Şimdi Ara

MOBILEYE (ŞERİT TAKİP VE ÇARPIŞMA ÖNLEYİCİ SİSTEMLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhaba,

    MOBILEYE hali hazırda şuan lüks segment araçlarda opsiyonel olarak sunulan,şerit takip,çarpışma önleme sistemlerinin kendisidir.After Market bir ürün olduğundan,bütün marka model araçlara uygulanabilmektedir.
    Şuan BMW,LANDROVER,TESLA,FORD,KIA,MAZDA,OPEL,AUDI,CITROEN,VOLVO,PEUGEOT,NISSAN,HONDA,RENAULT,GM,SCANIA,IVEKO,MAN,SSANGYONG,HYUNDAI v.b firmaların üstünde sunulmaktadır.


    Yani bir BMW kullanıyorsanız ve şerit takip,uzun far hüzmesi gibi bir ürün varsa bu MOBILEYE'dır.

    Ürün araçlarınızı garanti dışı bırakmamaktadır ve aracınızı sattığınız taktirde ,aracınızdan sökülüp yeni aracınıza monte edilebilmektedir.

    Bu ürün neler yapabilmekte;

    1:Sesli,görsel ve titreşim(opsiyonel) uyarı sayesinde öndeki araca çarpışma olmadan şöförü uyarmaktadır.

    2: Öndeki araçla güvenli takip mesafesini size sağlamaktadır.Bunun avantajıda hem olası bir kazayı önleme yapmaktan ,hemde daha ekonomik bir sürüs yapmanızı sağlıyor.

    3:Yaya ve bisiklet,motorsiklet kendi içinde ayırt eder ve sizleri uyarır.

    4:Akıllı uzun hüzme far kontrolü: Gelen araçların sürücülerini rahatsız etmemek için MOBILEYE karanlık ortamlarda aracınızın uzunlarını kendi açar ve karşıdan veya önünüzde bir araç geldiği zaman kendi söndürür,araçlar gittikten sonra kendisi tekrar açar.

    5:Hız tabela ve trafik işaretlerini tanıma: MOBILEYE trafik işaretlerini, ve hız limitlerini okuyarak (elektronik tabelalar dahil) sürücüyü eyewatch ekranından bilgilendirir.Buda olası bir ceza yemenizden sizleri korur.

    6:Şerit takip sistemi:Sürüş esnasında sinyal vermeden şeritten çıktığınız anda sizleri uyararak olası bir kaza yapmanızın önüne geçer.

    7:Elektronik hız göstergesi:Aracın beyninde ki gerçek hız göstergesini eyewatch'la sizi bilgilendirir.

    8:Otonom sürüş : tesla,volvo,bmw gibi araçlarda bulunan otomatik pilot sayesinde araç belirli km/saat diliminde otomatik olarak gitmektedir.(after market ürününde bulunmuyor).

    9:MOBILEYE belirli araç takip markalarıyla entegre olarak çalışabilmekte ve sürücünün yaptığı hataları merkeze raporlama şeklinde sunabilmektedir.
    Buda filonuzu daha etkin ve güvenli bir şekilde kontrol etmenize olanak sağlamaktadır.

    Konuyla alakalı yardımcı olması açısından aşağıda verdiğim linklerden ürünü inceleyebilrsiniz.

    1:https://www.youtube.com/watch?v=HXpiyLUEOOY

    2:https://www.youtube.com/watch?v=svVuu1Mi1LI

    3:https://www.youtube.com/watch?v=dhEgD6ZFlQE

    ÜRÜN 2 ÇEŞİTTİR;

    MOBILEYE: 630 SERİSİ : En güncel modeldir. EURO 6 standartlarında ürütilmektedir.EYEWATCH ekranı LCD'dir

    MOBILEYE: 530 SERİSİ : 6 serisinden farklı olarak ekranı LED tipinde'dir. Farkı: Elektronik hız göstergesini ve tabelaları göstermemektedir.

    Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir.


    Ürünle alakalı daha detaylı bilgi almak için;

    ALPER AK

    aak@ausis.com.tr veya 0552 211 11 95 ulaşabirsiniz.

    Saygılarımla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprak -- 4 Eylül 2017; 13:57:22 >







  • en can alıci nokta peki fiyat nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şerit takip sistemi (asistanı)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.