum acemiyim bu yüzden uygun fiyatlı olsun istiyorum zevk aldığım taktirde işleri büyüte bilirim

bu konuda tavisyeye ihtiyacım var ayrıca görüntüyü anlık olarak kumandadan görebileceğim modeller varmı varsa fiyat bilgisi

Elimde v222 var çindekinden daha ucuz fiyata satıyorum video ve fotoğraf çekebiliyor. Anlık görüntüyü kameraya gönderen 4 kanallı quadlar var fakat görüntü kaliteli olmuyor ve fiyatı da oldukça tuzlu.

http://www.sanalpazar.com/V222-Kamerali-Quadcopter-6-Pil-Ve-Yedekleri__isp29548299

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

quote:

Elimde v222 var çindekinden daha ucuz fiyata satıyorum video ve fotoğraf çekebiliyor. Anlık görüntüyü kameraya gönderen 4 kanallı quadlar var fakat görüntü kaliteli olmuyor ve fiyatı da oldukça tuzlu.

http://www.sanalpazar.com/V222-Kamerali-Quadcopter-6-Pil-Ve-Yedekleri__isp29548299

İlgin için teşekkürler
    Anlık görüntü aktaran modelerin fiyatı ne acaba örnek model verebilirmisin uygun fiyatlılarından ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

İlgin için teşekkürler
    Anlık görüntü aktaran modelerin fiyatı ne acaba örnek model verebilirmisin uygun fiyatlılarından ?

http://www.banggood.com/Wholesale-Hubsan-H107D-FPV-X4-RC-Quadcopter-RTF-With-5_8G-FPV-6CH-Transmitter-p-68571.html

Bu var en uygun fiyatlısı ama ben bunu dışarı çıkarır kumanda ekranıyla rahat rahat uçururum diye düşünme çünkü boyutu çok küçük en ufak rüzgarlarda bile kabusa dönüşecektir ve 100m den sonrası için sinyal garantisi verilmiyor. Ben bu sebepler yüzünden 4 kanallılarda fpv ye sıcak bakmıyorum ve önermiyorum ama yinede sen bilirsin.

• quote:

quote:

Merhaba hocam elimde 3.5 kanallı oyuncak helikopter var arka kuyruk pervanesi üstte, oyuncak yani, kızıl ötesi kumandalı, kullanması çok zevkli kullanmayı iyice çözdüm :) Model helikopter ile devam etmek istiyorum 4 kanal ile mi devam etsem 6 kanal ile mi karar veremedim, size zahmet bütçe 2000TL'ye kadar öneri verebilir misiniz? Teşekkürler şimdiden

http://www.banggood.com/WLtoys-V911-pro-V911-V2-4CH-Helicopter-BNF-+-5x200mAh-Batteries-p-908478.html

bence 4kanal ve simulatör ile devam edin. simulatör kullanmak sıkıcı olabiliyor o yüzden sıkılınca 4 kanallıyı kullanırsınız iyice alışıncada güzel bir 6 kanal alırız nasıl olsa bütçeniz oldukça yüksek. Elimde de çinden kargo beklemek istemezseniz v922 var 4 kanallı bir quadcopter video ve fotoğraf çekebiliyor.

Önerileriniz için teşekkürler hocam. Şimdilik V911 ile başlayacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,hepsiburada da indirim vardı kardeşime 35 tl lik oyuncak tarzı olanlardan aldım ve hoşuma gitti daha önce rc deneyimim yok şuan rc uçak ve rc helikopter arasında kaldım uçaklar hakkında bilginiz varsa fikirlerinizi almak isterim orta seviye bir uçak ne kadardır yedek parçaları ne kadardır kırılma ihtimali yüksek midir bir de hafif rüzgarda dışarda uçar mı ? Teşekkürler...

• Daha önce bu konuda da yorumlarım vardı. Ayrıca ladybird için de inceleme konum mevcut ancak şu an kendime yardım lazım :) Ladybird modeliyle harika çekimler yaptım ve gayet memnundumda. Ancak bir arkadaşa vermem ile kendisi fazlasıyla yukarı çıkardı daha doğrusu multiler yukarı çıktıkça gazı az verseniz de hızlı tırmanıyorlar. Neyse multi havadayken acemi arkada panik yapıp kumandayı kapattı. Tabi multi paramparça. Şimdi banggood dan ana gövdeyi alayımmı diye dolaşırken syma x5c gördüm. Fiyatı da set olarak neredeyse ladybird gövdesi kadar. Araştırdım çok övülen br model. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• quote:

quote:

quote:

Önerileriniz için teşekkürler hocam. Şimdilik V911 ile başlayacağım

http://m.banggood.com/WLtoys-V911-V2-V911-pro-2_4G-4CH-RC-Helicopter-New-Plug-p-86120.html

Hocam alman gereken v911 bu. Diğeri BNF yani sadece heli. Dikkat et.

• Merhaba ben de bu hobiye başlamak istiyorum ama v911 ve v959 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz ve hangi sitelerden temin edebilirim yurtdışından ?

