Şimdi Ara

MMS Gönderemeyen Vodafone ( birde 3g den bahsediyorlar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 seferdir gelen mms'leri veremiyr vodafone ayarlar seçili wap ayarları seçli mms'e al dediğimde baya bekleyip alınamıyor diyor. Sitesine girdim belki sorun vardır gene ayar istiyeyim diye ayar gönderecek yer yok bir yer buldum üyelik falan dedi ve ayrıca sayfasıda çok yavaş karşı taraftan kontör düşmüş ama bana mms'i vermiyor 5310 kullanıyorum mms ayarları seçili wap ayarlarda ? Yardımcı olabilecek varmı. 3G den bahsediyorlar daha MMS gönderemiyorlar ayar göndercek yer yada bir site yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 23 Temmuz 2009; 17:16:38 >

Aynı sorunu bundan 5-6 ay önce bende yaşamıştım..

Her yer seçili olmasına rağmen sorun bir türlü düzelmiyordu..

En son Vodafone MMS ayarlarını kontrol ettim. Baktım kendi kendine değişmiş..

Virüs girmiş dediler. Sonra elle düzelttim o günden beri mms sorunu yaşmıyorum..

İstersen Manuel olarak al ayarları..
  • valla ben bi ayar falan yapmadım kendiliğinden ayarlanmış ilk telde sanırım daha geçen gün deneme amaçlı mms yolladım ve aldım sanırım ayarlarda sorun vardır kontrol edin bencede.yoksa kaç yıl önce bile mms yollayabiliyordum farklı telefonlarda

Faturalı hatlara : CEP LİMİTSİZ .!!!
    Faturasızlara : Cep Öğrenci - Cep 1- Ahde vefa- heryöne 3000 sms ....

Dengesizliğe bakın;

CEP KONUŞ 750 : 91 TL
    CEP LİMİTSİZ : 750 DİĞ. OPR + VODF. ve SABİT LİMİTSİZ : 50 TL

Peh peh peh..!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 23 Temmuz 2009; 17:42:29 >

Tarifem: TT PRİME AŞIMSIZ 40GB

Aracım: Seat Cordoba 1.4 75Bg-(Stella)
  • Ben pek sık MMS göndermem ancak şimdiye kadar gönderdiklerimde ve aldıklarımda bir sorunla karşılaşmadım.

Orijinalden alıntı: limitsizim

MMS ve GPRS aktif ettim tekrar ayar istiyim diyorum ama istiyecek yeride bulanıyorum ayarları kurcalamaya başlıyayım bari belki bariz göze batan birşey bulurum :(

MyVodafone'a gir..

Telfon ayarları kısmı var..

Orada ayarlara tıklarsan mms ayarlarını ücretsiz alabilirsin..

AYrıca servis ayarlarından tekrar tekrar bak HACİM BAZLI GPRS AÇIK MI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.volkan -- 23 Temmuz 2009; 18:03:16 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 23 Temmuz 2009; 18:40:36 >

Cebine Bir Mesaj Gelicek İlk Mesajda PİN Diye Şifre 1234 Diye Mesaj Gelicek O Senin Şifren

Ardından MMS Ayarlarının bulundugu Program Mesaj Olarak Gelicek Mesajı Açın Ayarlar Telefona Kaydedilsin mi Diye Mesaj Acılacak Pin Şifre İsticek 1234 Girdikten Sonra MMS Ayarların Tamamen Aktif Olmuş Olacaktır.

MMS Gönderdigin Kişinin MMS Acık Olması Lazım Gönderirken Dikkat.
  • GPRS tarifesiyle bir alakası yok...Muhtemelen ayarlarınızada problem vardır diycem ama ısrarla ayarlarda bir problem yok diyorsunuz...Size tavsiyem bulunduğunuz yerde aynı baz istasyonu ile farklı bir hat takılı olan telefon ile MMS göndermeyi ve almayı deneyin..

Servis Tercihleri kısmında MY vODAFONE'DA

Ama ben 2 gündür o bölüme giremiyorum beyaz sayfa çıkıyor
  • Ayarları my vodafone dan aldım tekrar gps ve mms yaptım aktif ettim kontrol ettim al dedim almadı gene tek bulup kontrol edemediğim s.volkan arkadaşın dediği HACİM BAZLI GPRS onu bulup kontrol edemedim başka hattan deneyemem çünki kontörüm yok

Hacim BAzlı dediğim zaten GPRS açma metodu..

Örneğin Vodafone, Live kullanmak için Live yaz 7048 e at yeter diyor ama bu hiç bir zaman yetmiyor. Neden? çÜNKÜ ADAMIN HATTI GPRS olayına kapalı. Ayarı alsan bile GPRS kapalı olduğundan Live çalışmıyor. Şebeke yok hatası veriyor..

MMS ise ya data üzerinden YADA GPRS üzerinden alınan bir hizmet..

Eğer hattında GPRS kapalı ise MMS alamayabilirsin. Yani hem Hattın GPRS e açık olacak Hem mms alabilecek hemde mms ayarların yapılmış olacak..

Vodafone'da MMS yazıp attığımızda ben malesrf mms AYARLARININ TAM olduğuna inanmıyorum. Kesin sorun çıkıyor...

Kardeşim yapacakların belli ben sana söyleyyeim..

https://www.vodafone.com.tr/MyVodafone/myvodafone.php?pageId=ServisTercihleri

bölümünden

-MMS açık
    -Hacim Hacimli

Bunlrı bir evete getir..Sonra 5-10 dk bekle sms gelecek sana servisler açıldı diye..

Sonra yine My Vodafone'dan

https://www.vodafone.com.tr/MyVodafone/servisislemleri.telefonayarlari.php

bölümüne gir ve ayarları tıkla

Telefonunun modelini seç ve mms ayarlarına kendine ÜCRETSİZ yolla..

Kaydet..

Kapat aç sonra telefonu..15 20 sn bekle..

Telefondan telefone değişikler olabilir.. Bir kaç deneme yap işte. Bende data ayarları Vodafone MMS olarak görnüyor ama Vodafone Live a da getirdiğimde sorun çıkmıyor..

Olmazsa yapacak bişey yok..

En yakın CepMerkeze git onlar çözsünler..

• Dostum dediklerin çıktı gene bir şebeke becerizsizliğinği görüyoruz dediğin sayfayı bulup dediğin ayarlara baktım mms ve gprs kapalı mms aç dedim açtı gprs aç dedim :

APN verilememistir.

yukardaki hatayı verdi az ugraşcam gene durumu yazacagım :(
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.