Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

MNG Kargoyu Tercih Etmeyin, Başıma Gelenlerle Sizlerde Karşılaşmayın. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende adliye tarafındayım acaba akabe,adalet veya akkonak sitelerinde misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

Çok haklısınız benzer bir olay benim de başımda, kuryenet içinde geçerli.Ben de mağdurum.Ulaşılmıyor hat düşmüyor.Ne internet sitelerinden girilebiliyor ne de telefona bakıyorlar.Hala kartım içerde.Alabilirsem pazartesi günü bankaya gidip alıcam.bu 3. yada 4. gidişim olucak 1 saat beklemekte cabası...

Umarım halledebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Tüm kargolar şuan aynı durumda, yetiştiremiyorlar ürün dağıtımını. Eleman alıp erken dağıtmak yerine geç getiriyorlar.

Geç getirmeye -çok abartı olmamak şartıyla- göz yumulabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Dostum merhaba,

yaşadığın durumu ben YURTİÇİ KARGO'da da yaşadım.

Önce cep telefonumdan arıyorlar evde misiniz diye evet dersen geliyorlar,

ama yanlışlıkla tele cevap vermezsen, evde yoktunuz şubeden alın diyorlar ve kağıtta bırakmıyorlar.

şubeye gittim bir fırça attım, abi çocuklar almıştır vs bahaneler

mutlaka sikayetvar.com a yaz bunu.

Oraya yazmıştım hala şikayetimi onaylamadılar.

quote:

Orijinalden alıntı: _GhostWarrior_

bende adliye tarafındayım acaba akabe,adalet veya akkonak sitelerinde misiniz?

Müslime Ali Yaman i.ö.o karşısında oturuyorum.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar sorun kargoyu şubeden alamamam değil. Günde defalarca çarşıya çıkıyorum ve kargo şubesinin çok yakınından geçiyorum. Sorun onların getiremeyiz demeleri ve bunun üzerine gelmedikleri halde gelmiş gibi gösterip kargoyu notlu olarak değiştirmeleri. ( Ya da diğer arkadaşların yaşadığı kargonun eve kadar gelip sırf bir kaç kat yukarı çıkmamak için not bırakmaları..) İnsanları aptal yerine koymalarına tahammülüm yok. 6 günlük uğraş sonucu kargomu şuan evime kadar getirdiler. Aslında ben getirmelerini istemiyordum. Kargoyu iade edeceklerini düşünmüştüm ve bunu yaptıkları gün dava açacaktım. Neyse ki getirdiler ve dava açmama gerek kalmadı.
    Buyurun..

MNG Kargoyu Tercih Etmeyin, Başıma Gelenlerle Sizlerde Karşılaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRŞ-ı aZaM -- 28 Ekim 2013; 13:51:20 >

• Kötü olmuş baya uğraştırmışlar Yurtiçi kargodan çok memnunum ben adamlara 2 kere yanlış adres verdim ilkinde 3 kere getirmişler internetten bakınca farkettim aradım adresi düzeltirdim ertesi gün getirdiler çok saolsunlar anlayışlı çıktılar ikinci defa yanlış adres verdigimi farkedince yine aradım şubeyi tanıdı zaten ordaki bayan gelip almalısınız filan dediler ilk sonra biraz ısrar ettim tamam dediler gönderdiler valla çok anlayışlılardı ben olsam küfür ederdim kendime o kadar :)
  • bi arkadaşa 2 parça halinde sürpriz bir hediye göndermiştim. Kargodaki adama bu ikisi de aynı anda ulaşması gerek dedim. Bakın ulaşmayacaksa bunları birbirine bantlayalım dedim. Yok ulaşır dedi.
    Ve korktuğum başıma geldi, parçalardan birisi ulaştı diğeri kayboldu. Neden sonra bulundu ama işin tadı kaçmıştı.
    O günden sonra MNG kargonun en az 200 metre uzağından geçiyorum
  • Aynı şeyi Yurtiçi de yapmıştı. İnternetten kitap aldım, İstanbul içi gelecek kargo. İnternetten takip ediyorum. Dağıtıma çıktı yazdı. O gün bekledim, gelen giden olmadı. Akşam tekrar baktım. "Alıcı evde yoktu, not bırakıldı" gibi bir ifade vardı. Aşağı kapıya indim, not falan yok. Evin zili de çalmadı. O gün mesaileri içinde yetiştiremediklerinden midir nedir, "eve geldik, yoktunuz" deyip sıyrılıyorlar işin içinden. Yalandı, eve falan gelmediler, not da bırakmadılar.
  • Mng ile ben hic bir sorum yasamadim
    Urunum hep 1 gun icinde geldi en hizli kargo sirketi normalde

