Şimdi Ara

Mobil 4.5G'de En Düşük Hız 1 Mbps Olsun. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.074
Cevap
13
Favori
43.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: guero

Defelarca deneme rağmen kimlik bilgilerimin sistemde bulamadığı hatasını verdi ve şikayeti gönderemedim.Devlet bile unutmuş beni :) ...

Aynısı bende de oldu devlet beni vatandaşlıktan attı sanırım
    yukardaki arkadaşa gönülden katılıyorum.Vergiye dayalı ekonomiden üretim ekonomisine geçmediği sürece hiç bir zaman gelişemez.Gelişmeside mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

quote:

Defelarca deneme rağmen kimlik bilgilerimin sistemde bulamadığı hatasını verdi ve şikayeti gönderemedim.Devlet bile unutmuş beni :) ...

Ses çıkartma pampa dosya aştı olduk sanırım :)

Ben başka bir T.C lerle deneyeceğim.ne kadar çok olursa o kadar iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bazı arkadaşlarımızın TC sini sistem tanımıyor, Bu arkadaşlarımız ailelerinden birinin TC si üzerinden dilekçelerini gönderebilirler ne kadar çok TC okadar çok şikayet demek Kazamız mübarek olsun

• BTK ve vodafone'a şikayetimi yazdım hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_eagle

BTK ve vodafone'a şikayetimi yazdım hadi hayırlısı

İyi ettiniz hocam, ilerleyen zamanlarda bakalım ne tür gelişmeler olacak. Fakat halen sayımız yeterli değil nedense bu konuyu ilk sayfalara taşıyamadık Demek ki bir konuda yanıldık. Mobil kullanıcıların sayısı azmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 31 Temmuz 2012; 8:25:03 >
  • devammm :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Operatörler ve BTK Yetkilileri;

3G'de kota aşımı sonrası, hız olarak minimum 256 kbps istiyoruz. Sesimizi duyun!.. 96 kbps hız yetersiz kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mudavim

Operatörler ve BTK Yetkilileri;

3G'de kota aşımı sonrası, hız olarak minimum 256 kbps istiyoruz. Sesimizi duyun!.. 96 kbps hız yetersiz kalıyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

devammm :)

Durmak Yok Yola Devam... Acaba bu konuyu siyasete falanda taşısak mı Kimsenin mecliste dayısı yok mu iş yapacak
  • Valla dayısı halası olan yokmu şu mecliste.
  • Aranan Kan Mecliste geziyor, Birinin amcaası, eniştesi, teyzesi, kayinçosu, dedeside mi yok yaw
  • daha çok beklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

Orijinalden alıntı: D_eagle

BTK ve vodafone'a şikayetimi yazdım hadi hayırlısı

İyi ettiniz hocam, ilerleyen zamanlarda bakalım ne tür gelişmeler olacak. Fakat halen sayımız yeterli değil nedense bu konuyu ilk sayfalara taşıyamadık Demek ki bir konuda yanıldık. Mobil kullanıcıların sayısı azmış...

kol gibi fiyat olunca kullanaıda az.ayrıca çoğu kişi face takılıyo ceptelefonundan.onlarıda operatörler beleş bile veriyo.

• İnternetin hızı 96 kbps hazına düştüğünde hiçbir gazeteyi okuyamadığım için bende btk' ya şikayette bulundum. İNŞALLAH biran evvel 96 kbps hız limiti ile ilgili yasa çıkarırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gracefulxx

İnternetin hızı 96 kbps hazına düştüğünde hiçbir gazeteyi okuyamadığım için bende btk' ya şikayette bulundum. İNŞALLAH biran evvel 96 kbps hız limiti ile ilgili yasa çıkarırlar.

Bizimde çabamız bu yönde en azından 256 kbps yaparsalar bir anlamı olur, Yakın zamanda yaparlar umarım. Operatörler pek şikayetleri ciddiye almıyolar umarım BTK tıpkı TTnet AKK konusunda yaptığı gibi bu konuda da bişeyler yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

kol gibi fiyat olunca kullanaıda az.ayrıca çoğu kişi face takılıyo ceptelefonundan.onlarıda operatörler beleş bile veriyo.

Haklısınız hocam ama sesimizi bir şekilde duyurmamız lazım bu ülke bizim ve hakketiğimizi kendi çabamızlada olsa almamız gerekir. Herşeye eyvallah dersek eşşek gibi sırtımıza semer vuran çok olur (en azından azaltalım semerlerin sayısını demi ama )
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Bence en az 512 kbps olmali. Olacaksa dogru duzgun bir sey olsun bari.

Hocam 256 kbps yapsalar kafi fazlasında gözümüz yok ama olsada kimse hayır demez valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkyVRNGL

1.)Facebook'ta grup/sayfa kuralım ve herkes arkadaşlarına önersin ve de paylaşsın .
    2.)Twitter'da TT veya Hashtag mıdır nedir işte ondan yapalım .
    3.)Forumda konuyu yukarılarda tutmaya çalışalım .
    4.)Fatih Portakal'a veya çeşitli TV programlarına bu meseleyi TTNET'te olduğu gibi yazalım .
    Şimdilik bu kadar . Umarım yakın zamanda birşeyler değişir .

Bu yazılanları yapalım yardımcı olacak arkadaşlar neler yapabileceklerini yazsınlar bir görev paylaşımı yapalım aramızda günde 5 dk zaman ayırırsak yeterli olur
  • Gerekeni yaptım valla şimdi cevap bekleme sırası
  • guncel

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.