Şimdi Ara

MNG KARGO REZİLLİĞİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MNG Kargo ile yaşamış olduğum rezilliği sizlere de anlatmak istedim.

Bir ay önce adrese teslim olacak şekilde ücretini ödeyip teslim ettiğim paketin 10 gün sonra alıcı şubeyi benim aramam sonucu adrese teslim yapılamadığı gerekçesiyle geri gönderilmiş olduğunu öğrendim. Gönderici şubeye durumu anlattığımda yapabilecek birşeylerinin olmadığını ve geri iade içinde aynı ücreti ödemem gerektiği söylendi. Durumu internet üzerindeki şikayet platformuna ve firmanın genel müdürlüğü vs. birimlerine aktardıktan 1 gün sonra cep telefonumdan aranarak haklı olduğum ve kargomun bana teslim edileceği söylendi.Kabul edip beklemeye başladım fakat üzerinden 15 gün daha geçti ve kargomun nerede olduğunu doğru düzgün öğrenemedim. Her arayışımda farklı bir cevap aldım.

Kargomu gönderirken bana o bölgede adrese teslim yapılamayacağı uyarısı yapılsaydı hiç teslim etmezdim.Bütün problemde orada başladı zaten. Şimdi üzerinden bu kadar zaman geçti ve hala bekliyorum üstelikte ücret ödemem isteniyor.Umarım başınıza gelmez ama gelirsede bu tür bir durumla karşılaşacağınızı biliniz arkadaşlar.Bir daha MNG ile kargo mu? Aslaaaa....!!!

• MNGde çalışan bi arkadaşım vardı hep anlatıyodu bunları, bazı bölgelerdeki bu çalışanlar kargoları alıyorlar adreslere gitmeden adres bulunamadı vb. gibi şeylerle geçiştiriyorlarmış.. o bölgenin müdürlüğünü bulup orayı ara kuryelerden şikayetçi ol derim..
  • 06. 09. 2012tarihinde Gittigidiyor üzerinden yapmış olduğum alışverişin ardından Gönderici ürünü mng kargo istoç şubesine D 783812 ambar tesellüm numarası ile vermiştir ancak kargo şube çalışanın aşırı dikkatsizliği yüzünden istanbul yerine Antalyaya gitmiştir. 07. 09. 2012 tarihinde kargo antalyada kalmış ve bugün itibari ile kargo 08. 09. 2012 tarihinde Büyükçekmece şubesine ulaşmıştır. Kendilerine defalarca kargonun aciliyeti hakkında bilgi vermeme rağmen Büyükçekmece şubesi gelen kargoyu tarafıma teslim etmemişlerdir. Cuma günü elime ulaşması gereken kargo pazartesi günü elime ulaşacaktır. Kargoyu Cuma günü kullanmam gerekiyordu ama firma o kadar ciddiyetsiz ki Büyükçekmece Şubesine ulaşan kargoyu acil olmasına rağmen teslim bile etmiyor.Kargo şirketi teslimat yapamıyor varmı böyle birşey yav.Kesinlikle UZAK DURUN.
  • 23 şubatta verilen kargom 8 gündür Halkalı şubede bekliyor. 24 şubatta 14 kere şubeyi aradım telefonları kullanmıyorlar. Şubedeki kuşbeyinsiz kız diyorki gelmişiz, bulamamışız. Be kuşbeyinsiz, koskoca plazayımı bulamadınız hergün geldiğiniz. Birde üstelik hergün buradan geçmelerine rağmen kargoyu ne gönderiyorlar ne iade ediyorlar. Şikayetvar'dan 4 kere şikayet açtım sonuç yok, genel müdürlüğe 4 kere mail attım cevap yok, şubedeki gerizekalıya ağzıma ne geliyorsa söyledim sonunda. Neymiş şirket kuralları gereği gelip elden teslim almalıymışım. Birde ukala ukala konuşmalar. bir kargo 8 gündür şubedeyse gerçekten afakanlar geliyor. Bu arada bu 1., 2., 3. falan değil 9-10 oldu hep aynı aptallık. Bu rezil firmayla gönderi yapanlardan ürün almamama rağmen gönderen şahıs söylememe rağmen gitmiş bu rezillerle göndermiş. İnsanlar boş yere katil olmuyor vallahi.
  • Kesinlikle haklisiniz 4 gundur kargomu subede bekletiyorlar.Sikayet etmek ise hicbirise yaramiyor.Tamam efendim diyip salliyorlar.Bu kargo sirketlerini sikayet edebilecegimiz bir merci de yok gerci sikayet etsek sonuc yine degismez.Ama zorda kalmadikca mng den kesinlikle uzak durun.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.