• dostum sen yapacagını yapmıssınn valla çok ayıp etmişler. yanlız şöyle bişi var gidiceksin şubeye bagrıcan cagırcan küfredecen öyle oldugu zaman sana iyi muamele yapıyorlar...ondan anlıyorlar
  • bütün kargo şirketleri öyle hepsine sövüyorum ne zaman ürünüm olsa. Mesela Yurtiçi denen lavuk şirket zile basmadan geldik evde bulamadık diye kağıt yapıştırıyorlar. Ve kapının üzerinde koskoca daire numarası yazmasına rağmen kağıtta başka daire yazıyor ve bizim kapıya yapıştırıyorlar. Kargoda bize geliyor. Bir çok defa eve geldik bulamadık diyorlar. Eve gelen giden yok. Kimi zaman kargoyu getirmiyorlar geri gittiği oluyor. Hani 1 tane adam akıllı kargo şirketi görmedim. Belki UPS ile DHL iyidir ama kullanmadığım için bilemicem. Ama bir gün gidicem kargo şubesine artık hangisine gelir bilmiyorum şubeyi dağıtıp dağıtım görevlilerinin ağzını yüzünü kırıp çıkıcam o olacak.
  • Benımde eve gelmesi gereken kargoyu arada 1km bile olmamasına rağmen getirmediler Önce dağıtıma çıktı denildi kısacık mesafe olmasına rağmen akşam oldu ve yetişmedi cart curt yalanlar söylemeye başladılar 1 gün oyaladılar resmen gidip kendım almak zorunda kaldım adamların işi gücü yalan dolan ya yok böyle bi firma
  • FedEx ile bi sıkıntı olursa pm atin. Dayim müdür fedexte :)

• Bu yine iyi kardesim. Ben yurticinin yaptigini anlatayim. Istanbulda bir sitede oturuyorum haramidere tarafinda. Hb den alisveris yaptim ve yurtiçi kargoyu seçtim. Bu adresteki yurtici secilen ilk alisverisimdi. Dun sabah aradilar paketini bizde ancak o siteye gondermiyoruz dediler nedenini sordugumda guvenliigin kendilerini siteye kabul etmedigini soylediler. Kapatip guvenligi araadim olayin aslini ogrenmek icin.
    Olay zamaninda yurtici kuryesinin ehlikeyfligi yuzunden başlamış. Kurye paket dagitiminda otopark girisi yerine acil giris kapisini kullanmak istemis. Adi uzerinde acil giris cikis kapisini kullanmasina izin vermemis guvenlik. Bunlarda otopark ile bina asansoru arasindaki 50-100 metrelik tuneli paketleri tasimasi zor oluyor diye kullanmak istememis ve bu siteye gelmemisler daha.

Aradim subeyi bu durum beni ilgilebdirmmez dedim ben musteriyim ve paketi teslimat adresim olan evin kapisina istiyorum dedim. Kadin kem kum site bizi almiyor fln. Desim yalana gerek yok kendi rahatliginiz icin siteye girmiyorsunuz gerekirse sende tasi o kolileri ama gel bu beni ilgilendirmez dedm. Yine olumsuz. Bolge mudurlugunu genel midurlugu hepsini aradim hepsi olaydan haberdar olduğunu sitenin problemi oldugunu söyledi. Lanet firma!

Bende hem sikayetvar a hemde hepsiburadaya kargo firmasini sikayet ettim. Hb mesaj atti kargonuz adresinize teslim edilecektir diye. Bekliyorum bakalim. Sonuna kadar mucadele edicem ve o paket bizzat kapima gelecek!

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

Bu yine iyi kardesim. Ben yurticinin yaptigini anlatayim. Istanbulda bir sitede oturuyorum haramidere tarafinda. Hb den alisveris yaptim ve yurtiçi kargoyu seçtim. Bu adresteki yurtici secilen ilk alisverisimdi. Dun sabah aradilar paketini bizde ancak o siteye gondermiyoruz dediler nedenini sordugumda guvenliigin kendilerini siteye kabul etmedigini soylediler. Kapatip guvenligi araadim olayin aslini ogrenmek icin.
    Olay zamaninda yurtici kuryesinin ehlikeyfligi yuzunden başlamış. Kurye paket dagitiminda otopark girisi yerine acil giris kapisini kullanmak istemis. Adi uzerinde acil giris cikis kapisini kullanmasina izin vermemis guvenlik. Bunlarda otopark ile bina asansoru arasindaki 50-100 metrelik tuneli paketleri tasimasi zor oluyor diye kullanmak istememis ve bu siteye gelmemisler daha.

Aradim subeyi bu durum beni ilgilebdirmmez dedim ben musteriyim ve paketi teslimat adresim olan evin kapisina istiyorum dedim. Kadin kem kum site bizi almiyor fln. Desim yalana gerek yok kendi rahatliginiz icin siteye girmiyorsunuz gerekirse sende tasi o kolileri ama gel bu beni ilgilendirmez dedm. Yine olumsuz. Bolge mudurlugunu genel midurlugu hepsini aradim hepsi olaydan haberdar olduğunu sitenin problemi oldugunu söyledi. Lanet firma!

Bende hem sikayetvar a hemde hepsiburadaya kargo firmasini sikayet ettim. Hb mesaj atti kargonuz adresinize teslim edilecektir diye. Bekliyorum bakalim. Sonuna kadar mucadele edicem ve o paket bizzat kapima gelecek!

Umarım sende benim gibi başarıya ulaşırsın. Kargocular alemin kralı falan olduklarını sanıyorlar.

• Haklısın benim de iki kere MNG ile işim oldu ikisinde de bu sorunu yaşadım , kargoyu gün boyu evde bekledim gelen giden olmayınca akşama doğru aradım şubeyi evde bulamadıklarını söylediler. Bende evdeydim dedim ertesi günkü kargoya verdiler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.