Şimdi Ara

MOBİL VEYA İNTERNETİNDEN DİĞER KURUMA ALTIN TRANSFERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çeşitli bankalar ile hatta ATS yönetimi ile telefonda görüşmeme rağmen bu hizmeti sağlayan banka veya kurumlar bilgisini alamadım. Kendilerinde olmadığını biliyorlar veya hiç bilgileri yok veya güncel durumu bilmediklerinden şifaen dahi olsa herhangi "vardı, olabilir" şeklinde dahi bilgiyi "insanları yanıltmamak" veya "yanlış bilgi vermek istememe" veya bilemediğim başka kaygılardan dolayı ısrarıma rağmen hiçbirşekilde yanıtlamıyorlar veya geri dönmüyorlar.

Ben bildiğimi yazayım sizlerden de bildiklerinizi rica edeyim.

Hayat Finans: mobil bankacılıkta var. ücretli. internet bankacılığını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reevesdonanim -- 17 Mart 2025; 6:31:26 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • Türkçe kursuna sevki uygundur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çeşitli bankalarla ve ATS yönetimiyle telefon görüşmeleri yapmama rağmen, bu hizmeti sağlayan banka veya kurumlar hakkında net bir bilgiye ulaşamadım. Görüştüğüm kişiler ya böyle bir hizmetin kendilerinde olmadığını söylüyor ya da konuya dair hiçbir bilgileri yok. Güncel durumu bilmediklerinden veya yanlış bilgi vermek istemediklerinden dolayı, ısrar etmeme rağmen kesin bir yanıt vermiyor ve geri dönüş yapmıyorlar.

Ben bildiklerimi paylaşayım, siz de bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Hayat Finans: Mobil bankacılıkta mevcut, ancak ücretli. İnternet bankacılığı hakkında bilgim yok.

Başlığın da mealini yazabilir misiniz hocam? TAN diğer kurum nedir?

http://forum.donanimhaber.com/m_54868553/tm.htm
  • Türkçe meali, Altın transfer edecek altın hesabından herhalde, kimse bir şey bilmiyor diyor. Altın transferi diye google'da arayın sisteme dahil bankalar çıkıyor, geçenlerde ben de düşünmüştüm ama kullanmadım.

Hayat finans ne bilmiyorum ama ondan gönderilmiyordur. Garanti'de vardı sanırım.

Özet: ucuzdan altığınız gram altını diğerinde pahalıya sattırmazlar, Arbitraj (al-sat farkı) mümkün ancak fiyatı yakın olan kurumlar transfer ediyor ATS (Altın transfer sistemi)'de. Öyle çok gramınız yoksa uğraşmaya değmeyebilir.

Bu arbitraj konusu fırsat olabilir ama sıcak fırsat mı onu da ayrı düşünmek lazım, yok vergisi aldısı derkan bankalar kazanıyor zaten. Altın sertifikası araştırın al-sat ya da uzun vade tutacaksanız, daha az komisyonla çözersiniz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.