Şimdi Ara

Mobil iletişimde çığır açan cihaz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
30.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 5 Nisan 2006; 19:42:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _alaz_

Başka konu açmayın uyarısı çok iyi olmuş. A 1018 ile ilgili paylaşımlarımızı ve düşüncelerimizi bu başlıkta paylaşalım. Birden fazla topic açıp forumda kirlilik yaratmayalım. Topic in üst konu olacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz bu arada.

+1
  • Baba arka cebe koymayın sakın ama mazallah düşüverirsiniz falan...

İlk çıktığı zaman hakkaten teknik açıdan süperdi ama görünüşüyle "halen" dalga geçilir yani, o antene aşık olmamak elde mi

Bi de 1-2 arkadaşın dediği olay doğru, stadlarda hakeme atmak için kapıda satıldığını duymuştum ben 10-15 milyona

Mükemmel bi topic, açanın ellerine sağlık Bazen diyorum ki..Teknoloji bu kadar çabuk gelişmese hakkaten ya, korkutuyo insanı bazen..

• Gerçekten bende de hatırası olan bir teldir hatta ilk çıktığında gazetede reklamlarını görünce hayran hayran bakardım. Ya bulursam temiz çalışır durumda bir tane kesin alıcağım ya iyiki okumuşum buraları, tabiki herşey özellik ve para değil ya bu teli kullanınca bir başka olacağıma eminim.
  • Gerçekten koptum ya
    bunu daha önce neden düşünemedim. ceviz kırmak için hep etraftan birşeyler aramıştım

quote:

Orjinalden alıntı: kalemtraş

bununla zamanında ciddi ciddi ceviz kırmıştım. önce dalga olsun diye yaptık arkadaşlarla ama baktım telde tık yok, evde annem şu cevizleri kır dediği zaman da hemen bunu alıp elime cevizleri kırmaya başlıyordum. iyi de kırıyordu ha... yani öyle hafife almayın bu telefonu.

kimi de gelmiş takoz diyo... takozsa takoz be.
    ne olacak ki. sen n90'la ceviz kırabiliyon mu onu söyle. ben istediğim zaman telefonumla ceviz kıramayacaksam niye taşıyayım onu yanımda

• quote:

Orjinalden alıntı: planlamacı

Sonuna kadar arkandayım adamın biri, helal olsun kardeşim.. A 1018'e uzanan eller kırılsın, diller tutulsun.. Bir klasik haline gelmiş, herkes için az veya çok bir hatıra değeri taşıyan bu telefonu, bendeniz vakt-i zamanında pek çok kişinin elinde görür ve o zamanlar cep telefonu denen aletle henüz haşır neşir olma imkanından yoksun olmam cihetiyle, bu alete hayranlıkla bakardım...Sağlam duruşu, insanın içini bir hoş eden albenili tuş takımı ve o muhteşem antenin sağlamış olduğu rakipsiz çekim gücüyle o bir efsaneydi ve hep bir efsane olarak kalmaya devam edecek...

+1

• bitanede mod. şu saçma topiği okuyup konu dışına taşımazmı ya
  • Bence bu topik Ericsson GH688 için olmalıydı. Çelik gövdesi ve yanıp sönen işiığıyla o bir efsaneydi. Bulsam yemin ederim alacam. Bide GF768 vatdı hey gidi mavi renkli ve kapaklı. Özellik olarak GA618 gibi olsada ne havalı telefondu.
    Hye gidi heyy
  • benim ilk goz ağrım ona ABİM 18 diye hitap ederdim bu lakap çok da yakışırdı ona
  • ben 1018 alıcam die rüyalarıma girerdi ya ne günlerdi o günler
  • Bu forum yararlı olmuş. Ellerine sağlık. w900i alacaktım vazgeeçtim. A 1018 almaya karar verdim
  • evet bende w900i alacaktım vaz geçtim onun yerine 1018 alacam kilosunu pazarda 2 ytl ye satıyolar ha bide 3 kilo ceviz alana 1018 bedavaymış bence bu fırsat kaçmaz düşünsenize aldığınız cevizleri eve gitmeden bi kaldırımda oturup yiyebileceksiniz
  • bu topic i son anda gördüğüm iyi oldu uyandım artık uyuduğum gaflet uykusundan,telefonumu satıp hemen bir a1018 almak olacak ilk işim.
  • adamın biri hakikaten enteresan birisi koca forumda herkeste bi anda A1018 isteği uyandırdın helal olsun

gerçektende A1018 ve onun gibi olan gh688 gibi teller türkiyedeki çoğu insanın ilk cep telefonlarıydı we onunla ypılan görüşmeler we etrafa werilen hava o zamanlar çok mühimdi.. gerek melodileri,gerek tipi, gerekse türkiyede ki ilk cep tellerden olması ona ayrıca bir değer yüklemiştir..

hem baksanıza daha şimdiden w900ün pabucunu dama attı bile düşünsenize ericsson eski günlerin hatrına az da olsa belli bir sayıda A1018 we gh688 in üretimini yapıyormuş tekrar, herhalde 1 hafta içerisinde gerçekten isteyenler hemen alırlar...o insanlar içinde çok güzel olur, artık bugünün teknolojisine yetişemeyen,bu teknolojiye alışamayan, eski günlerini arayan insanlar için...

