Şimdi Ara

Mobile Sempron 3500+ iyi midir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HP PRESERIO GH826EA model taşınabilir bilgisayarı almayı düşünüyorum. Özellikleri;

İşlemci Cinsi : AMD Sempron
    İşlemci Hızı ( MHZ) : 3500+
    Ön Bellek : 512kb
    Bellek (MB) : 1024-MB DDR2 (512+512) 667 MHz
    Sabit Disk ( GB) : 80Gb 5400 rpm
    Ekran Kartı : Nvidia GeForce Go 6150 128 MB a kadar Paylaşımlı
    Ekran Boyu ( Inch) : 15.4"

Fiyatıysa 760$.. Kendi çapımda yaptığım araştırmalardan vga'sının fena olmadığını öğrendim. Ram'i de 1 GB. Yalnız işlemci tam bir muamma. Hiçbir inceleme bulamadım. Bilen arkadaşlar yorum yaparlarsa çok sevinirim...

• işlemcisi çok düşük..
    biraz araştır derim...o fiyata çift çekirdekli yada 2ghz işlemcili bir notebook bulursun
    bu saaten sonra çift çekirdekli amd turion x2,core duo,core 2duo almalısın.ya da 2ghz işlemcili amd turion
  • Aynı fiyat aralığında olan Celeron M 440 (1.8GHz, 1Mb L2) mı yoksa Mobile Sempron 3500+ (1.8GHz, 512 L2) mü performans açısından daha iyidir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: xiseyn

Aynı fiyat aralığında olan Celeron M 440 (1.8GHz, 1Mb L2) mı yoksa Mobile Sempron 3500+ (1.8GHz, 512 L2) mü performans açısından daha iyidir?

celeron mobile...
    1mb cache belleği var..ama bence amd turion x2 veya core duo işlemcili bir laptop al..

Acer Aspire 5570Z öneririm....düşük fiyat ve çift çekirdek teknolojisi..
    Core Duo 1.6GHz
    1024 MB ram
    fiyatı 1100ytl civarında fiyatı
  • bu saatten sonra celeronda alınmaz sempronda. en azından acer 5570 e bakabilirsin.
  • Ne yapacağına da bağlı ben İzmir teknokolik ten kdv dahil 1.040 Ytl ye aldım. Core duo, 2 duo iyi tamam da bu işin de sonu yok. Bu fiyata laptop sahibi oldum işte. Ben wifi modem ile internet için kullanırken oğlum gta oynuyor, herkes halinden memnun ufak tefek işlerimi görmek için dizüstü bir bilgisayara 2.000 Ytl veremem, vermem. Ama alanada kullanana da amaçları ile alakalı bir şey diyemem. Unutmadan makinanın işçiliği güzel ve kullanırken güven veriyor. Hp Compaq lar da bir yıllık sigorta da hediye. Son olarak benim işimi gören ve dizüstünü hangi amaç için aldığını bilen kitleye tavsiye edebileceğim benim kullanım amaçlarıma göre iyi, stabil ve hızlı bir makinadır efendim. Teşekkürler...
  • ben sana sorun dışında birşey belirtecektim paylaşımlı ekran kartı alma tabi oyun için almayacaksan çünkü oyunlarda ram le şunla bunla paylaşıyor görüntü kalitesini düşürüyor ve hızını yavaşlatıyor onun dışında özellikler ortanın biraz altı moralini bozmak gibi olmasında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD ATHLON 2000 OC İLE NE OLUR.
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Forza Beşiktaş

Ne yapacağına da bağlı ben İzmir teknokolik ten kdv dahil 1.040 Ytl ye aldım. Core duo, 2 duo iyi tamam da bu işin de sonu yok. Bu fiyata laptop sahibi oldum işte. Ben wifi modem ile internet için kullanırken oğlum gta oynuyor, herkes halinden memnun ufak tefek işlerimi görmek için dizüstü bir bilgisayara 2.000 Ytl veremem, vermem. Ama alanada kullanana da amaçları ile alakalı bir şey diyemem. Unutmadan makinanın işçiliği güzel ve kullanırken güven veriyor. Hp Compaq lar da bir yıllık sigorta da hediye. Son olarak benim işimi gören ve dizüstünü hangi amaç için aldığını bilen kitleye tavsiye edebileceğim benim kullanım amaçlarıma göre iyi, stabil ve hızlı bir makinadır efendim. Teşekkürler...

Çok doğru. Ne olursa olsun önce makineyi ne için alacağınızı belirleyin ondan sonra seçin, eleştirin, kıyaslayın. Her zaman...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.