Şimdi Ara

MobilFree Davetiye Paylaşım Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
15
Favori
6.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Referans kodunu kullan avantajlardan faydalan. Kod : TMF0Q3KL9H Başvuru: oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=TMF0Q3KL9H

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kod : TMFL1FIAF

AD - SOYAD: ÖMER ZENT

Başvuru: oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=TMFL1FIAF

Arkadaşını Getir Kampanyası ile 1 ay ücretsiz!

Referansımla abone olursan (yalnızca 12 ay taahhüt sözü verecek aboneliklerde geçerlidir), 1 ay boyunca sınırsız internetin keyfini ücretsiz çıkar.

MobilFree Davetiye Paylaşım Konusu

• LÜTFİ CANER

Muhammet Poyraz

100 mbit sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.

https://oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=TMFP7LW9NU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Saracen -- 1 Temmuz 2026; 11:59:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler dilerim arkadaşlar öncellikle yaklaşık 4 aydır 16 mbps internet kullanıyorum 3 kisi olarak ailece 1080p video televizyon film izlerken telefon YouTube izlerken bir problem yaşamadım eğer 4 K video Youtube ve online oyun oynuyorsanız en az 35 mbps internet tavsiye ederim çünkü donma olur ben hikaye oyunları oynuyorum benim 16mps yeterli saniyede 2mb indirme download yaparsınız fiyat 300 TL uygun gerçekten aylık tabi farklı fiyatlar farklı hızlı internet seçeneği var 24 ay taahhüt olsa onu yapardım öyle diyim genel olarak çok memnunum ben sizede tavsiye ederim referans kodumu kullanıp taahhüt yaparsanız sizde bende 1 ay ücretsiz kullanırız kazan kazan durumu
    Referans kodum Kod : TMF6W8YL9
    İsim soyisim Mahir Tekbakar
    Başvuru link : oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=TMF6W8YL9
    Fatura kesim benim 24-25 gibi ayın son ödeme tarihi ayın 4 buda aklınızda olsun
    Aklınıza takılan bir soru varsa yazabilirsiniz cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahomen -- 1 Temmuz 2026; 18:27:12 >

• Mobilfree Geçiş Sürecim ve Deneyimlerim

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda TurkNet'ten Mobilfree'ye geçiş yaptım. Buraya direkt referans kodu yazmak yerine önce deneyimledim ve tüm gerçekliğiyle sizlere kendi deneyimimi paylaşmak istedim.

Performans
    Ben 100 Mbps fiber paket kullanıyorum. Hız konusunda açıkçası TurkNet ile Mobilfree arasında hiçbir fark hissedemedim. İkisinde de 100-110 Mbps civarında stabil hız alıyorum. Asıl fark ping tarafında oldu. TurkNet'te 9-10 ms görürken Mobilfree'de 20-30 ms civarında görüyorum. Ben oyun oynamadığım için günlük kullanımda hiçbir eksisini yaşamadım. Ama rekabetçi oyun oynayan arkadaşlar için önemli olabilir, bunu göz önünde bulundurun.

Geçiş Süreci
    Açıkçası daha önce benim gibi geçiş yaptıysanız çok basit olacak, ama bu işlere aşina değilseniz de yazımı okuyun size çok yardımcı olacaktır. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayabiliyorsunuz, isterseniz mobil uygulamadan yeni başvuru formunu dolduruyorsunuz. Form zaten 1 dakika bile sürmüyor. Sonrasında sizi arıyorlar, hizmet numaranızı istiyorlar ve süreç başlıyor.

Başvurudan sonra isterseniz müşteri temsilcisini hatta bekletip onayları yapabilirsiniz ama bence boşuna meşgul etmeyin, müşteri hizmetleriyle WhatsApp üzerinden ilerlemek de hızlı ve pratik oluyor. Her aşamada ne yapmanız gerektiğini tek tek anlatıyorlar.

Kısaca özetliyim, Önce uygulama giriş bilgileri SMS ile geliyor. Playstore dan mobilfree Uygulamasini indirip giriş yapın ardından Belgelerim kısmından kimlik belgenizi yüklüyorsunuz. WhatsApp dan yükledim diye belirtin, Sonra sözleşme e-Devlet'e düşüyor. e-Devlet uygulamasından "e-Kayıt Onay" kısmına girip onay vermeniz gerekiyor. Burada küçük bir not düşeyim; bu işlem için telefonunuzda NFC olması gerekiyor eğer yoksa nfc olan bir arkadaşın telefonundan yapabilirsiniz. Ayrıca e-Devlette "e-Kayıt Onay" hizmetini bulamazsanız e-Devlet uygulamasını güncellemeyi deneyin. Biz tesadüfen bunu fark ettik, güncelleyince sorun çözüldü. Edevletten onayda yapınca tekrar WhatsApp tan bildirin ve işleminiz tamamdır. 12 saat civarında geçişim tamamlandı benim.

Referans Kodu
    En önemli kısmı sona bıraktım. 😊 Başvuru sırasında referans kodunu vermeyi unutmayın. Sonrasında da kabul ediyorlar ama sorun çıkarıyorlar biraz. Kampanya kapsamında hem yeni abone olan kişi hem de referans veren kişi 1 ay ücretsiz internet kullanabiliyor.

Benim Referans Kodum: TMF4S8Z8RP Adım Arif akıntı

Kampanya taahhütlü paketlerde geçerli. Eğer aklınızda soru işareti varsa önce taahhütsüz paketle deneyip memnun kaldıktan sonra taahhütlü pakete geçerek yine bu kampanyadan yararlanabiliyorsunuz.

Benim şimdilik deneyimim bu şekilde. Aklınıza takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Umarım geçmeyi düşünen arkadaşlara faydası olur.

• Referans Kodu: TMF4VNOSU

Başvuru link : oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=TMF4VNOSU

Muhammet Poyraz

Başvuru linki :
    oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=TMFVPFWPD

Referansımla abone olursan (yalnızca 12 ay taahhüt sözü verecek aboneliklerde geçerlidir), 1 ay boyunca sınırsız internetin keyfini ücretsiz çıkar.

• Referans Kodu: TMF6YC66OU

Muhammet Poyraz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Referans Kodu: TMF3JDC1JQ

Ad - Soyad: ilgen SANAL

🎁 Mobilfree Arkadaşını Getir Kampanyası

12 ay taahhütlü Mobilfree kullanıyorum. Referans kodumu kullanarak 12 ay taahhütlü yeni abonelik oluşturmanız halinde, ilk faturanız ödendikten sonra hem siz hem ben 1 ay ücretsiz internet kazanıyoruz.

Başvuru sırasında referans kodunu belirtmeniz yeterlidir.

Referans kodumu kullanan arkadaşlara teşekkür ederim. 😊

Umarım siz de memnun kalırsınız. Sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• Referans kodunu kullan avantajlardan faydalan.

• Referans Kodu: TMF6YC66OU

Muhammet Poyraz

Referans Kodu: TMF3JDC1JQ

Ad - Soyad: ilgen SANAL

🎁 Mobilfree Arkadaşını Getir Kampanyası

12 ay taahhütlü Mobilfree kullanıyorum. Referans kodumu kullanarak 12 ay taahhütlü yeni abonelik oluşturmanız halinde, ilk faturanız ödendikten sonra hem siz hem ben 1 ay ücretsiz internet kazanıyoruz.

Başvuru sırasında referans kodunu belirtmeniz yeterlidir.

Referans kodumu kullanan arkadaşlara teşekkür ederim. 😊

Umarım siz de memnun kalırsınız. Sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.