Şimdi Ara

Mobilden küçük çaplı para kazanma (kripto para ile)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz bitcoin , ethereum gibi sanal paralar aldı başını gitti yatırım yapmak için çok geç kalındı atı alan üsküdarı geçti. Benimde amacım yatırım yapmak değil bu iş üzerinden aylık 30 - 40 dolar ek gelir sağlamak istiyorum. Öğrenciyim böyle bir gelir az da olsa işimi görür arkadaşlar. Bu yüzden internetten veya program üzerinden bitcoin dağıtan mobil sitelerden bitcoin kazanmak istiyorum ve bazı sorularım var cevaplayan arkadaşlar için zamanlarını aldığım için özür dilerim sorularıma geçiyorum.

    1- Bitmaker uygulaması. Bu uygulama hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Yarım saatte bir 500 satoshi veriyor. İnternetteki bloglarda çok uğraşırsanız haftada 5 dolar kazanabilirsiniz demiş ama yorumlarda falan ayda 1-2 dolar anca kazanılıyor diyorlar. Uygulamada size oyun falan indirmeniz isteniyor 12k-15k satoshi veriyor indirdim 2 tane ama hediye gelmedi daha 24 saat içinde verileceğini söylüyor kötü ingilizcemle doğru anladım mi bilemiyorum. Bir de internetteki makalede 2 cihazla 10 dolar kazanabilirsiniz yazmış başka bir google hesabı ile aynı telefondan iki hesap kullansak olmaz mı? İndiren bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum ve alternatif uygulama önerirseniz varsa iyi olur.

    2- internet sitesinden de kasmak istiyorum ama siteler çok karışık bitco.in diye bir site vardı oraya baktım ama bişey anlamadım ingilizcem olmadığı için. Bana basit varsa türkçe ve iyi kazançlı site önerebilir misiniz bikaç tane olsa iyi olir çünkü ayda 30 dolar kazanmak iki yöntemle pek mümkün değil.

    3- ödeme işi coinbase hesabım var her site ve uygulamada da sınır var şu kadar satoshi biriktir ödeme yapalım diye. Ödeme işi sıkıntı olabilir mi? Ve coinbase walletteki btcleri nasıl satabilirim satmam gerekiyor mu ve nasıl tlye çevirip elime ulaştırabilirim parayı? Banka kartına aktarılır herhalde para hangi kartları destekliyor? Ve eğer para kazanırsam borsayı takip edersem kazancım ne derece artar? Veya parayı dolar olarak nasıl aktarabilirim elime nasıl ulaşır? Koinim diye bir site var ordan alım satım yapılarak oluyo galiba satmak çok uğraştırır mı? Başka bir yolu yok mudur?

    3- 2. Soruda olduğu gibi ikinci bir cihazdan da çalışsak (tablet veya telefon , pc bozuk) aylık alacağım miktar artar mı değer mi böyle bişey yapmaya? Siteden 2-3 farklı hesap açıp yapabiliyoruzdur herhalde sistem engellemez diye düşünüyorumda işte blogda yazanlar kafamı karıştırdı ve hem daha pratik olur diye 300 - 400 tlye ikinci el eski amirallerden bir android cihaz alırım eğer iş görürse.

