Şimdi Ara

Mobil iletişimde çığır açan cihaz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: OziiX

zuhahaha olm bunu ananem kullanıyo yaw

yazık deilmi kadıncağıza. Okadar yükü vermissiniz.
  • Bİr zamanların popüler telefonuyduhaksızlık etmeyelim lütfen :)

Bi de birkaç sene sonra şu anda kullandığımız son model telefonlar da aynı konuma gelecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

zuhahaha olm bunu ananem kullanıyo yaw

işte böyle bir telefondur a1018 ananeler bile rahatlıkla kullanır. öyle yok javaymış symbianmış insanın kafasını karıstırmaz basarsın "yes"e konusursun sonra "no" ya basar kapatırsın bu kadar basit yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hartson

çok asil bir telefondu. O antenle uydu yayınları bile alınırdı. o telefondan sonra şimdiki antensiz telefonları Bülent Ersoya benzetiyorum

Çok doğru bir tespit.
  • Bir aralar maçlarda protesto amacıyla sahaya falan atılıyordu.Ancak son zamanlarda polis A1018'i bıçak,satır gibi normalde hiç kimsenin yanında taşımayacağını varsaydığı ve insan canına kasteden tehlikeli maddeler sınıfına soktu.Artık telefon çalışır durumda bile olsa içeri almıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jerry Seinfeld

Almak isteyenler için son fırsat olabilir diye bu linki veriyorum

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1297389

İhtiyar delikanlı süper yaa

• Ericsson A 1018 i fırlatıp atmak, nasıl bir çılgınlıktır ? Bunu aklımın alması mümkün değil.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Bir aralar maçlarda protesto amacıyla sahaya falan atılıyordu.Ancak son zamanlarda polis A1018'i bıçak,satır gibi normalde hiç kimsenin yanında taşımayacağını varsaydığı ve insan canına kasteden tehlikeli maddeler sınıfına soktu.Artık telefon çalışır durumda bile olsa içeri almıyor.
  • ee napalım acı ama gerçek terk edilmeye yüz tutumuş eskinin şöhreti karizmatik A1018
  • a 1018...ne telefondu yaw.
  • Benimde tahayyül sınırlarımı zorluyor hocam.Ama ne yazıkki durum bu mahalde.Geçen sene A1018'le hemen hemen aynı boyutta bulunan 388'imi cebimde stada sokarken polis durdurdu ve "Dalgamı geçiyorsun lan benle.Nereden buldunsa bu takozu oraya yolla uyanık" diyerek bu telefon hakkındaki hayallerimi hiç acımadan kırdı.Maalesef üstadım tehlikeli madde sınıfına giriyor bu zarif ve narin aletler.Ne acı....
    quote:

Orjinalden alıntı: Adamın Biri

Ericsson A 1018 i fırlatıp atmak, nasıl bir çılgınlıktır ? Bunu aklımın alması mümkün değil.

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blof

Bir aralar maçlarda protesto amacıyla sahaya falan atılıyordu.Ancak son zamanlarda polis A1018'i bıçak,satır gibi normalde hiç kimsenin yanında taşımayacağını varsaydığı ve insan canına kasteden tehlikeli maddeler sınıfına soktu.Artık telefon çalışır durumda bile olsa içeri almıyor.

• Anteni, telefonun kendisi kadar...
  • 1999 yılında, ülkemiz insanı için A1018 almanın, lüks olduğuna inanan bir vatandaşımızın yazdığı şu şiiri sizlerin yorumuna sunuyorum:

quote:

Sevsinler Sizin Cep Telefonlarınızı
    'Neşeli, sakin, esprili, dinamik,
    Ciddi, modern, farklı, şık, sıcak,
    Genç, yaratıcı, çılgın, çekici,
    İlginç, tehlikeli, davetkâr, meraklı,
    Havalı, değişken, kararlı, hızlı…'
    Bütün bu sıfatları
    Ericsson'un yeni modeli
    A1018 için verilen
    Tam sayfa renkli
    Gazete reklâmında okudum.
    Ne kadar da uyuyor insanlarımıza
    Ekonomik sıkıntılar içinde
    Kıvranan 1999 Türkiye'sinde
    Hiç konuşmadan çalışması gereken
    Gevezeliği seven
    Madurluğunu görmeyecek kadar
    Mağrur Türk halkını cezbetmek için
    Özenle seçilmiş kelimeler ajansta!
    Ne de uyuyor insanlarımıza!
    İçindeki renkleri göster!
    Yeni Ericsson A1018
    Size en son teknolojiyi sunuyor.
    Diye bitiyor reklâm
    Sevsinler sizin cep telefonunuzu
    Sizi gidi sizi
    Cepleri boş geveze tembeller! …
    Oyuncaklara kanmayın,
    Hayat laftan ibaret değil!
    Çalışın: zaman kalırsa
    Konuşursunuz.

Yakup YURT
    Brüksel – 06.09.1999

Bu tip insafsız yorumlar bizleri asla yıldıramaz.
    A 1018 bir tutkudur. Vazgeçilemez !.

Başka bir forumda ise kendini bilmezin biri, şunları yazmış.

quote:

Gerçek Mesajı Gönderen ....
    arkadaşlar A1018 ime 256 mb lik hafıza kartı aldım nereye takacağımı bulamadım ayrıca kamera özeliiğide çalışmıyor bide internete girmio son olarak iljk aldığımda renkliyydi şimdi renksiz ve son olarakta A1018e sybian(!) oyunlarını nerden yükleyebilirim teşekkürler!bu arada java desteklemiyor.ilk aldığımda 10 kg ye almıştım şimdi 3 ton oldu

Ayrıca Ekşi Sözlükte de bazı hoş olmayan yorumlar yapılmış.

quote:

ericsonun halk modeli pek bi ozelliği yok ama fiyatının da bi ozelliği yok halk arasında reklamdan etkilenerek alan sonrada hayal kırıklığına urayanlara bol miktarda rastlanır

(akbulut, 25.04.2000 21:41)
    #146852 !?

a320 airbus'in dort kapali futbol sahasi da iceren modeli..
    (ssg, 25.04.2000 21:47)
    #146858 !?

şimdi bunu düz yazıya bi dökelim...
    -abinonsekiz
    şimdi ayıralım...
    -abin on sekiz
    e o zaman...
    -ablan ondokuz.......
    (mib, 25.04.2000 21:49)
    #146861 !?

(bkz: biktiran espriler) (bkz: oldurucu kotulukte espriler)
    (locke, 25.04.2000 21:54)
    #146863 !?

kullanmak icin herhangi bir cesit canta da gerektiren alet.
    (nitro, 23.07.2002 02:49 ~ 03:09)
    #1456323 !?

(bkz: cinayet aleti)
    (ref, 23.07.2002 02:54)
    #1456338 !?

tam olarak ömrü 1 sene , yani garanti süresi kadar olan telefon. o zamana kadar abartırsınız , benim telefon 2. kattan düştü yok berikininki 4. kattan düştü bi şey olmadı sadece bilmemneresi çizildi diye.
    nitekim sene dolduğunda alet absürd yazılım hataları atar ortaya.
    (bkz: time bomb)
    (iron, 23.07.2002 02:56)
    #1456347 !?

ericsson 388 ebadında olan telefon. 338de çelik kasa vardı, bira açardık ne güzel. bu plastik. sağlamlık ve fonksiyonellik diye bişe bulunmamakta bunda. anca chatboard takarsın.
    (prejudice, 23.07.2002 03:14)
    #1456392 !?

t10 ile çok benzeyen özelliklere sahip tuğla model bir cep telefonu.
    (insane, 31.07.2002 00:27)
    #1478985 !?

ablan18 de denir
    (iconium, 30.11.2002 13:36)
    #1905864 !?

telsizden bozma cep telefonu.
    (karamazov, 30.11.2002 14:07)
    #1905985 !?

alternatif kapatma sekli olarak yere atilabilecek telefon.
    (helpless, 21.01.2003 15:05)
    #2224482 !?

beyoglu'nda yururken bir adamin antenini kulak karistirmak icin gordugumde (bkz: dumur) fonksiyonalite sinirlarini asmis (bkz: yurdum kullanicisi) oldugunu dusundugum telefon.

