Şimdi Ara

Mobilite: Xiaomi Redmi 3, Huawei P9, LG G5, Xperia C6 ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: assasin34

yorgun musunuz?bana mı öyle geldi?sanki zoraki çekim gibi olmuş.

Merhaba,

Her zamanki istek ile çektik ama yorgunluk kısmı geçen hafta için geçerli.

Özellikle Amerika'daki CES Fuarı'nda yoğun tempo ve 7/24 video çalışmaları ister istemez yordu.

Neyse şu an her şey yolunda ve yeniden %100 enerji doluyuz.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Mobilite: Xiaomi Redmi 3, Huawei P9, LG G5, Xperia C6 ve dahası...
    Mobilite: Xiaomi Redmi 3, Huawei P9, LG G5, Xperia C6 ve dahası...

• teşekkürler video için.

• Mi5 almayı düşünüyordum. Miui arayüzü hakkında yapılan olumsuz yorumlar sonrası kafam karıştı. G2 kullanıcısı olarak port Miui 7 arayüzlü rom kullanıyorum. Sorunsuz ve çok akıcı sadece neden hala kitkat olduğunu merak ediyordum onuda öğrenmiş oldum sayenizde. Ama benim şahsi fikrim artık güncelleme ile ilgili bir sıkıntısı kalmamıştır Xiaomi'nin çünkü 1 yıl önceki Miui 5 ile şuan ki Miui 7 arasında inanılmaz fark var hem kozmetik hem de stabilite açısından. Çok kullanışlı gerçekten kullanırken keyif veriyor insana.

• 4.7 inç altı 5s z5c ve yeni a3 arasından hangisi daha mantıklı sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: FearMyLife

ne kadar da boş bir mobilite. 2 Hafta program bekle bomboş program çıksın. Haber desen internet explorer gibi arkadan geliyor. CES desen adam akıllı video yok. DH uyuyor uyuyor.

Merhaba,

Ne yazık ki yorumunuzda haksızsınız.

CES'le ilgili şu ana kadar 12 tane video yayınladık ve çok büyük bir kısmı, aynı ürün için yapılan uluslararası videolardan daha detaylı, kıyaslama yapabilirsiniz. Bkz Snapdragon 820, bkz Huawei Mate 8 ve Acer Liqid Jade Primo ve diğerleri.

En az bir o kadar daha video gelecek. Bizim amacımız hemen video olsun ama kalitesiz olsun değil, oturaklı bir şekilde dolu dolu videolar sunmak yani ilk değil, en iyi ilk olmak. Diğerini istiyorsanız, sadece teknik özellik sayılan ve hiç bir yorum veya açılım getirmeyen yerli - yabancı çok fazla kaynak var, onlara göz atabilirsiniz elbette.

Akıllı saatler, hibrit bilgisayarlar, tabletler, telefonlar çok sayıda CES videosu hazırlık aşamasında.

Teşekkürler.

ces ve antutu ile ilgili yorumlariniza katilmiyorum 1. CES de samsung sony lg 2016 tv serilerini tanittilar sizden bir video yada haber goremedim 2. Antutu yu performans gosteren biseymis gibi gostermeniz de yanlis cunku 5. Versiyonuyla 6. Versiyonunun iphone 6s skorlarinida soyleseydiniz nasil bir sacmalik oldugu ortaya cikardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

4.7 inç altı 5s z5c ve yeni a3 arasından hangisi daha mantıklı sizce?

Iphone 5s al, z5 compact dan ona döndüm.

• Evet videolar var ama nedense kimsenin merak etmediği şeyler. Mesela neden bir lg gram serisi yoktu yada samsung windows tablet? Haberler konusunda yavaş olduğunuzda da hemfikiriz sanırım

• Sektörü takip ediyorum, iPhone dışında hemen hemen her Android telefonda bir kronik sorun var gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMyLife

Evet videolar var ama nedense kimsenin merak etmediği şeyler. Mesela neden bir lg gram serisi yoktu yada samsung windows tablet? Haberler konusunda yavaş olduğunuzda da hemfikiriz sanırım

Merhaba,

Kendi merak etmediğiniz şeyleri kimsenin merak etmediği şeyler olarak yorumlamanız, yanlış ve bencilce bir tutum.

Snapdragon 820, Huawei Mate 8 ve MSI Vortex gibi teknoloji ve ürünlerin izlenmeleri sizin yorumunuzu yalanlıyor.

Sonucunda herkesi aynı anda mutlu etmek zor, önemli olan günün sonunda herkesin mutlu olabilmesi, işte bu yüzdende de fuarda bütün ürünleri çektik ve hepsini yayınlayacağız.

Biz teknik özellik sayıp geçmiyoruz, fuarda bile çok detaylı görüntülerini çekip kapsamlı yorumlarla aktarıyoruz. Henüz piyasaya çıkmayan ürünler olduğu için önemli kaliteli içerik üretebilmek.

Bence pozitif olmalı ve önce yapıcı bir şekilde durumu anlamaya çalışmalıyız, gerisi gelir zaten.

Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kılıç-61 K kullanıcısına yanıt
    nerdesin FX?
  • 2-3 senedir en ufak bi eleştiriyi bile hemen bastırmaya yönelik cevaplar geliyor bir kere görmedim haklısınız dikkat edicez denildiğini artık işi abartıp üyeleri yalancılıkla bencillikle suçlanmaya başlanmış veya direk yorumlar siliniyor kendini bu kadar büyük görme kötü şeylere yol açar en iyi örneğini hepimiz biliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

2-3 senedir en ufak bi eleştiriyi bile hemen bastırmaya yönelik cevaplar geliyor bir kere görmedim haklısınız dikkat edicez denildiğini artık işi abartıp üyeleri yalancılıkla bencillikle suçlanmaya başlanmış veya direk yorumlar siliniyor kendini bu kadar büyük görme kötü şeylere yol açar en iyi örneğini hepimiz biliyoruz.

Merhaba,

Eleştirileri bastırmaya çalışmıyoruz nedenleri ile cevap veriyoruz. Eğer eleştiren kişi üslup olarak sert ve suçlayıcı şeyler yazıyorsa karşılığı da ona göre farklı sertlikte olabiliyor.

Eleştirileri değil hakaret ve iftiraları önce cevaplıyoruz baktık ki kişi hala daha asılsız dayanaksız atıp tutuyor o zaman doğal olarak mesajları siliyoruz ki konu rayından çıkmasın.

Kendimizi büyük görme gibi bir duruma asla girmedik, girseydik herhalde ilk olarak kimseye cevap vermezdik. Cevap vermek yazılanları dikkate aldığımız içindir.

Eğer doğru olup da bizim yalanladığımız şeyler varsa yazın ama lütfen yazarken elle tutulur kanıtlara dayandırın :) zira eğer bir örnek veya kanıt yoksa söylenenler asılsız iddia ve yalandır. Yalana yalan demek de suç olmasa gerek :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• Stand Alone kullanıcısına yanıt
    http://www.****.com/forum/konu/iphone-6-ve-6-plus-da-farkettiginiz-kronik-sorunlar.957680/

http://shiftdelete.net/iphone-6da-bir-sorun-daha-ortaya-cikti-55559

http://www.iphoneyardim.net/topic/125582-iphone-6-vs-6-plus-da-g%C3%B6rd%C3%BC%C4%9F%C3%BCm-3-kronik-problem/

Batarya şişmesi sorunu ki bu çok önemli bir sorun. Lityum piller patladığında cidden felekete neden oluyorlar. Ölüme ve kalıcı sakatlıklara yol açabilirler. Ekran sararması gibi sorunlar sadece can sıkar, ama pil patlarsa can çıkar.
    http://forum.donanimhaber.com/m_106149037/tm.htm

Yani bence çok daha fazla araştırmanız lazım.

• HTC sense, ios arayüzleri kullanmış biri olarak. miui arayüzü bana harkulade geldi. çok stabil. iphone 6s ile bile kıyaslama yaptım. şu an kullandığım cihazı note pro. xiaomi.eu dan geliştirici romunu kurun her hafta farklı özelliklerle sunuyorlar şu anda android de arayüz kullanan çoğu telefonun arayüzü çöp gibi geliyor iosun da kısıtlı saçma sapan özelliklerinden sonra uçuşa geçtim resmen burda bir kaç arkadaş xiaomi hakkında yazılımda sıkıntılar olduğundan bahsetmişler. kesinlikle katılmıyorum.

• Xiaomi çok övüldüğü için sırf meraktan Piston 2 aldım.Yani ömrümde bu kadar çöp ürün görmedim bildiğin plastiğini çöpten yapmışlar o kadar kalitesizki anlatamam seside bir o kadar kötü.Padleri ise kulağınıza zarar verecek kimyasallar içeriyor olabilir iade edecektim süresi geçmiş 10 tl verdim ama 1 tl yi bile hak etmeyen bir ürün.Ucuz alırken 3 kere düşünün.Şahsen birdaha şaomi ürünü almam...
    Edit.aliexpressten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 20 Ocak 2016; 22:30:13 >
  • Genelde yorumlarım içerik ile olur ama videonun yarısında Erdi Özüağın yorgunluğu ciddi biçimde hissediliyordu. Bu sefer böyle bir giriş yapmış da olsam ilk defa sanırsam donanımhaber editörleri bir konuda benle hemfikir. Benim açımdan gereksiz uygulamaları bir tarafa birakacak olursam Samsung arayüzü (Tauchwiz) android ekosisteminde en iyi arayüz. Telefon tercih ederken sony ile samsung arasında kalıp bu yüzden samsungu tercih etmiştim. Cidden google nexus arayüzü gününmüz koşullarında ilkel sayılabnilecek bir yapıya sahip. Material tasarım anlayışı bile bu konudaki fikrimi değiştirmedi. İşin garip gelen kısmı ise koskoca google, küresel ölçekte yaygınlaşmış bir işletim sistemi için halen böyle ilkel bir arayüz kullanıyor ve neden daha iyi bir tasarım ekibini android ekosistemine dahil etmiyor sorusu. :-)

• Lg V10'un incelemesi ne oldu acaba? Tlf'u çaldırdınızmı:), kutusundan çıkardınız, daha bir ses yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omers -- 18 Ocak 2016; 18:45:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omers

Lg V10'un incelemesi ne oldu acaba? Tlf'u çaldırdınızmı:), kutusundan çıkardınız, daha bir ses yok

LG V10 incelemesi yayınlanmadı mı daha ? G5 in çıkmasına 1 ay dan daha az süre kaldı, bence direk G5 i incelesinler :)

Kutu açma videosu yayınladı ama incelemesi olmadıysa kesin kutu ile ilgili bir sıkıntı oldu sanırım :)
  • 09:48 arkada 3310 la iphone mu yapışık?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.