    Arkadaşlar çok vaktinizi aldım biliyorum fakat öğrenciyim şuan gece çalışıyorum uyku saatini hesaba katmazsak günde 14-15 saat uğraşabilirim bu işle gerçekten dedigim gibi veya daha fazla getirisi olcaksa. Yorucu bir iş değil çünkü bir şekilde üstesinden gelirim gibi geliyor. Mümkün mü anlattığım şeylerle bu para yardımınıza ihtiyacım var sadece bitcoin de değil alternatif para kazanma uygulaması önerebilirsiniz. Amacım internet ve kontör parası çıksın birde iste haftalık içki param da çıksın yeter Tekrardan kusura bakmayın biraz acemiyim bu işlerde sermaye yatırmaya da pek yanaşmak istemiyorum o yüzden böyle antin kuntin işlere verdik kafayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • merhaba sorularınıza cevap verecek bilgim yok. ama yıllar önce üniversitedeki hallerim aklıma geldi. 3-5 kuruş için abuk subuk şeylerle uğraştık vaktimizi harcadık boşa. o öğrenciyken bulunduğumuz zamanın kıymetini bilemiyoruz. Şuan geriye dönebilsem 3-5 kuruş için vaktimi harcamaz belki bir cafeye eksik giderim bir iki birşeyi eksik alırım ama değerli zamanım bana kalır ve edinebildiğim kadar donanımla mezun olmaya çalışırdım. Bunu yazan lisans eğitimini 4 senede bitirmek dışında kendine pek birşey katamamış bir mezun :) ne demek istediğimi anlamışsındır :) saygılar.
  • bitcoin işine hıc gırme sandıgın gıbı deil
    lakin yuksek para kazanmak ıcın cok maknan olmas lasım aldıgın parada elektrık faturasına yetmez bıle
    artı olarak kullandıgın chazlarında yıpranması cok olur

    kısaca hıc bulasma helekı kucuk meblaglar ıcın degmez zaman kaybı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elektrox

    merhaba sorularınıza cevap verecek bilgim yok. ama yıllar önce üniversitedeki hallerim aklıma geldi. 3-5 kuruş için abuk subuk şeylerle uğraştık vaktimizi harcadık boşa. o öğrenciyken bulunduğumuz zamanın kıymetini bilemiyoruz. Şuan geriye dönebilsem 3-5 kuruş için vaktimi harcamaz belki bir cafeye eksik giderim bir iki birşeyi eksik alırım ama değerli zamanım bana kalır ve edinebildiğim kadar donanımla mezun olmaya çalışırdım. Bunu yazan lisans eğitimini 4 senede bitirmek dışında kendine pek birşey katamamış bir mezun :) ne demek istediğimi anlamışsındır :) saygılar.

    Hocam siz ne kadar anlatsanızda benim anlamam zor olucak gibi. Bende sizin gibi benden sonraki nesillere anlatırım artık böyle işler boş diye ama %90 ının yine anlayacağını sanmıyorum. Çok bişey istemiyordum aslında aylık 30 dolar falan kazansam yeterdi ama araştırdım 20 tane sideden iki tane mobil uygulamadan kassam ki o kadar zamanım yok tatilde olduğumuz için çalışıyorum yine ayda 20 dolar etmez gibi. 0.000001 gibi bitcoinlerle uğraşıyosun. Geçici süreliğine çalıştığım için de sürekli gece çalışmak zorundayım ve gündüz de uyuduğum için pek müsait de olamıyorum bu işler için. Durumum da iyi aslında ama böyle bi ek gelir biraz da uğraş olsun ara sıra girip bakar çıkarım demiştim de olmuyormuş öyle yapacak bişey yok parayı cukkalayan çoktan cukkaladı bu işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abocuk

    bitcoin işine hıc gırme sandıgın gıbı deil
    lakin yuksek para kazanmak ıcın cok maknan olmas lasım aldıgın parada elektrık faturasına yetmez bıle
    artı olarak kullandıgın chazlarında yıpranması cok olur

