Şimdi Ara

Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
8
Favori
14.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gercekten cok zor oldu arka motor yuvasını cıkarmaya calıstım cıkmadı japonlanmıs. kuyruk cubugunu gövdeden ayırmaya calıstım yine olmadı bende kabloları lehim yerlerinden çıkarıp arka yuvayı birqz esneterek motoru çıkardım zaten motorun arka kapağı parcalanmıstı. Kablolarıda yavas yavas cekerek cubugun ıcınden cıkardım kablo delıgının ıcınıde iğneyle biraz oyunca yeni motorun kablolarını sokmak kolaylaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet_ilbey kullanıcısına yanıt
    Yapıcamda kas yapayim derken goz cikarmak istemiyorum. @Ahmet_ilbey

• Motoru tutan yuvayı motorun ön kısmından tutup aşağı dogru biraz esnetmeniz gerekiyor sonrada arkadan ìtin çıkacaktır Aman dikkat edin bide masraf çıkarmayın :) Noldu ki çalışmıyor mu hocam ?

Calismaya calisiyor ama pervane donmuyor normalde ufleyince donerdi şimdi ufleyince dönmüyor surtunme artti @Ahmet_ilbey

• Hocam motorun içindeki bobin zarar görmüş benim anlattığım gibi nazikce değiştirmeye calışın ban aksakq dogru resım eklerim

Çok tessekurler bekliyorum. @Ahmet_ilbey

• Hocam iğneği benim yerleştirdiğim gibi motorun altına yerleştirip motoru önden itin çıkacaktır.

Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar
  •  Model helikopter almak isteyenler tüm sorular ve cevaplar
  • beyler şöyle kamera bağlayıp ucurabilecegim bir model ne kadar ortalama olarak, yakında bir düğün muhabbeti olacak orada kullanmayı düşünüyoruz veya bu işi yapan var mi

• Bütçe varsa Dji Phantom ama çok masraflıdır. Düğün için kullanılır mı bilmem ama v222 veya v959 var kamerasından pek bişey beklemeyin. Ve bu konuda çekim yapmak isteğen ilk defa görüyorum çoğu model tutkunu bu kamera olayını eğlencesine yapar :)
  • _ultima_ kullanıcısına yanıt
    Butce varsa dji Phantom @_ultima_

Çok teşekkür ederim @Ahmet_ilbey

• Arkadaşlar bende nitro rc den sonra uzun bir aradan sonra helikoptere baslamak istiyorum.bugun 2. El Walkera 400d buldum. 200tl anlaştık. Bunu almalımıyım nasıl bir helidir.boyut ve bütce için bunu sectim.öneri ve fikirlerinize ihtiyacım var acil

• nofearnever N kullanıcısına yanıt
    Pek bir bilgim yok özellikleri hakkında ama ucus süresi 10 dk yi gecmiyormus kullanan bir arkadaş soylemisti @nofearnever

• quote:

Orijinalden alıntı: yener44

Butce varsa dji Phantom @_ultima_

daha önce aktif bir şekilde bu hobi içindeydim pek çok heli kullanma fırsatım oldu ama 2 yıldır tamamen uzak kaldım elime sürmedim, şimdi piyasa araştırması yapmak zor olur diye sordum, hocam öyle ahım şahım bir çekim beklemiyorum elbet ama, şöyle konvoy sırasında üst havalandırmadan çıkıp kullanmayı düşünüyorum, eskiden kalma bir heli vardı telefonu bağlayıp denedim de zorlanıyor uçarken o yüzden bu işi halledebilecek bir model baktım, dediğiniz modellere bakacağım tabi uçuk meblaya çıkacaksa bu iş muhtemelen yatacaktır, teşekkür ederim :)

• @yener44 daha uzun süreli olanlar varmıdır bu fiyatlarda? bugun alıcam hiç bir bilgisi olan yokmu arkadaslar? walkera 400d hakkında.. ikinci el 200 tl ? uygun mu ?
  • yener44 kullanıcısına yanıt
    Halledebildiniz mi hocam ?

• _ultima_ kullanıcısına yanıt
    2 yıldır elinize heli sürmediyseniz sanruf dan çıkıp araba trafikdeyken uçurmanız bence mümkün değil bu iş yatar kaldı ki heli o kadar hızlı gitmez. @_ultima_
  • Arkadaşlar bir sorum var;
    Quadcopter olarak V222 mi yoksa V959 mu daha iyidir, farkları nelerdir, sizce hangisini alayım birde güvenilir bir link atarsanız sevinirim.
    Şuan V911 kullanıcısıyım çok memnunum üst seviyeye geçeceğim birde v922 alacağım havadan çekim içinde o ikisinden birini düşünüyorum.
    henüz kuyruk motoru gelmedi v959 ile v222 arasındaki fark v222 v959 un upragade halidir çok daha iyidir v222 bende almayı düşünüyorum @Ahmet_ilbey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener44 -- 6 Haziran 2014; 13:31:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.