Mobilde masaüstü sürüme tıkladım tekrar Mobile dönmek için herhangi bir yer yok |
Mobil sürüme geçemiyorum

-
-
Aşağıda bu sayfanın mobil sürüme yazıyor ona tıklıyorum gene geçmiyor
-
Hocam çıkış yapın üstünde var ona basın sağ üst köşedeki 3 çizgiye basın en aşşağı inin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir şey göremedim hocam ne yaparsam yapayım mobil sürüme geçmiyor. Aşağıda bu sayfanın mobil sürümü yazmışlar Oraya tıklıyorum geçmiyor telefonun kendi menüsünden yine geçmiyor Şaka gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 27 Mayıs 2024; 13:51:3 > -
Mobile ve Masaüstü sürüm "forum" subdomaini altında birleştiğinden beri bu sorun oluyor. Örneğin şu an "Mobil Sürüm" butonuna bastığım halde Masaüstü sürüme geçti ve oradan yazıyorum. Düzeltilme şansı yok mu?
-
Ben bu sorunu çözmüştüm ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum.
-
Dün şöyle çözdüm hocam biraz da tesadüfi şekilde. Gizli sekmeden giriş yapmadan forumun mobil sürümünü açtım. Sonra gizli sekmeyi kapatıp normal şekilde girince düzeldi birden. Tabi mobil sürümde birkaç sayfa açmam gerekti. Düzeltene kadar epey uğraştım da. Alenen çerezlerin site tarafından hatalı yorumlanması ile ilgili bir sorun ancak geliştiriciler umursamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Ağustos 2024; 2:10:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de uzun uğraşlardan sonra çok saçma bir şekilde çözdüğümden ne yaptığımı bile hatırlamıyorum. Geçmiş olsun diyim telefonda masaüstü sürümle gezmek montla .... tan daha beter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 31 Ağustos 2024; 1:26:59 > -
Evet şuan masaüstü sürümü açıldı bende de. Mobil sürüme asla geçmiyor. Bu şekilde kullanamam siteyi telefonda, hoççağalın ben gidiyom
-
Baya uğraştım ama çözdüm ben.
Çıkış yaptım.
Sayfanın en altına indim.
En altta çıkan reklamı kapatınca mobil suŕüm şeçenekleri felan görünebildi.
Mobil sürüme tıkladım. Düzeldi.
Bende mini sürüme geçemiyorum. Link varsa çok iyi olur. Arama kısmının başına mini.forum yazdım beceremedim
-
Asıl sorun o değildi aslında bende zaten adblocker var da, mobil sürüme tıklasan da yine masaüstü açıyordu. Hiçbir şekilde mobil sürüme geçmiyordu. İsteyen bi denesin masaüstünü açıp ama sonra karışmam
-
Süperr. Çok teşekkür edderim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende mobildeyken aşağıda açılan video penceresinden bunaldım. Bu saatte popi konuları okurken dayanamadım artık. Mini sürüm iyi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X