Şimdi Ara

Mng Kargo kaybolan kargo süreci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31.07.2017 tarihinde Antalya Meltem Mng Kargo ya İstanbuldaki abime teslim edilmek üzere Elektronik cihazları (Bu arada maddi değerleri 7.000.-TL gönderici şubede evrakları ibraz edilmiştir. Sıfır ürünler ) civarındadır. İstanbul Mng Kargo Soğanlı şubesine adrese teslim şekilde kargo ile gönderdim. Buraya kadar her şey normal yalnız soğanlı şubesine alıcı olan abimin kayınpederi olduğunu iddia eden bir şahıs ( bu arada abim evli değil) işinin çıktığını ve onun gelemeyeceğini belirterek kargoyu kendisinin alacağını belirtiyor. Kargo görevlisi ürünü bir güzel teslim ediyor. Diğer şahıstan ne bir hiçbir surette kimliğini ispatlıyıcı belge almak yok. Ne de alıcıyı arayıp kargoda telefon yazıldı bu arada arayıpta sizin adınıza bu şekilde birisi geldi. Ürünü teslim ediyoruz demek var. Ne güzel önünüze gelene herkesin kargosunu teslim edin. Bugün Marmara Bölge MNG Kargo aradığım halde cevap yok, müşteri hizmetlerini aradığım halde çözüm yok araştırıp döneceğiz. Mağduriyet gidermeye yönelik ne bir açıklama nede bir geri dönüş. Yazıklar olsun. Bir daha sizinle çalışmak mı tövbeler olsun.
    Bu arada Alıcı ve Gönderici olarak Mng Kargo, Şube yetkili ve kargoyu teslim eden personel hakkında yasal süreç başlattık. Konu hakkında gelişmeler oldukça güncellemeyi ilk mesajda paylaşacağım.

• Aynı durum geçen günlerde haberlerde görmüştüm. Geçmiş olsun
  • Burda önemli nokta kargoyu alan adam nerden biliyor senin adına kargo gelceğini ya gönderici yaptı bunu yada senin söylediğin biri varsa o yaptı bu noktaları es geçmeyin. Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yapan sizin kargo gönderdiğinizi bilen birisi yani.Yoksa gidip şubeye isim sallayıpta tutturmamıştır heralde

• Adamın fotoğrafarına kadar elde ettik. bakalım artık benim kargo gönderdiğim kişi veya benim söylediğim birisi yok ama biz bir ihtimal içeriden birisinden şüpeleniyoruz. Yada bir ihtimal Antalya daki kargo yaparken ürünleri gören birisi istanbuldan birilerinin elemanı olay çok değişik adamlar sürekli yöntem geliştiriyorlar. Bende şu anda bütün bilgiler var işin ilginç yöntemi kamerada içeriye giren şahıs 09:20 ' de dağıtım aracı geldiğinde kargoyu teslim alıyor. Sadece beyan üzerine bu arada alıcıya saat 09:30' da sms gönderiliyor. Kargonuz dağıtıma çıkıyor diye(adrese teslim argo gönderdim) Bana da saat14:59 kargonuz .... alıcıya teslim edildi diye mesaj geliyor. Arkasın aramasak daha neler neler bakalım süreç tam eğlence durumunda, asıl muhabbet kargo firması ilk iki gün sürekli sistem üzerinden kargonuzu sorguladığınız ekranlar ile oynayıp durdu. ilk alıcıya teslim edildi. İkinci yerinde bulunamadı tekrar dağıtıcıya çıktı. En sonda teslim edilemeyen kargo diye ama Her ikimizinde avukatı firmanın başının çok yanacağını içeriden büyük zaafiyet olduğunu belirttiler. Bakalım bekliyoruz. Hayırlısı ile inşallah kimsenin başına gelmez inşallah

• Kaybınız neyse ödemesini yapacaklarını düşünüyorum. Ayrıca bu tür olaylar sıkça yaşanıyor.

Açıkçası bana olay inandırcı gelmedi. Alakasız birine kargo veriliyor üstüne kimlik vs istenmiyor bundan ziyade sms veya arama yok. Çalışanlardan teki çalmış olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.