Şimdi Ara

Moda sahil nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Moda sahilde bu havada insanlar oturup içiyormu merak ettim.

Ona göre içki almıştım gitsemmi yoksa evde otursam karar veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Şubat 2023; 20:19:1 >

• bugün hava güzeldi millet çimlerde demleniyordu

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

Ne yapsam gitsemmi karar veremedim hocamModa sahil nasıl ? 

• Ortam ölüydü eve döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Şubat 2023; 1:28:40 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Pek çok olayı yok ben de gitmiştim bir kaç kez arkadaşlarla. Sabahları millet falan var işte çimlerde otuyorsun. Akşamları belki hafif ilginç olabilir. Bizim akşam gittiğimiz gün hafif atraksiyonlar görmüştük. İşte gençler şişe falan kırıyor diye parktan atmıştı güvenlik başka tarafta alkol falan içen gençlere de (muhtemelen) evsiz ve galiba uyuşturucu içmiş biri sigara falan istiyordu. Pek bir ilginçlikle karşılaşmadım ama onun dışında normal bir yer işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sabah erken saat gidilirse aksamdan kalanların sag sola sar sar isedigini gorebilirsiniz sidik kokusu civar yerde olan evlerin balkonundan hissedilebilir 20 30 sene once ki moda nerde simdi ki moda nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneler evvel Caddebostan İ.B.B' ye ait aile plajına 1 litre Marmara Gold' u termosa koyup yanımda götürmüştüm.

Şezlongta plastik bardağa koyup içmeye başlayalı henüz birkaç dakika olmuştu ki görevli yanıma gelip sert bir tavırla "Lütfen plaj dışında içer misiniz!" dedi.

Ben de birşey demeden termosu da yanıma alıp hemen plajın bitişiğindeki betondan yapılma serbest bölgede birayı bitirdikten sonra ailemin yanına dönmüştüm.

Sonradan aklıma geldi birayı kamufle etmiştik ama şeffaf plastik bardağa koymamamız gerektiğini düşünememiştik...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Moda sahil nasıl ?

• Sogukkk donuyom

• Neden tek gidion, maaş kaç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava soguk yine
    Moda sahil nasıl ?

• Tövbe et ve bir daha içme

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kank amsterdam çok acı be nası içiyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rtuzz kullanıcısına yanıt

Bugün ilk defa midem bulandı demekki bozdular ya Moda sahil nasıl ? fena kustum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.