(bkz: getinpufler)
    (karaca, 19.02.2003 17:49)
    #2385322 !?

(bkz: a2992)
    (guru, 06.06.2003 18:56)
    #2926970 !?

yaklaşık olarak 4 yıl kullandığım telefon modelidir, evet. kaç leşim olduğunu ne siz sorun, ne ben söyleyeyim.
    (the beatles, 21.06.2003 19:16 ~ 19.12.2003 00:33)
    #2998636 !?

hiçbir cihazda olmayan asalete sahip telefon. sorarım insanlığa, hangi telefon böyle delikanlı bir görüntü verir?
    http://www.hongkongshop.net/...nes/images/ea1018s.gif
    (battize, 07.09.2004 00:31)
    #5636169 !?

bir donem superonline'nin 1 yillik abonelik alanlara bedava verdigi telefondu.. ilk alti ay sorunsuz calistiktan sonra kendi kafasina gore isler yapiyor, kullanicisini hasta ediyordu.
    (whatisreal, 07.09.2004 00:37)
    #5636232 !?

bir kere hızlıca koşarken elimden fırlamıştı 1. levent'te, büyükdere caddesinde, o nasıl yuvarlanmaksa, köşeleri kaldırıma çarptıkça havalara zıplıyor, kırda bayırda sevinçle koşan bir kedi yavrusu gibi gidiyordu. 20 metre (çüş) peşinden koştum.

Bu tip insafsız yorumlar bizleri yıldıramaz. A 1018 bir tutkudur. Kimse bizi vazgeçiremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 20 Aralık 2005 14:00:58 >

• Ya bu nebiçim bi topic yaa. Adam bide üst konu yazmış başlığa iyi mi...
    Ama evde bi tane bunlardan olmasını isterdim yani. Fantazi olsun diye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

Ya bu nebiçim bi topic yaa. Adam bide üst konu yazmış başlığa iyi mi...
    Ama evde bi tane bunlardan olmasını isterdim yani. Fantazi olsun diye...

Meyva veren ağaç, taşlanır.
    Ericsson A1018 le alakalı başlık, forumun en faideli ve alaka gören mevzusu olduğu içindir ki, çekemeyenlerin çıkmasını da tabii karşılamak icap eder.
  • Sonuna kadar arkandayım adamın biri, helal olsun kardeşim.. A 1018'e uzanan eller kırılsın, diller tutulsun.. Bir klasik haline gelmiş, herkes için az veya çok bir hatıra değeri taşıyan bu telefonu, bendeniz vakt-i zamanında pek çok kişinin elinde görür ve o zamanlar cep telefonu denen aletle henüz haşır neşir olma imkanından yoksun olmam cihetiyle, bu alete hayranlıkla bakardım...Sağlam duruşu, insanın içini bir hoş eden albenili tuş takımı ve o muhteşem antenin sağlamış olduğu rakipsiz çekim gücüyle o bir efsaneydi ve hep bir efsane olarak kalmaya devam edecek...
  • evet A1018'e uzanan eller kırılsın
  • ilk çıktığından beri 3110 kullanan tek kullanıcı olarak mücadelenizi destekler,gazanız mübarek olsun derim ,mirim efendim.
  • Başka konu açmayın uyarısı çok iyi olmuş. A 1018 ile ilgili paylaşımlarımızı ve düşüncelerimizi bu başlıkta paylaşalım. Birden fazla topic açıp forumda kirlilik yaratmayalım. Topic in üst konu olacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada.
  • otomatik tuş kilidi bile var!!!

nokiaya duyurulur.
  • telefonun özellikleri arasında kafa yarma yı yazmamışsın en önemli özelliği
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.