Şimdi Ara

MOBBING HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda daha önce bu konu hakkında ufak tefek başlıklar gördüm.

Mobbing davası açan, yerini, işvereneni resmi kurumlara şikayet eden arkadaşlar var ise bilgilerini paylaşmalarını rica ederim.

İş yerimde istifaya zorlanıyorum, elimde mobbing mailleri var, ne kadar dedil olur vs?

Mobbing davası açarken ya da kurumu şikayet etmeden önce hangi bilgileri toplanmalıyız.

Bı konuda bilgisi ve tecrübeleri olan arkadaşların desteklerini rica ederim

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LSG -- 11 Ekim 2014; 20:39:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben birşey yazayım. Öncelikle hiç bir bilgim yok hem maksat konu güncel kalsın.
    Kurumda torpilli ya da arkası olan birini mobbingle şikayet edip kendisi kovulanı biliyorum.
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

Özel bir şirkette, çift vardiyalı olan iş yerinde 2 aydır tek personel olarak 13-22 saatleri arasında çalışmaktayım. Bir türlü eleman alımı yapılmamaktadır. Bu durum beni oldukça zora sokmaktadır. Bu durum sebebi ile mobing veya başka bir dayanağı sebeb göstererek bir yaptırımda bulabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç istemediğim hatta nefret ettiğim halde bir kamu kuruluşunda 657 olarak görev yapıyorum
    geçen yılki operasyonlar sonucu disiplin amirim ihraç edildi

yerine gelen disiplin amiri ilk iş olarak eski disiplin amirinin bilgisi dahilinde yapılan olağan olmayan bir işlemden dolayı disiplin soruşturması başlattı
    savunmamı verdim sonucunu bekliyorum

geldiği ilk günden beri her fırsatta personel içinde beni azarlayıp rencide eden böyle bir amirle çalışmak zorunda bırakanlara bela okuyorum
    keser döner sap döner
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.