Şimdi Ara

MobilEdit! telefonunuzu bilgisayarınızdan kontrol edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Mobiledit! Açık bir sistemdir, telefonunuzu bilgisayarınızdan kontrol etmenizi sağlar. Telefonunuzu bilgisayara kablo, kızılötesi veya bluetooth ile bağladıktan sonra tüm içerikleri görebilir, full metin araması yapabilir, numara arayabilir, sms atabilir, oyun , melodi ve program yükleye bilirsiniz. Sadece bir tuş ile tüm verilerinizi yedekleyebilir ve başka bir telefona kopyalayabilirsiniz. Sms aldığınızda, email almışsınız gibi bilgisayarızda aynı zamanda gözükür ve kolay cevap yada arşivleyebilirsiniz. Sonuç olarak size daha çok veririmlilik sağlar.

İNDİR...

• Nokia 5300 XpressMusic kullanıyorum, uyumlumudur acaba?
  • Hmm uyumluymuş, teşekkür ederim.
    Diğer arkadaşlarda kontrol etmek isterse, buyrun burada uyumlu modellerin listesi var. "http://www.mobiledit.com/phones.asp "
  • arkadaşpeki crack varmı bende bu programı arıyordum varsa pm atabilirmnisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: udede

arkadaşpeki crack varmı bende bu programı arıyordum varsa pm atabilirmnisin?

yasak arkadaşım.
  • .::HANDSOME::. , her program için aynı sorunu yaşıyoruz!.. Bİrşey paylaşıyorsan; ücretlimi, ücretsiz mi, trial mı paylaşmalısın bence konu başlığında
  • bende biliyorum yasak olduğunu pm olarak link verebilirsen sevinirim!çok teşükkür ederim
    Saygılar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udede -- 22 Ağustos 2007; 11:41:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • ücretsiz myphone explorer kullanabilirsiniz. Yazılanların hepsini oda yapıyor. Sony ericsson uyumlu ama diğerlerini denemedim. Goggle amcada vardır bi bakın isterseniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.