(amma duygusal oldu ha )

• gec de olsa katiliyorum.
    ABINONSEKIZ!
    ulan adinda asalet var bu cihazin.
    bu telefonu tasimanin verdigi mutluluk
    bu telefonun verdigi haz kac kontore bedel?
    kac tane telefon aldim ama hicbiri bu telefon kadar sicak gelmedi bana.
    2. telefon olarak hala da kullanıyorum. cimrilik yapip az kullandigim hattimi taktim.
    eskimesin diye.
  • yaw bende 688 vardı bi gün okul gezisindeyken kızın birinin elbisesine takılmıştı telin anteni
    o zaman cep telleri kılıfa takıp belimizde silah gib taşıyoduk ne günlerdi bea şimdi teli alıyoruz kırılacak diye nereye koyacağımızı bilemiyoruz hatta 5110 numu aldığım gün anteni kırıldı( tabi 688ten alışkanlık kalmış basket oynamaya kalkınca 5110 mefta)

• Arkadaslar, bana biri a1018'imin data kablosunu kullanarak ne tur yazilimlar kullanabilecegim hakkinda bilgi verebilir mi?

Konu eski oldugu icin forum yavas ilerliyor.

Bana e mail atabilirseniz sevinirim.

Mesela fax, telex, data ozelligini kullanabilir miyim?

Bir tane tetris buldum A1018 icin ama kuramadim.

Sifre kirmak icin de bir takim yazilimlar buldum. Cihazi takip NO'ya kisa bas diyor. Ama beceremedim galiba.

SH888 taktigimda seri porta Xp direk gordu 15 saniye sonra ve infrared ikonu belirdi saatin yaninda; ama A1018'imi gormedi.

Xp ile mi uyumsuz yoksa kullandigim yazilimlar mi hatali?

Bir de titresim ariyorum yillardir. Eger varsa elinizde satin alabilirim.

Bana donerseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurak

Arkadaslar, bana biri a1018'imin data kablosunu kullanarak ne tur yazilimlar kullanabilecegim hakkinda bilgi verebilir mi?

Konu eski oldugu icin forum yavas ilerliyor.

Bana e mail atabilirseniz sevinirim.

Mesela fax, telex, data ozelligini kullanabilir miyim?

Bir tane tetris buldum A1018 icin ama kuramadim.

Sifre kirmak icin de bir takim yazilimlar buldum. Cihazi takip NO'ya kisa bas diyor. Ama beceremedim galiba.

SH888 taktigimda seri porta Xp direk gordu 15 saniye sonra ve infrared ikonu belirdi saatin yaninda; ama A1018'imi gormedi.

Xp ile mi uyumsuz yoksa kullandigim yazilimlar mi hatali?

Bir de titresim ariyorum yillardir. Eger varsa elinizde satin alabilirim.

Bana donerseniz sevinirim.

A 1018 le data ve Fax iletişimi yapılabiliyor. Ancak yazılım yüklemek için data kablosu yeterli değil. Serviste yeni versiyon yüklemesi yapılabiliyor. Titreşime gelince, bende bir harici titreşim cihazı var ama kendi A 1018 imle kullanıyorum (gerçekten )

A 1018: Telefon oldukça kullanışlı, stand by süresi tatminkar. Zil sesini kendi zevkinize göre ayarlayabilmeniz için değişik melodi seçenekleri var ve bunlarla da yetinmeyenler için kendi melodilerini oluşturma imkanı bile düşünülmüş. Anteni diğer telefonların çekmediği engebeli ve şehirden uzak yerlede bile net görüşmeye imkan tanıyacak şekilde güçlü ve telefonun genel görünümüyle uyumlu boyutta :) dizayn edilmiş. Kısaca ilk izlenimler bunlar. Kullandıkça karşılaştığım sorunlar ve keşfettiğim yeni özellikler konusunda burada bilgi vermeye çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nörofizyolog -- 18 Nisan 2006; 9:27:50 >

• Yaf ne güzel yorumlar yapılmış..Unutmadık 2000 li yıllardda bu telefnlardna alanlara gıpta ile baktığımızı walla elimde olsa kulladnığım telefonları biriktirecektim.Bizde S868 miydi 888 miydi ondan vardı telefon suya düştü ekran gitti ama ben o telefonu hala kullanıyordum babam 1999 da aldı 2003 e kadar kullandı o telefonu bir ara 6 ay ben kullandım ekranıda yoktu okulda arama oldumu açık telleri alırlardı bunu kimse alamadı.Çok dayanıklı telefondu...A1018 lere gıpta ile bakardım ama o sene ön kapak değiştirilebiliyor fln...
  • abi tarihmi değişti ben fark etmeden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.