Şimdi Ara

Mobilite: Xiaomi Redmi 3, Huawei P9, LG G5, Xperia C6 ve dahası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fire_67

Xiaomi çok övüldüğü için sırf meraktan Piston 2 aldım.Yani ömrümde bu kadar çöp ürün görmedim bildiğin plastiğini çöpten yapmışlar o kadar kalitesizki anlatamam seside bir o kadar kötü.Padleri ise kulağınıza zarar verecek kimyasallar içeriyor olabilir iade edecektim süresi geçmiş 10 tl verdim ama 1 tl yi bile hak etmeyen bir ürün.Ucuz alırken 3 kere düşünün.Şahsen birdaha şaomi ürünü almam...

10 TL verdiysen sahte olma olasılığı yüksek hocam.

• sonunda anladınız samsung farkını ( note 3 kullanıcısı )

• G7 şu anda 5.1i aldık fakat baya geç aldı diyebiliriz 6.0ıda bir o kadar geç alır bence. Şahsen bir sorun görmedik fakat o kadar detaylı bakmadık pilinde çok büyük bir sorun yok ama güncellemeler çok geç geliyor açıkcası biraz daha seri olsalar iyi olurdu. G5 şimdiden merak ettim ama inşallah gidip yine 3000 mah koymazlar. G4 çok kaba olmuştu V10 biraz daha iyiydi aslında.

Xiaominin arayüzü eskisi gibi değil artık şu ana kadar kullandığım en stabil yazılım bence biraz yargısız infaz oluyor Miu 5 kullanırkende öyle bir sorun yaşanmadı fazla. Miu 7 ile daha akıcı bir arayüz haline geldi diyebilirim.
  • quote:

Xiaomi çok övüldüğü için sırf meraktan Piston 2 aldım.Yani ömrümde bu kadar çöp ürün görmedim bildiğin plastiğini çöpten yapmışlar o kadar kalitesizki anlatamam seside bir o kadar kötü.Padleri ise kulağınıza zarar verecek kimyasallar içeriyor olabilir iade edecektim süresi geçmiş 10 tl verdim ama 1 tl yi bile hak etmeyen bir ürün.Ucuz alırken 3 kere düşünün.Şahsen birdaha şaomi ürünü almam...

Keşke orijinal olanı alsaydın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozok_53_45 B kullanıcısına yanıt
    Boşver birader he de geç. Adamlar bir haber yapıyor 2 gün sonra burda yeni haber gibi koyuluyor bunun kanıtı burdaki okuyuculardır. "Daha dikkat edicez, bu hafta yoğunduk böyle oldu" demek yerine burda zaman ayırıp izleyen insanlara bencil yalancı deyip bir kufretmedikleri kalıyor.

• Videoda sorun var sanırım açılmıyor. Bir ilgilenseniz fena olmaz.

• Oldu da bitti maşallah şeklinde bir Mobilite olmuş. Her zaman keyifle izlerim ama Bu sefer pek keyif alamadım videonuzdan.

Bence Çok yoğun ve yorgun olduğunuzda (ki haklısınız çok yoğun bir haftaydı sizler için) programınızı biraz daha geciktirebilirsiniz. Böylece Her zamanki keyifle izleriz, sizde keyif alırsınız.
    Emekleriniz için teşekkürler.
  • Huawei g7 kullanıcısı olarak telefonumdan memnunun güncelleme işine gelirsekte geç olarak geldi ama suan 5.1.1 versiyonu verdiler yaklaşık 4 ay oldu heralde. Benim için En önemli olan pil süresi oldu yaklasık normal kullanımda 3-5 gün gidiyor bundan önce s4 vardı hergün şarja takmaktan gına gelmişti.

• Hocam her Xiaomi konusu açıldığında arayüz, stabilite konusunda bir çok olumsuz eleştiride bulunuyorsunuz. Uzun süredir MIUI arayüzü kullanıyorum Mi4 üstünde gözle görülür sorun yaşamadım diyebilirim. Güncelleme konusunda Xiaomi yavaş kaldı, haksınız. Ancak Android 6.0 vermeye başlayan ilk firmalardan olduğunu da unutmayalım. Bugün Samsung amiral gemisi olan Note 5, S6 Edge+ telefonuna dahi android 6.0 güncellemesini vermezken Xiaomi'nin 15-16 ayını doldurmuş Mi4'üne, 24'aydan daha fazla süredir piyasada olan Mi3'e bu kadar kısa bir sürede güncelleme vermesi bence taktir edilesi bir davranış.

Ek olarak Xiaomi her hafta güncelleme veren bir firma olarak tanınmamalı. Bunu çok yanlış anlaşılan bir olay. Xiaomi her hafta Chine Dev sürümüne güncelleme verir, 2 haftada bir Global beta sürümüne güncelleme verir. Her 3 ayda birde hem Global hemde Çin sürümü için stabil sürüm yayınlanır. Bu güncelleme aralıkları çok büyük bir sorun olmadığı sürece aksamadan devam eder. Bunun en büyük sebebi Xiaominin çok büyük bir rom geliştiricisi olması. Resmi olarak 300'e yakın telefona haftalık güncelleme sunuyorlar. Bunun dışında resmi olmayan geliştiricilerin portlandığı bir ton rom var. Bunlara GM Discovery için yayınlanan MIUI 7 romuda dahil.

