Şimdi Ara

Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı? (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
9
Favori
25.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eklentisiz tarayıcıda da test ettim sonuç aynı.

• aydogan kullanıcısına yanıt

Mesajı kopyalama işlemini de eklentisiz tarayıcıda mı yaptınız? Yoksa eklentisiz tarayıcıda sadece linke tıklama işlemi mi gerçekleştirdiniz? Eğer öyle olduysa, eklentisiz tarayıcıdan mesajı kopyalayıp yapıştırarak dener misiniz? Söz konusu hata tıklarken değil, kopyalarken meydana geliyor çünkü.

Videodaki linke ben de tıkladım ama hata almadım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ugur7seven kullanıcısına yanıt

Dediğiniz gibi bir sorun olsa önceki paylaşımların etkilenmemesi gerekirdi, herhangi bir yönlendirme linki çalışmıyor ne benim tarayıcımda ne gizli sekmede ne de alternatif kullanmadığım tarayıcı da ne de başka bir bilgisayardaki tarayıcıda, forumdaki mesaj/link yönlendirme özelliğinde bir gözden geçirme/düzeltme yapılması gerekiyor.

Yeni sekmede aç diyince açılıyor ama, o da garip.

Mobil cihazınızda denediniz mi?

• ugur7seven kullanıcısına yanıt
    Mobil/Mini/Tam sürüm herhangi bir sıkıntı yaşayan var mı?

Kontrollerimizde herhangi bir soruna rastlamadık. Arkadaşımızın yaşadığı sorunu yaşayan varsa bilgilendirebilir mi?

Hocam videoda gösterdiğiniz mesajın direkt URL'sini paylaşırsanız ben de bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Mayıs 2025; 16:37:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Hocam benimle ya da benim paylaşmamla ilgili bir mevzu değil tüm mesaj yönlendirme linklerinde yapıyor bunu tarayıcıdayken. Bugüne kadar da böyle bir sorun yoktu. Faydalı mesajları bir araya topluyorum yıllardır konuların ilk mesajında. İşleyişe az biraz hakimim. Yeni sekmede aç diyince ve uygulamada sorun olmadığı için kafa yormayacağım artık gerekli izahı yaptım.

Sadece Edge veya Chromium tabanlı tarayıcılar ile mi yoksa diğer Firefox gibi tarayıcılarda da oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Mayıs 2025; 23:31:47 >
  • Merhaba,

Eklendiğim bir özel yazışma (PM) grubundan ayrılamıyorum. KONUŞMADAN AYRIL seçeneğine tıklayınca o an için sistem konuşmayı siliyor ama birisi mesaj atınca otomatik yeniden beni gruba ekliyor.

Ayrıca grubu "sessize al" yapınca dahi bildirimler gelmeye devam ediyor.

İvedi olarak dikkate alınabilir mi acaba bu hata?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 26 Haziran 2025; 23:33:58 >
    evet aynı sorun var bende de, ayrıl diyorum ama başka birisi o özel mesaja reply all yapınca benim adım orda var olmaya devam ediyo sanırım. bana gene mesajlar gelmeye devam ediyo. en son pes ettim.

• @ugur7seven 'i eklemeyi unutmayın. Evet sessize al kısmının çalışmadığına kefil olabilirim, ötekisi için benim de bekleyip gözlem yapmam gerek. Çıktım ama bakalım biri yazarsa pinglenirsem anlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Uğur Bey'i eklemiştim mesaja.

Tekrar bir kontrol eder misin hocam?

Ben yine otomatik dahil oldum gruba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Haziran 2025; 0:13:52 >

Evet çalışmıyor, bildirim geliyor.

• Forum dışı bir linke basınca forumdan ayrılıyorsunuz vs diyip çıkan geri sayım sayfasını artık kaldırır mısınız? Oldukça çağ dışı bir şey.

• Ayrica beni bloklayanlara cevap yazamiyorum ama onalr gelip benim konularima cevap yazabiliyorlar buda düzeltilmeli

• @ugur7seven

Aynı sorun devam ediyor. İstemediğim bir gruba alındım ama forumdaki sorun sebebiyle ayrılsam da sohbetteki bildirimleri almaya devam ediyorum. Ben diğer sohbete dahil edilen diğer arkadaşlar da bundan rahatsız. Şu sorunu çözmeniz dileğiyle.
    Mesajlara bir dönüş yaparsanız mesajları görüp okuduğunuzu ve aksiyon alındığını biz de öğrenmiş oluruz.

• Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Aynı sorundan ben de muzdaribim.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.