    kısaca hıc bulasma helekı kucuk meblaglar ıcın degmez zaman kaybı

    Hocam çalıştığım fabrikanın şoförü bile bu işle uğraşıyor abisi de bu işi yapıyormuş şimdiden böyle devam ederse çalışmaya gerek yok işi bırakırım diyor. 8.5k olan makinayı 2.5k ya çinden getirttim diyordu bir ara. 30k bitcoin işiyle uğraşan arkadaşına vermiş aylık 2k ödeme yapıyormuş ona öyle diyodu kendisi. Fabrikanın karşısına da kurmuşlar köprüden bakılınca görülüyo gece çalışıyo adamlar mining yapıyolar galiba heryer kablo anakart dolu. Kiraladılar galiba izmirde sanayide bir fabrikanın çatısında yapıyolar. Yani diyeceğim o ki bu işte çok para var ama belli bir sermayen de olması lazım anlaşılan. Okullar açılasıya kadar çalişsam 3-4k param olur elimde ama köle gibi çalışarak edindiğim parayı da bu sektöre vermek pek mantıklı değil gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • emin ol btcoınden para kazanan parmakla gosterılecek kadar azdır cunku bu ısler ıcın cok bılgısayarlar ve cok coın cıhazları alman gerek yanı astarndan pahalıya gelıyo 10000 lıra harcayacan kı ayda 50 100 alasın kı o aldıgında elektrk parasna yetmez bunu yapman ıcın gunes enerjı panellerı artı 50 100 pc artı coın uretıcı usb lerın olacak kı ozaman belkı 3-5 pc ıle zarar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abocuk

    emin ol btcoınden para kazanan parmakla gosterılecek kadar azdır cunku bu ısler ıcın cok bılgısayarlar ve cok coın cıhazları alman gerek yanı astarndan pahalıya gelıyo 10000 lıra harcayacan kı ayda 50 100 alasın kı o aldıgında elektrk parasna yetmez bunu yapman ıcın gunes enerjı panellerı artı 50 100 pc artı coın uretıcı usb lerın olacak kı ozaman belkı 3-5 pc ıle zarar

    Hocam heryerde dolaşıyor bu tür söylentiler paramı 5e 10a katladım çok değerlendi al sat yaptım başka coinlerle değistirdim falan insanın iştahı kabarıyor valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • duy ınanma :)
    usttekı yazımı dıkkatlıce oku ımkansız oldugunu anlarsın :P
    benım arkadaslar 10 adet pc 10 adet coın uretıcısı aldı ellernde patladı para getırmıyo odedıgı elektrık fatıurasda cabası
  • ve sunu dusun bende nternet cafecıyım para getırse ben yapardım bu ısı :P
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abocuk

    duy ınanma :)
    usttekı yazımı dıkkatlıce oku ımkansız oldugunu anlarsın :P
    benım arkadaslar 10 adet pc 10 adet coın uretıcısı aldı ellernde patladı para getırmıyo odedıgı elektrık fatıurasda cabası

    Hocam işte fabrikanın şoförü de bu işi yapmaya çalışıyo ama onların elektrik ucuz mu bedava mı neymiş galiba o yüzden belki az da olsa bir getirisi olabilir. İşte erken çok ucuz zamanda alan olduysa bitcoinlerden bi 50 tane falan şimdi o parayla güzel şeyler yapılabilirdi ama iş işten çoktan geçmiş anlaşılan. Hocam internet cafe veya ps cafe işleri nasıl bende genç girişimcilerdenim eğer iş iyiyse sermaye yapıp girerim bu işe. :) Nasıl getirisi çok elektrik gidiyo, kira, vergi, oyun falan kurtarmıyo diyolar nasıl durum sizde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı telefonlar cıktı sektor oldu hıc bulasma bu sektore derım.
  • benım sana tavsıyem eger oyun konusunda ıyı ısen oyun yazılımına gır en temız para bu sektorde ustelık hıc bır bılgıye ıhtıyacın yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abocuk

    benım sana tavsıyem eger oyun konusunda ıyı ısen oyun yazılımına gır en temız para bu sektorde ustelık hıc bır bılgıye ıhtıyacın yok

    Nasıl bilgiye ihtiyaç yok hocam yazılım bilmeden yapamazsınız ki bu işleri. Pc oyunlarını geçtim şöyle kaliteli bir mobil oyun yapmak ciddi bir birikim istiyor. İnternet sitelerinden falan yapılıyor mobil uygulama da çoğu tutmuyor ve kalitesiz oluyor. Pc oyunlarında da seviye kalite belli zaten benim pek aklım almıyor açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bilgiye ihtiyaç yok hocam yazılım bilmeden yapamazsınız ki bu işleri. Pc oyunlarını geçtim şöyle kaliteli bir mobil oyun yapmak ciddi bir birikim istiyor. İnternet sitelerinden falan yapılıyor mobil uygulama da çoğu tutmuyor ve kalitesiz oluyor. Pc oyunlarında da seviye kalite belli zaten benim pek aklım almıyor açıkçası.

