< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
MOBİL OPERATÖRLERDE İNTERNET KOTASI KALDIRILMALI / ARTIRILMALI (BTK ve CİMER'E YAZIYORUZ) (40. sayfa)

-
-
Ne metni yahu? LinkedIn hesabınız varsa girin isteklerinizi yazın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazdim umarım faydası olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yanlış duymadıysam 5g'yi maliyetler için geciktirip dünya 6g'ye geçerken biz onların arda kalan 5g teknolojilerini ucuza satın almak için böyle yaptık diyor pes... e starlink'i neden engelledin senin bunda maliyetin ne diye sorarlar adama...
onu da geçtim madem 5g'ye bilerek geçmemişler o zaman neden fahiş fiyatlardan üç beş gb'tan millete yıllardır paket satıp milyar dolarlar kaldırdılar? türk milletini çağın gerisinde teknolojiye layık görüp bir de buna pişkince kılıf buluyorlar.
sanki 5g'ye geçildiğinde sınırsız kotasız vatandaşa uygun fiyattan hizmet verecekler! bunun bile taahhütünü vermiyorlar ama elin suriye'sinin haberleşme iletişim altyapısına yatırım yapacaklarını çekinmeden dile getiriyorlar!
canı istedikleri her şeye paranın akıtıldığı yerde bir bu memleketin insanlarına ve teknolojisine para yok!
-
-
Son 22 senede siyasal islamın ne kadar pis bir şey olduğunu tecrübe ettik öyle ya da böyle. Araplara gelince ortalığı ayağa kaldırt, Türkiye'deki hiçbir şeye ses çıkarma. Oh ne güzel dünya.
Birincisi tanımadığınız birini yalancilikla suçlamak hoş degil, ikincisi ben yorum olarak değil Linkedinden mesaj olarak göndermiştim yorum olarak da yazdım.quote:
Orijinalden alıntı: hgurbuz50
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Siyasal İslamla falan alakası yok. Bu kadar tepkisiz bir insan yığını (insan yığını diyorum çünkü bana göre Türkiye'deki insanlar bir toplum değil kesinlikle) başına ne gelse mustehak.
İmza kampanyasıni 1000 e ulastiramadiysak hala yazıklar olsun foruma
Sadece forum değil, sosyal medyalar da herkesin bunu duyurması lazım.
Sosyal medyadan önce forumda sürekli olarak gündemde olmalı bence. Daha önceki sabit internette kota kalksın kampanyasını hatırlayın forumda o kadar uzun süre gündemde kaldı ki en sonunda sonsal medyada vs haber olunca konu meclise falan gitti anca öyle değişti bı şeyler. Bu konunun sürekli üstte olması gerek
Benim arkadaşa yazdığım mesaj neden silindi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sosyal medyada ayrıyeten bir imza kampanyası daha açılmıştı diye hatırlıyorum ve onun imza sayısı bayağı yüksekti. ayrıca haber içerikli kanallar ve bazı tanınmış hesaplar aracılığıyla da gündem yeterince oluşup malum gsm konusu meclise ve vekillere de gitmişti. sonrasında türk telekom'un başındaki kişi gsm paket fiyatları sudan daha ucuz diye de tepki toplamıştı ve olay daha da köpürmüştü ancak şu gsm üçlüsünün en son aralıktaki kampanyaları ile milletin ağzına bir parmak bal çalınıp sus pus edilince yine konu gündemden düştü.
çünkü bizim millet anca mağduriyeti yaşadığı zaman bir iki ses çıkarıyor, sonra ya kabulleniyor ya da kampanyalı fiyatlara denk gelip susarak gelecekte tekrar yaşayacağı sorunu erteledikçe erteliyor...
-
-
Bizim millet diye bir sey yok hocam, Türkiye'de yaşayan insanlar toplum olmayı becerememiş insan yığını.
-
Dünya kadar para ödüyoruz hala kotalı kullanıyoruz.
-
Bu fiyatlara sınırsız olması lazım normalde zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X