Şimdi Ara

MobilFree Davetiye Paylaşım Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
15
Favori
6.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Popüler Konular listesinde
82. Sırada  bugün en iyi #27
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Referans kodunu kullan avantajlardan faydalan.

Kod : TMFL1FIAF

Başvuru: oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=TMFL1FIAF

Arkadaşını Getir Kampanyası ile 1 ay ücretsiz!

Referansımla abone olursan (yalnızca 12 ay taahhüt sözü verecek aboneliklerde geçerlidir), 1 ay boyunca sınırsız internetin keyfini ücretsiz çıkar.

MobilFree Davetiye Paylaşım Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kentist -- 26 Haziran 2026; 16:55:26 >

• Mobilfree referans kodunu kullanarak 1 ay hediye internet fırsatından hemen faydalan.Hediye internet kampanyasi 12 ay taahhüt verildiği takdirde geçerlidir.

Referans Kodu: TMFVPFWPD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 27 Haziran 2026; 6:57:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

🔸 Referans Kodu: TMF4Y11I5Z

🔗 Başvuru: oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=TMF4Y11I5Z

Kodu başvuru sırasında girmeniz yeterli. Destek olan herkese şimdiden çok teşekkür ederim. 🙏

• Arkadaşlar merhabalar.
    Kod çok taze buyrun. :)

TMF7LGU9KC

1 ay sende bende ücretsiz kullanalım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hocam az önce abonelik yaptım, senin referansini kullandım, isim soy isim sordu kadın, kullanıcı adını görünce ismi söyledim söyledim, öyle kabul ettiler :)

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Hocam az önce abonelik yaptım, senin referansini kullandım, isim soy isim sordu kadın, kullanıcı adını görünce ismi söyledim söyledim, öyle kabul ettiler :)

Hocam hayırlı olsun inşallah,i ben netinternet kullanıyordum. Onda da sabit fiyat garantisi vardı 550'ydi fiyatı bu daha uygun olunca buna geçtim. İnşallah sizin altyapıda veya kullanımda sıkıntı olmaz. Ben de memnun olduğum için önerdim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 27 Haziran 2026; 12:29:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt

Amin inşallah hepimize hayırlı olsun

Sanırım isim soy isimde istiyorlarmış.

Referansımı kullanlara teşekkürler

Yasin yakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 29 Haziran 2026; 11:55:5 >
  • 🎁 Mobilfree Arkadaşını Getir Kampanyası

Referans Kodu: TMF3JDC1JQ

Ad - Soyad: ilgen SANAL

🎁 Mobilfree Arkadaşını Getir Kampanyası

12 ay taahhütlü Mobilfree kullanıyorum. Referans kodumu kullanarak 12 ay taahhütlü yeni abonelik oluşturmanız halinde, ilk faturanız ödendikten sonra hem siz hem ben 1 ay ücretsiz internet kazanıyoruz.

Başvuru sırasında referans kodunu belirtmeniz yeterlidir.

Referans kodumu kullanan arkadaşlara teşekkür ederim. 😊

Umarım siz de memnun kalırsınız. Sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakes -- 29 Haziran 2026; 13:56:49 >

AD - SOYAD: ÖMER ZENT

Referansımla abone olursan (yalnızca 12 ay taahhüt sözü verecek aboneliklerde geçerlidir), 1 ay boyunca sınırsız internetin keyfini ücretsiz çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kentist -- 28 Haziran 2026; 5:36:2 >

• LÜTFİ CANER

Yasin yakar

• 🎁 Mobilfree Arkadaşını Getir Kampanyası

Referans Kodu: TMF3JDC1JQ

Ad - Soyad: ilgen SANAL

🎁 Mobilfree Arkadaşını Getir Kampanyası

12 ay taahhütlü Mobilfree kullanıyorum. Referans kodumu kullanarak 12 ay taahhütlü yeni abonelik oluşturmanız halinde, ilk faturanız ödendikten sonra hem siz hem ben 1 ay ücretsiz internet kazanıyoruz.

Başvuru sırasında referans kodunu belirtmeniz yeterlidir.

