Şimdi Ara

MOBİLET MOTOR !! ANLAYAn BAKSIN!!! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
9.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün Aleyküm Arkadaslar Benim Motor war MOBİLET marka Orjinal bndan senler önce yani 2 3 sene önce full bakım yaptırdım çk para harcadım ama bir yerden bu motorların tabiri Cizse ÖLÜM AYARI adı altında bir ayarı warmıs bunların doğrumudur nerde nasıl yapılır ...??...bilen warsa nasıl yapıldıgnınıda anlatabilr

Kolay Gelsin ... şimdiden Tskler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizbudak -- 11 Mayıs 2011; 0:52:47 >
  • yok kardeş çift motorlar grank kiltliyor tavsiye etmem onun yerine tek segman glardoni silindir takarsın.Grank milini ve yataklarını değiştirirsin kule tepe diyafram takarsın 19-19 karbüratör takarsın dişlileri değiştirirsin birde .Tamam bu bile fazla oldu.Ama kaç yapar diye soracak olursan o sana bağlı.Yani motoru yenilediğin için hiç üzmemen gerekir.İlk 500km tek kişi binmen gerekir fazla basmaman motoru fazla ısıtmaman gerekir.orta gazda motorun fazla üzülmemesi gerekir.Bütün bunları yaptıktan sonra 500km den sonra kademeli bir şekilde hızını arttırman gerekir.O zaman gör bak motoru nasıl gidiyo.Tutabilene aşk olsunBİr konu daha var o da egzoz.Egzoz bir kalın boğaz vardır birde ince boğaz.Çoğu insan kalınboğazın daha iyi olduğunu söyler ama ince boğaz hem ses hemde performans olarak daha iyidir.Ama egzozun markasının kuzhan olmasına dikkat et.Yetermi bu kadar arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguri88 -- 25 Eylül 2007; 11:23:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.