    gunumuzde artık oyunlar fılmler kodlama kullanmadan surukle bırak mantıgı ıle yapılıyor bende bu ısın ıcındeyım zaten kamera teknolojısı ıle objeye cevır oyun motorları ıle herseyı yap zaten oyun motorları senın yapacagını yapyo koda gerek yok bıraz hayal dunyan ıyı genıs olsun yaparsın bırıkım derken asırı parayada gerek yok dedıgım gıbı kamera + ıyı bı pc + kullanıcı bu önemlı <--- + zaman + hayal =$$$ ıyı bısey yaparsan devlet katkıda saglıyo sana gerı donusumsuz 100.000 tl cik :)

    ben real zombı oyunu yapcam kafe ıslerımı engellemese
    gercek ınsanlar olacak oyunda bol aksıyonlu kamera teknolojısı ıle
    cep tel oyunlarına yonelme ıyı para bırakmaz tamammen pc ye yonelık yap




  • quote:

    Orijinalden alıntı: abocuk

    duy ınanma :)
    usttekı yazımı dıkkatlıce oku ımkansız oldugunu anlarsın :P
    benım arkadaslar 10 adet pc 10 adet coın uretıcısı aldı ellernde patladı para getırmıyo odedıgı elektrık fatıurasda cabası

    Duy inanmamı??



    yav arkadaş bir insan bu kadarda bilgisiz olmazki yahu. Şuana kadar kaç foruma girdinde kripto paralarla ilgili yazı okudun kaç makale okudunda bu kanıya bu kadar kolay varabiliyorsun hiç coin alış satış yaptınmı?



    Konu sahibi arkadaşa önerim bu elemanı dikkate almasın adamın her yeri bilgisizlik akıyor. Eğer illahi para kazanmak istiyorsa konu sahibi arkadaş. Alt coinlerden 100,200 tllik coin alıp 4,5 ay sonra satabilir. Önerdiğim coinler ripple,waves,monero

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuma yoksunu arkadaş bızım bahsettıgımız konu al sat degıl uretım once bı gozluk alıp yazımı oku kım cahıl anlasılıyo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abocuk

    okuma yoksunu arkadaş bızım bahsettıgımız konu al sat degıl uretım once bı gozluk alıp yazımı oku kım cahıl anlasılıyo

    Hocam bu arada forumda yenisiniz galiba mesaj yazdıgınız kişnin mesajdan haberdar olmasını istiyorsanız alıntı veya cevapla butonunu kullanabilirsiniz mobilde sağ ustte pcde ise yine üst kısımda bulunmakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nva Bx


    quote:

    Orijinalden alıntı: abocuk

    duy ınanma :)
    usttekı yazımı dıkkatlıce oku ımkansız oldugunu anlarsın :P
    benım arkadaslar 10 adet pc 10 adet coın uretıcısı aldı ellernde patladı para getırmıyo odedıgı elektrık fatıurasda cabası

    Duy inanmamı??



    yav arkadaş bir insan bu kadarda bilgisiz olmazki yahu. Şuana kadar kaç foruma girdinde kripto paralarla ilgili yazı okudun kaç makale okudunda bu kanıya bu kadar kolay varabiliyorsun hiç coin alış satış yaptınmı?



