Şimdi Ara

MobilFree Davetiye Paylaşım Konusu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HumanHunter Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
15
Favori
6.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mobilfree'de 1 Ay ücretsiz kullanım kazanmak için referans kodunu kullan avantajlardan faydalan.

Kod : TMF6XFPEW

Başvuru Linki:

MobilFree Davetiye Paylaşım Konusuoim.mobilfree.net
    MobilFree Online İşlem Merkezi
    https://oim.mobilfree.net/yenibasvuru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onemlibirisidegil -- 11 Eylül 2026; 22:32:8 >

Davetiye Referans kodu TMFKCPZ6LY Abone adı soyadı İSA ASLAN

Referans kodu isim abonelik başvurusu sırasında mutlaka belirtilmiş olması gerekir. Sonradan ekleme yapılamaz.

Web veya telefon uygulamadan istenen bilgileri ekleyerek kendiniz kayıt yapıp önce kimlik ön ve arka resmini net kaliteli tek tek ayrı resim çekip yükleyip sonra başvuruyu işleme almak için Whatsapp'tan yazınca hızlı dönüş yapar işlemi hızlı başlatırlar ve görüşme esnasında Referans kodu isimi mutlaka söyleyin ve yazın unutrsanız sonradan kabul edilmiyor.

NFC li telefondan E-Devletde çipli kimlik doğrulaması ve sözleşme onayı yapılıyor o kadar, o günü yarını önceki firma telefondan arayıp geçiş onaylıyormusun diye sorabilir ve cevaplayın bitti.  Mobilfree Whatsapp 0850 966 0 966 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 11 Eylül 2026; 23:13:57 >

• Mobilfree Geçiş Sürecim ve Deneyimlerim

Merhaba arkadaşlar, 26 Haziran da TurkNet'ten Mobilfree'ye geçiş yaptım. Buraya direkt referans kodu yazmak yerine önce deneyimledim ve tüm gerçekliğiyle sizlere kendi deneyimimi paylaşmak istedim.

Performans
    Ben 100 Mbps fiber paket kullanıyorum. Hız konusunda açıkçası TurkNet ile Mobilfree arasında hiçbir fark hissedemedim. İkisinde de 100-110 Mbps civarında stabil hız alıyorum. Asıl fark ping tarafında oldu. TurkNet'te 9-10 ms görürken Mobilfree'de 20-30 ms civarında görüyorum. Ben oyun oynamadığım için günlük kullanımda hiçbir eksisini yaşamadım. Ama rekabetçi oyun oynayan arkadaşlar için önemli olabilir, bunu göz önünde bulundurun.

Geçiş Süreci
    Açıkçası daha önce benim gibi geçiş yaptıysanız çok basit olacak, ama bu işlere aşina değilseniz de yazımı okuyun size çok yardımcı olacaktır. İsterseniz müşteri hizmetlerini arayabiliyorsunuz, isterseniz mobil uygulamadan yeni başvuru formunu dolduruyorsunuz. Form zaten 1 dakika bile sürmüyor. Sonrasında sizi arıyorlar, hizmet numaranızı istiyorlar ve süreç başlıyor.

Başvurudan sonra isterseniz müşteri temsilcisini hatta bekletip onayları yapabilirsiniz ama bence boşuna meşgul etmeyin, müşteri hizmetleriyle WhatsApp üzerinden ilerlemek de hızlı ve pratik oluyor. Her aşamada ne yapmanız gerektiğini tek tek anlatıyorlar.