Referans kodumu kullanan arkadaşlara teşekkür ederim. 😊

Umarım siz de memnun kalırsınız. Sorusu olan olursa yardımcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lakes -- 29 Haziran 2026; 13:56:31 >

AD - SOYAD: ÖMER ZENT

Kod : TMFRPVS5C

Ad Soyad: Alper BAYRAKTAR

Başvuru:

MobilFree Davetiye Paylaşım Konusuoim.mobilfree.net
    MobilFree Online İşlem Merkezi
    https://oim.mobilfree.net/yenibasvuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_alper_ -- 29 Haziran 2026; 16:29:48 >

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda TurkNet'ten Mobilfree'ye geçiş yaptım. Buraya direkt referans kodu yazmak yerine önce deneyimledim ve tüm gerçekliğiyle sizlere kendi deneyimimi paylaşmak istedim.

Performans
    Ben 100 Mbps fiber paket kullanıyorum. Hız konusunda açıkçası TurkNet ile Mobilfree arasında hiçbir fark hissedemedim. İkisinde de 100-110 Mbps civarında stabil hız alıyorum. Asıl fark ping tarafında oldu. TurkNet'te 9-10 ms görürken Mobilfree'de 20-30 ms civarında görüyorum. Ben oyun oynamadığım için günlük kullanımda hiçbir eksisini yaşamadım. Ama rekabetçi oyun oynayan arkadaşlar için önemli olabilir, bunu göz önünde bulundurun.

Geçiş Süreci
    Açıkçası daha önce benim gibi geçiş yaptıysanız çok basit olacak, ama bu işlere aşina değilseniz de yazımı okuyun size çok yardımcı olacaktır. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayabiliyorsunuz, isterseniz mobil uygulamadan yeni başvuru formunu dolduruyorsunuz. Form zaten 1 dakika bile sürmüyor. Sonrasında sizi arıyorlar, hizmet numaranızı istiyorlar ve süreç başlıyor.

Başvurudan sonra isterseniz müşteri temsilcisini hatta bekletip onayları yapabilirsiniz ama bence boşuna meşgul etmeyin, müşteri hizmetleriyle WhatsApp üzerinden ilerlemek de hızlı ve pratik oluyor. Her aşamada ne yapmanız gerektiğini tek tek anlatıyorlar.

Kısaca özetliyim, Önce uygulama giriş bilgileri SMS ile geliyor. Playstore dan mobilfree Uygulamasini indirip giriş yapın ardından Belgelerim kısmından kimlik belgenizi yüklüyorsunuz. WhatsApp dan yükledim diye belirtin, Sonra sözleşme e-Devlet'e düşüyor. e-Devlet uygulamasından "e-Kayıt Onay" kısmına girip onay vermeniz gerekiyor. Burada küçük bir not düşeyim; bu işlem için telefonunuzda NFC olması gerekiyor eğer yoksa nfc olan bir arkadaşın telefonundan yapabilirsiniz. Ayrıca e-Devlette "e-Kayıt Onay" hizmetini bulamazsanız e-Devlet uygulamasını güncellemeyi deneyin. Biz tesadüfen bunu fark ettik, güncelleyince sorun çözüldü. Edevletten onayda yapınca tekrar WhatsApp tan bildirin ve işleminiz tamamdır. 12 saat civarında geçişim tamamlandı benim.

Referans Kodu
    En önemli kısmı sona bıraktım. 😊 Başvuru sırasında referans kodunu vermeyi unutmayın. Kampanya kapsamında hem yeni abone olan kişi hem de referans veren kişi 1 ay ücretsiz internet kullanabiliyor.

Benim Referans Kodum: TMF4S8Z8RP Adım Arif akıntı

Kampanya taahhütlü paketlerde geçerli. Eğer aklınızda soru işareti varsa önce taahhütsüz paketle deneyip memnun kaldıktan sonra taahhütlü pakete geçerek yine bu kampanyadan yararlanabiliyorsunuz.

Benim şimdilik deneyimim bu şekilde. Aklınıza takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Umarım geçmeyi düşünen arkadaşlara faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arifakinti -- 29 Haziran 2026; 22:37:25 >

• Referans kodunu kullan avantajlardan faydalan. Kod : TMFUKQJWGO Başvuru: oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=TMFUKQJWGO

Yasin yakar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.