    Konu sahibi arkadaşa önerim bu elemanı dikkate almasın adamın her yeri bilgisizlik akıyor. Eğer illahi para kazanmak istiyorsa konu sahibi arkadaş. Alt coinlerden 100,200 tllik coin alıp 4,5 ay sonra satabilir. Önerdiğim coinler ripple,waves,monero

    Hocam ben üretmek istiyodum sermayesiz ama uğraştığıma değmeyeceğini gördüm o arkadaş ondan bahsetti. Bahsettiğiniz altcoinlerden yatırım yapsam 5-6 ay sonra ne kadar kar veya zarar ederim sizce? Btc veya eth olmaz daha bu altcoinler ama ltc olma ihtimali varmi sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçanFedai


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nva Bx


    quote:

    Orijinalden alıntı: abocuk

    duy ınanma :)
    usttekı yazımı dıkkatlıce oku ımkansız oldugunu anlarsın :P
    benım arkadaslar 10 adet pc 10 adet coın uretıcısı aldı ellernde patladı para getırmıyo odedıgı elektrık fatıurasda cabası

    Duy inanmamı??



    yav arkadaş bir insan bu kadarda bilgisiz olmazki yahu. Şuana kadar kaç foruma girdinde kripto paralarla ilgili yazı okudun kaç makale okudunda bu kanıya bu kadar kolay varabiliyorsun hiç coin alış satış yaptınmı?



    Konu sahibi arkadaşa önerim bu elemanı dikkate almasın adamın her yeri bilgisizlik akıyor. Eğer illahi para kazanmak istiyorsa konu sahibi arkadaş. Alt coinlerden 100,200 tllik coin alıp 4,5 ay sonra satabilir. Önerdiğim coinler ripple,waves,monero

    Hocam ben üretmek istiyodum sermayesiz ama uğraştığıma değmeyeceğini gördüm o arkadaş ondan bahsetti. Bahsettiğiniz altcoinlerden yatırım yapsam 5-6 ay sonra ne kadar kar veya zarar ederim sizce? Btc veya eth olmaz daha bu altcoinler ama ltc olma ihtimali varmi sizce?

    Bahsettiğim coinler özellikle ripple ve waves baya düştüler almak için güzel fırsat bence. Şu aralar bu coinleri alsanız 5,6 ay içinde paranız minimum 3x olur çok rahat yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Boss -- 11 Temmuz 2017; 9:36:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nva Bx


    quote:

    Orijinalden alıntı: UçanFedai


    quote:

    Orijinalden alıntı: Nva Bx


    quote:

    Orijinalden alıntı: abocuk

    duy ınanma :)
    usttekı yazımı dıkkatlıce oku ımkansız oldugunu anlarsın :P
    benım arkadaslar 10 adet pc 10 adet coın uretıcısı aldı ellernde patladı para getırmıyo odedıgı elektrık fatıurasda cabası

    Duy inanmamı??



    yav arkadaş bir insan bu kadarda bilgisiz olmazki yahu. Şuana kadar kaç foruma girdinde kripto paralarla ilgili yazı okudun kaç makale okudunda bu kanıya bu kadar kolay varabiliyorsun hiç coin alış satış yaptınmı?



    Konu sahibi arkadaşa önerim bu elemanı dikkate almasın adamın her yeri bilgisizlik akıyor. Eğer illahi para kazanmak istiyorsa konu sahibi arkadaş. Alt coinlerden 100,200 tllik coin alıp 4,5 ay sonra satabilir. Önerdiğim coinler ripple,waves,monero

    Hocam ben üretmek istiyodum sermayesiz ama uğraştığıma değmeyeceğini gördüm o arkadaş ondan bahsetti. Bahsettiğiniz altcoinlerden yatırım yapsam 5-6 ay sonra ne kadar kar veya zarar ederim sizce? Btc veya eth olmaz daha bu altcoinler ama ltc olma ihtimali varmi sizce?

    Bahsettiğim coinler özellikle ripple ve waves baya düştüler almak için güzel fırsat bence. Şu aralar bu coinleri alsanız 5,6 ay içinde paranız minimum 3x olur çok rahat yani

    Bu coinlerin fiyatı nedir ve nerden nasıl alınabiliyor hocam nedir durumlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.