Şimdi Ara

MobilFree Ana Konu (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.518
Cevap
88
Favori
125.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Giriş
  • Mobilfree geçiş yapacağım taahhütlü referans kodu gonderebilecek var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mesaj attım hocam

MobilFree Ana Konu

MobilFree Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 9 Eylül 2026; 22:35:32 >

• Aelfwig kullanıcısına yanıt

istanbul sultanbeyli'deyim şu ana kadar yoktu saat 22 sonrası hız testi denemeleri yaptım %80 - 90 civarı yükleme düşüş indirme de düşüş  kayıp var 1 saattir devam etti umarım düzeltilir gündüze de kalmaz

DÜZELTME ŞİMDİ DÜZELDİ sen dene düzeldimi

böyle az geç vakit düşüşleri görmezden gelelim şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 9 Eylül 2026; 23:1:24 >

Düzelmedi hala. Modem aç kapa da yaptım ama sonuç hala aynı geliyor. Chatgpt'nin önerdiği bazı testleri yaptım. Modem ve pc arası sorun yok. ISS tarafında sorun var diye söylüyor. Talep açıyorum şimdi. Şuradaki testi yapıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?

www.meter.net
    Ping test - www.meter.net
    https://www.meter.net/ping-test

şu an tekrar dediğim gibi düştü iyi değil değerler geçici çalışma olabilir düzeltsinler isteriz

Aynı sorun sizde de var hocam. ISS kaynaklı bariz bu. Talep oluşturdum. Bir çözüm çıkmazsa kalite standartlarını sağlayamadıkları için taahhütümün haklı olarak sonlandırılmasını talep edeceğim ceza ödememek için.

doğru diyorsun sorunun uzun sürmesi halinde ben de taahüt sonlandırmadan Cumhurbaşkanına BTK ya şikayet edip çözdüreceğim

Buradan talep oluşturmuş muydunuz?

oim.mobilfree.net
    MobilFree Online İşlem Merkezi
    https://oim.mobilfree.net/giris

şu an hayır, talep oluşturalım

Tam bir rezillik! Destek talebine de 3 gündür bakan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 9 Eylül 2026; 23:41:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başka kimse sorun yaşamadı mı niye kimse yazmıyor hiç giremiyorlar mı sorun yaşayan varsa yazsın destek mesaj kabul etmedi bu uyarıyı sürekli verdi aşağıdaki talebimi burdan belirtiyim.

MobilFree Ana Konu

site youtube haber izleme vs çok yavaşlamıştı saat 22 sonrası hız testi denemeleri yaptım %80 - 90 civarı yükleme ve indirme de hız düşüşü kayıp var ping jitter değerleri çok kötü şu ana kadar devam etti sorunu düzeltmenizi talep ediyorum

• şimdi bu değeri veriyor düzelmiş güzel

MobilFree Ana Konu

Arkadaş bende modem cortladı diye keenetic almıştım meğerse bu herifler cortlamış. Birde modem parası ödedik.

Her hafta aynı terane ve daha 8 ay taahhüt var bunlara

Yandım Allah

• 06:48 - Testi tekrar yaptım. Şu an için sorun görünmüyor.

Benim anladığım kadarıyla akşam yoğunluk saatlerinde bu sıkıntı oluşuyor. Diğer kullanıcılarda da aynı sorun görüldüğü üzere benim hattıma özel bir durum değil. Son dönemde Mobilfree'ye geçen çok fazla insan oldu. Muhtemel altyapı yetersizliğidir diye düşünüyorum. Birkaç gün daha akşam vakitleri kontrol edip sonuçları paylaşacağım.

MobilFree Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 10 Eylül 2026; 6:51:45 >

• Hala niye oldu diye yazıyorsunuz böyle ucuz fiyatlı şirketlerin hattı kaldırmıyor bir bağlantıdan yüzlerce post çıkarmaya çalıştıkları için oluyor. Yoğun saatlerde yüklenmede cortlar. Ucuz etin yahnisi yani cihazları altyapısı belli bunu kabul edip kullanacaksınız ya da büyük firmalara geçeceksiniz. Ne ekmek oka köfte. Adamlar sürümden kazanacak.

Problem geçen haftalarda da vardı aslında, genellikle film veya youtube izlerken anlaşılıyor.

Genellikle instagram telegram whastapp da anlaşılmıyor, hız testi yapınca bariz hızın düşüp çıktığını görüyorsunuz.

Düzelir diye ses çıkarmıyoruz maalesef...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ben kullanıyorum dilerseniz özelden yazarsanız her türlü yardımcı olurum eğer düşünürseniz referans kodu ile 1 er ay ücretsiz kullanabiliriz.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.