• quote:

4.7 inç altı 5s z5c ve yeni a3 arasından hangisi daha mantıklı sizce?

Z5c tabiki de. Hem donanım hem kamera hem pil ömrü yani herşeyi ile daha üstün. Ben z3c aldım 1.5 ay önce. Z3c bile 5s'ten daha iyi. Sırf pili için bile xperia tercih edilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

quote:

Z5c tabiki de. Hem donanım hem kamera hem pil ömrü yani herşeyi ile daha üstün. Ben z3c aldım 1.5 ay önce. Z3c bile 5s'ten daha iyi. Sırf pili için bile xperia tercih edilir.

Özelden 1-2 arkadaş ulaştı bana memnun olmadıklarını parasını haketmediğini falan söyledi, 5s al kafan rahat olsun dediler.ios, android gibi rahat olmadığı için ve 4 inç küçük olduğu için hala teredütteyim

• quote:

quote:

quote:

Özelden 1-2 arkadaş ulaştı bana memnun olmadıklarını parasını haketmediğini falan söyledi, 5s al kafan rahat olsun dediler.ios, android gibi rahat olmadığı için ve 4 inç küçük olduğu için hala teredütteyim

Hocam parasını nasıl hak etmiyor ya :S Ben 1300'e aldım. s801 + 720p ekran ile performansı çok iyi zaten. 5s'in artık tarihi çoktan bitti. 4" ekran, artırılmayan 16gb hafıza ve düşük bataryası ile üst seviye cihazların çok gerisinde. Ki Z5c, z3c'nin gelişmiş versiyonu. Android kasıyor hikayeleri çok geride kaldı. Arayüz stabil çalışıyor. Benim kuzenimde 5s var. Yaklaşık 1 ay önce wifi bi gitti 10-12 gün wifi'yi açamadı. Sonra nasıl halletti tam bilmiyorum. Yani ios'ta herşey güllük gülistanlık falan da değil. Google'a yaz iphone wifi açılmıyor diye. Günc sonrası böyle hatalar hep oluyor. Bunun gibi nice sorun var. Ama iphone kullananlar genelde telefonunu kötülemez. mesela ios 8 sonrası da şebeke sorunu olmuştu yine kuzenin telefonda. Bir de işin kötü tarafı iphone'da yapabileceğin fazla bişey yok. Android'de eski yazılımı atmak çok basit bir iş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam parasını nasıl hak etmiyor ya :S Ben 1300'e aldım. s801 + 720p ekran ile performansı çok iyi zaten. 5s'in artık tarihi çoktan bitti. 4" ekran, artırılmayan 16gb hafıza ve düşük bataryası ile üst seviye cihazların çok gerisinde. Ki Z5c, z3c'nin gelişmiş versiyonu. Android kasıyor hikayeleri çok geride kaldı. Arayüz stabil çalışıyor. Benim kuzenimde 5s var. Yaklaşık 1 ay önce wifi bi gitti 10-12 gün wifi'yi açamadı. Sonra nasıl halletti tam bilmiyorum. Yani ios'ta herşey güllük gülistanlık falan da değil. Google'a yaz iphone wifi açılmıyor diye. Günc sonrası böyle hatalar hep oluyor. Bunun gibi nice sorun var. Ama iphone kullananlar genelde telefonunu kötülemez. mesela ios 8 sonrası da şebeke sorunu olmuştu yine kuzenin telefonda. Bir de işin kötü tarafı iphone'da yapabileceğin fazla bişey yok. Android'de eski yazılımı atmak çok basit bir iş.

Ya arkadaşım ben 5s kullanıcısıyım yazdıklarında haklısın burada tamamen tarafsız konusuyorum 5s gayet hızlı 2 senedir kullanıyorum ondan önce android bi telefonum vardı yavaslık beni cok rahatsız etmişti iphone a geçince çok rahatlamıştım. daha dün media market e gittim huawei nin bir telefonunu inceledim valla ios dan aşağı kalır yanı yok bi android telefonun bu kadar hızlı olması beni şaşırttı ama şu soruyuda aklıma getirdi 'acaba hafızası dolunca da bu kadar hızlı çalışabilecek mi ? ' eğer bu tür problemlerde aşıldıysa ben tekrar android e geçmek istiyorum. Bana şunu gönül rahatlığıyla diyebilir misin 'bu telefon kullanılmaya başlandıktan sonra 2 yıl geçsede aynı hızını koruyabilir.' ? Eğer öyleyse bi dakika durmayacağım çünkü android daha çok bana hitap ediyor :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.