• Bana kalirsa hic biri artik v977 gibi bir model cikti onunla başlayabilirsiniz çünkü v977 de hem 4 kanal modu var hem de 6 kanal modu var başlangıçta 4 kanal moduyla kullanır pilotajinizi gelistirirsiniz yaninda simülasyondada kendinizi geliştirir 6 kanal da kullanirsiniz ama yinede o iki modelden biri ile baslayacaksaniz v959 un upragade versiyonu var kodunu hatirlamiyorum v222 olabilir onunla baslayin simülasyon da kendinizi geliştirip yine mikro bir 6 kanal ile devam edersiniz. @Visneli Misbon

• 600 tl butcem var yurtdısından getirme imkanımda var hangi model rc helikopter tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Welcome To Jamrock

600 tl butcem var yurtdısından getirme imkanımda var hangi model rc helikopter tavsiye edersiniz

Bilgin nedir daha önceden hiç heli kullandın mı? Kullandıysan kaç kanallıydı bunlar önemli. Kullanmadıysan ve eğer helikopter kullanmak istiyorsan sana tavsiyem. V912 olacaktır. Kendim kullanıyorum rüzgarsız dış mekanda çok iyi bir 4 kanallı başlangıç ve orta seviye helisi.

http://m.banggood.com/Wholesale-Large-WLtoys-V912-4CH-Single-Blade-RC-Remote-Control-Helicopter-With-Gyro-RTF-p-54568.html

Eğer karar verirsen yanında yedek parçalarından da almanı öneririm. Yardımcı olurum bunda karar kılarsan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElEmin

quote:

600 tl butcem var yurtdısından getirme imkanımda var hangi model rc helikopter tavsiye edersiniz

Bilgin nedir daha önceden hiç heli kullandın mı? Kullandıysan kaç kanallıydı bunlar önemli. Kullanmadıysan ve eğer helikopter kullanmak istiyorsan sana tavsiyem. V912 olacaktır. Kendim kullanıyorum rüzgarsız dış mekanda çok iyi bir 4 kanallı başlangıç ve orta seviye helisi.

http://m.banggood.com/Wholesale-Large-WLtoys-V912-4CH-Single-Blade-RC-Remote-Control-Helicopter-With-Gyro-RTF-p-54568.html

Eğer karar verirsen yanında yedek parçalarından da almanı öneririm. Yardımcı olurum bunda karar kılarsan.

4 pervaneli helikopter arıyorum ardrone tarzında.daha once den helikopter kullanmıslıgım var hepsi kucuk ve ucuz seylerdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    Acaba bana beginner için(ogrenciyim fiyatlarda ucmazsak sevinirim :) 120yi asmazsa iyi olur) hangi quadcopter i önerir
    Rsiniz. Birde hangi siteden almami önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: cjacksparrow06

Acaba bana beginner için(ogrenciyim fiyatlarda ucmazsak sevinirim :) 120yi asmazsa iyi olur) hangi quadcopter i önerir
    Rsiniz. Birde hangi siteden almami önerirsiniz?

banggoddan v222 bütçeyi biraz aşıyor ama istersez v959 da iyidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ElEmin

quote:

4 pervaneli helikopter arıyorum ardrone tarzında.daha once den helikopter kullanmıslıgım var hepsi kucuk ve ucuz seylerdi

Hocam al v912 yi pişman olmayacaksın. 4 kanallı o boyutta o fiyata o yedek parça bulma imkanı eşi yok bir heli.
    O üstteki heliyi ve şu yedek parça kitini almanı öneririm.

http://m.banggood.com/WLtoys-V912-RC-Helicopter-Accessories-Bag-KV912-001-p-80552.html

Vede EN AZ 2 tane pil:
    http://m.banggood.com/WLtoys-V912-V915-Upgraded-Battery-7_4V-1000mAh-25C--p-71191.html

Yaklaşık 20- 25 günde elinde olur. Sipariş vermesini bilmiyorsan google da site ismini ve sipariş verme şeklini anlatan videolu konu vardı bi yerde.

• Herkese Selam,
    Model helikopter veya benzeri bir cihaz arıyorum. Bir sorum olacak.
    SJ4000 kamera aldım. sj4000'ni taşıyabilecek bir model var mı? Önerir misiniz.

V911 ler aliexpreste 24 dolara buldum satıcıya sordum taşır mı kamerayı diye kamerayı bilmiyorum dedi.
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Herkese Selam,

V911 ler aliexpreste 24 dolara buldum satıcıya sordum taşır mı kamerayı diye kamerayı bilmiyorum dedi.
    Şimdiden teşekkürler.

hiçbir 4 kanallı sj4000 gibi bir kamerayı taşıyamaz maalesef.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Herkese Selam,

Şimdiden teşekkürler.

hiçbir 4 kanallı sj4000 gibi bir kamerayı taşıyamaz maalesef.

4 kanallı olması çnemli değil hocam, taşıyabilen ve sizin önereceğiniz model var mı ?

Cevap için de teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.