Şimdi Ara

Mobbing-Kısa Film çektik [Amatör]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda verilen ödev için oldukça amatör olarak Mobbing konusunu içeren bir kısa film çektik, bayağı amatör oldu biliyoruz. Elimizde profesyonel film ekipmanları ve montaj yeteneğimiz olmadığı için böyle oldu ancak, sizce nasıl olmuş? Senaryo olarak konuyu iyi işleyebilmiş miyiz?

Mobbing nedir?
    quote:

Mobbing, bir veya bir grup insanın, bir kimseye veya başka bir gruba sosyal kabadayılık yapması.

Latince kökenli sözcük; psikolojik şiddet, baskı, kuşatma, taciz, rahatsız etme veya sıkıntı vermek anlamlarına gelir. En iyi ifade eden anlamıyla yıldırma veya iş yerinde psikolojik terör anlamlarıdır.[1] Özellikle hiyerarşik yapılanmış gruplarda ve kontrolün zayıf olduğu örgütlerde, gücü elinde bulunduran kişinin ya da grubun, diğerlerine psikolojik yollardan, uzun süreli sistematik baskı uygulamasıdır. Son dönemde sosyoloji ve hukuk başta olmak üzere çeşitli alanlarda disiplinler arası çalışılan bir konu haline gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj batuhan -- 15 Nisan 2015; 22:40:30 >

• Umarım iyi not alırsınız hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Umarım iyi not alırsınız hocam.

Teşekkürler hocam, sizce nasıl olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

quote:

Hepsini izlemedim ama samimi olmuş, güzel. Geçişler gayet hoş olmuş. Ben beğendim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

quote:

Hepsini izlemedim ama samimi olmuş, güzel. Geçişler gayet hoş olmuş. Ben beğendim.

Teşekkür ederiz

• ilkokul piyesinden farksız, kısaca söylemek gerekirse berbat.senaryoyuda anaokulundaki kardeşinmi yazdı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

ilkokul piyesinden farksız, kısaca söylemek gerekirse berbat.senaryoyuda anaokulundaki kardeşinmi yazdı?

Eleştriniz için teşekkürler, radyo televizyon okumadığımız için profesyonel bir çalışma çıkartamadık malesef Pazarlama bölümü okuyoruz, pazarlama bölümü okuyupta kısa film ödevi verilince böyle oluyor malesef Eğer sizin daha iyi bir kısa film çalışmanız olursa izlemek isterim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mobbingin anlamını karşılamamış maalesef hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

mobbingin anlamını karşılamamış maalesef hacı

Bakalım hocam, elimizdeki imkanlar sınırlı ve video süreside sınırlı olduğu için ancak böyle yapabildik, maksimum 5dakika uzunluğunda olabilir sınırı var ödevde ama bu sefer doğru düzgün mobbing uygulanamazdı 1 dakika falan aşmak zorunda kaldık. Teşekkürler
  • Mobbing'e göz yummayalım ! (konu hortladı)

• Bıçaklanma sahnesine kadar flash tv oyunculuğunu tokatlarsınız.
    ama o bıçaklanma nedir öyle .

Emek vermişsiniz tebrik ederim.

Yarma arkadaş komik birine benziyor.
  • Konu hortlamış
  • Spoiler

Patron direk kovdu adamları biraz kolay atlanmış gibi geldi ama genel anlamda güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın

Spoiler

Patron direk kovdu adamları biraz kolay atlanmış gibi geldi ama genel anlamda güzel.

Dakika sınırı vardı o yüzden bazı yerler biraz aceleye geldi malesef. Bi 10 dakikalık falan süre hakkı olsaydı daha farklı ve geniş bir senaryo olabilirdi 6 dakika sınırla bu kadar olabildi hocam, teşekkürler yorum için.

Buda patron arkadaşın diğer kovma videolarıyla birleştirilmiş derleme. Diğer kısa filmdede kovma rolünü üstlenmişti

• tugay nabıyonuz la hayırdır burayadamı actınız video konusunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kul tigin

tugay nabıyonuz la hayırdır burayadamı actınız video konusunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.