< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şikayet sekmesine tıklayınca hata veriyor. Şikayet sistemini giriş yapmadan kullanıyorsunuz şeklinde uyarı çıkıyor. Sayfayı yenileyince veya başka bir konuya tıklayıncada hesaptan atıyor. Tekrardan giriş yapmak zorunda kalıyoruz. Mesaja resim eklemedede sorun var, eklenmiyor. |
|
![]() Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz. Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki? Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin! Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. |
|
Opera ve Chrome tarayıcılarında masaüstü sürümde deniyorum ama resim yüklenmiyor siteye. |
![]() Güneşin doğuşunu yakalayamazsınız. Yağmuru durduramazsınız. Suları durgunlaştıramazsınız. Havayı temizleyemezsiniz. Hayatta kalma arzusunu hafifletemezsiniz. Şartlar için pazarlık yapamazsınız. Çağrıyı göz ardı edemezsiniz. Neden isteyesiniz ki? Doğa evcilleştirilemez. Onu böyle kabul edin! Gelen yanıtlara cevap yazmıyorsam üşendiğim içindir. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
An itibariyle Mobile ve Mini sürümlerde görsel yükleme olmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Hangi sayfalarda sorun yaşadığınızı detaylandırırsanız kontrol edelim. |
|
Uğur Bey merhaba, Biraz daha gözlem yaptığım için geç dönüş yapabildim. Bu donmalar Mobile sürümde (bol miktarda reklam ve arka plan betiği var) ve IMDB gibi bazı gömülü linkler içeren "En Son İzlediğiniz Filmler" gibi ve buna benzer şekilde diğer bazı konu başlıkları içerisinde de oluyor, örneğin şu sayfada az önce yine oldu: https://forum.donanimhaber.com/en-son-izlediginiz-film-ve-yorumlariniz--8819933-5213 Daha önce hiç böyle sorunlar olmuyordu. Aynı cihaz, aynı tarayıcı. Android. Donmaya ilişkin kanıt görseli: ![]() İlgilenirseniz sevinirim, teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Nisan 2026; 21:23:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
selam, mesajınızı geç fark ettim. ben sağladığım kontrollerde cihazımda herhangi bir kilitlenme, donma vs yaşamadım. aynı sayfa özelinde tekrar bakıp eğer sorun devam ediyorsa bilgi verebilirseniz yazılım ekibine ileteyim. dönemsel olarak yayınlanan bazı reklamlardan da olması muhtemel. |
|
|
Tekrar selamlar Uğur Bey, başka bir konuda daha rastladım, muhtelemen bir çeşit script (sonraki mesajları kontrol eden veya reklam gösteren) arayüzü bloke ediyor. Sayfayı aşağıya doğru biraz da hızlı olarak kaydırmaya çalışınca ortaya çıkıyor daha çok. Örnek ve başka bir konu, sorun mevcut: https://forum.donanimhaber.com/chp-ve-hdp-muhursuz-oylar-gecerli-sayilsin--125653917 2 farklı Android cihazla aynı sorunu yaşadım. Donuyor, sonra da çöküyor. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Mayıs 2026; 21:10:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
yeni konu açmak istemedim, buradan sorayım. profil görünürlüğünü herkese açtığımızda, mail ve cep no da görünür hale geliyor mu? bu iki detay profil kısmından ayrı bir yere taşınsa, bir de profil ön izleme yapılabiliyor olsa daha güzel olur sanki.. |
|
|
İlgili forum konusunda denedim, hatayı tekrarlayamadım. Sorun devam ediyor mu acaba? |
|
bu şikayetlere cevap veren yöneticileri göremiyoruz. görsek iyi olmaz mı? şöyle bir sorun vardı şikayet ettim çünkü böyle kolayıma geldi. link vermeyi unuttuk iyi mi.. scorpion28'in cesuryurek'ten yapmış olduğu alıntı ile verdiği cevapta, teknik bir sorun var gibi. https://forum.donanimhaber.com/fenerbahce-2026-2027-sezonu-ana-konu--163525609-118 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 1 Haziran 2026; 17:51:49 > |
|