Kısaca özetliyim, Önce uygulama giriş bilgileri SMS ile geliyor. Playstore dan mobilfree Uygulamasini indirip giriş yapın ardından Belgelerim kısmından kimlik belgenizi yüklüyorsunuz. WhatsApp dan yükledim diye mesaj atın, Sonra sözleşme e-Devlet'e düşüyor. e-Devlet uygulamasından "e-Kayıt Onay" kısmına girip onay vermeniz gerekiyor. Burada küçük bir not düşeyim; bu işlem için telefonunuzda NFC olması gerekiyor eğer yoksa nfc olan bir arkadaşın telefonundan yapabilirsiniz. Ayrıca e-Devlette "e-Kayıt Onay" hizmetini bulamazsanız e-Devlet uygulamasını güncellemeyi deneyin. Biz tesadüfen bunu fark ettik, güncelleyince sorun çözüldü. Edevletten onayda yapınca tekrar WhatsApp tan bildirin ve işleminiz tamamdır. 12 saat civarında geçişim tamamlandı benim.

Referans Kodu
    En önemli kısmı sona bıraktım. 😊 Başvuru sırasında referans kodunu vermeyi unutmayın. Kampanya kapsamında hem yeni abone olan kişi hem de referans veren kişi 1 ay ücretsiz internet kullanabiliyor.

Benim Referans Kodum: TMF4S8Z8RP Adım Arif akıntı

Kampanya bu ayın sonunda sona eriyor sanırım elinizi çabuk tutun. Birde şunu da belirteyim firma daha yeni bu işlerde sanırım. Temmuz 1 inde siber saldırı aldı 1 2 gün net çok kötüydü ama ondan sonra bir sorun yaşamadık çok şükür.

Benim şimdilik deneyimim bu şekilde. Aklınıza takılan bir şey olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Umarım geçmeyi düşünen arkadaşlara faydası olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 aylık ücretsiz internet kullanımı için referans kodu aşağıdaki gibidir.

Referans kodu ile 1 ay ücretsiz internet kullanımı kazanabilmek için 12 aylık taahhütlü abonelik verilmesi ve tarafınıza çıkan ilk faturanın son ödeme gününü geçirmeden ödemeniz durumunda geçerli olmaktadır.

Abonelik için müşteri hizmetleri telefonu 0 850 966 0 966

TMF3GWQ60X

Telefonla arayıp uğraşamam internet sitesi üzerinden başvuru yapıcam dersende başvuru linki aşağıda

MobilFree Davetiye Paylaşım Konusuoim.mobilfree.net
    MobilFree Online İşlem Merkezi

• 🎁 Mobilfree Arkadaşını Getir Kampanyası

MobilFree Davetiye Paylaşım Konusu

🎫Referans Kodu: TMF3JDC1JQ

👤Referans Sahibi: İlgen Sanal

🎁Başvuru sırasında referans kodumu belirtmeniz yeterlidir.

İlk faturanız ödendikten sonra hem siz hem ben 1 Ay Ücretsiz İnternet kazanıyoruz.

💙Referans kodumu kullanan herkese şimdiden teşekkür ederim.

• Yılbaşından hemen önce buraya geçtim, günlerce haftalarca bağlı kalıyor ama yurtdışı hızları akşamları artık çok yavaş, oyun oynamadığımdan ping konusundaki durumunu bilmiyorum. Sadece fatura ücreti ve bağlı kaldığı için tavsiye ederim yani verilen internet sorunsuz değil.

Referansım ile 1 yıllık taahhütlü abone olursan hem sen hem de ben 1 ay ücretsiz kullanacağız.

Mobil Free Kodum: TMF67LKDBR

Başvuru: oim.mobilfree.net/yenibasvuru?refno=TMF67LKDBR

Başvuruya geç dönebilirler müşteri hizmetlerine whatsapp üzerinden +908509660966 yazarsanız veya aynı noyu normal telden ararsanız işlemleriniz daha erken başlar. Sadece taahhütlü paket alırsanız geçerlidir, kodu kullandığınız için teşekkür ederim. Modeme kullanıcı adı ve şifrenizi girdikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp ya da whatsapp yazıp internetinizin açılması için aktivasyon talep ediniz.

• Referans Kodu: TMF6YC66OU

Muhammet Poyraz

100 mbit sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.