Şimdi Ara

Model Araba Yapımı, Tamiri ve Modifikasyonu Nasıl Yapılır.. [Diecast]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Netten Uzun Zamandır Araştırıyorum ve Bazı Sitelerde Gördüm Adamlar Model Araclarını (Diecast) Tamir ediyorlar Modifiye Ediyorlar cok hosuma Gitti ancak bazılarıda var sıfırdan kamyon tır felan yapıyor. bende böyle birsey yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz hangi malzemeleri almam lazım ne kadar tutar çizimleri pc'de kac ölcekli cizmeliyim. bi kac kare atayım yazılı anlatımı görsele dökeyim.. :)

Arkadaş Cok Bait Bi Dorse Yapmış Benim Dikkatimi Çeken Kullandığı Malzeme Nedir Anlamadım onu :)

bu arki biraz basit yapmıs ama bunu metal macunu felan kullanarak yapanlar var süper seyler ortaya cıkıyor böle biseyler yapanlar varsa hangi malzemeleri almalıyım felan biraz yardımıc olurmusunuz neler lazımdır pcden cıktı alsam yapabilirmiyim ölcekli cizimler ?

Resimlerde Kullanılan Malzeme Nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lTUBORGl -- 9 Temmuz 2013; 12:48:42 >

• Sanırım maket kartonu.Büyük kırtasiyelerden bulabilirsiniz.Model ev yapımında vs. kullanılıyor.
  • ag67 kullanıcısına yanıt
    hmm eyw hocam maliyeti nedir acaba ucuz sanırım. bide kırılma felan olmuyor deilmi hani bükülme fekan kartonda ?
  • lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    Çok dayanıklı bir madde değil bence.İçi strafordu benim kullandığımın. Çeşitleri de var diye biliyorum ama, çok daha kalitelileri vardır beklide.Çok pahalı bir şeyde değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ag67

Çok dayanıklı bir madde değil bence.İçi strafordu benim kullandığımın. Çeşitleri de var diye biliyorum ama, çok daha kalitelileri vardır beklide.Çok pahalı bir şeyde değildi.

saolun hocam uzun zamandır maket modellere cok bakıyorum gemi ve model araclara ilgim var en kısa sürede atölyemi kurucam inş :)
  • lTUBORGl kullanıcısına yanıt
    İnş hocam her şey gönlünüzce olsun...
  • ag67 kullanıcısına yanıt
    eyw hocam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Merhaba, ne oldu atolye isi, bende ufakdan merak salmaya basladim, neleri onerirsiniz baslangic icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

Merhaba, ne oldu atolye isi, bende ufakdan merak salmaya basladim, neleri onerirsiniz baslangic icin

Merabalar :) açıkçası üniversite sınavına hazırlanıyorum bütün hayallerimi, hobilerimi, planlarımı rafa kaldırdım başka bahara inş. :) bu yaz hiç ilişemedim sınavdan sonra ya inş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.