Şimdi Ara

Mmorpglerin bitmesinin sebebi değeri bilinmeyen knight onlinedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
4.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gunumuzde wow disinda oynanan mmorpg pek yok biliyorsunuz eskiden mmorpgler piyasayi kasip kavururdu.Mmorpg devrinin bitmesinin sebebi aslinda milletin zaman bulamamasi degil duzgun oyun yapilmamasi.Wowda pvpsi berbat bir oyun wowda oyuncu tutan şey hikayesi ve pve kismi.
    Knight gibi esit pvp sistemine sahip oyun asla yapilamadi(tabi ki knightinda pvpde eksikleri vardi ama genel duzeyde bakinca her clasin esit oldugu bir pvp sistemi vardi)
    Boyle bir dengeli pvp olan mmorpg yapilamadi asla.Her yapilan oyunda overpower bir class vardi zamanla millet bu sebeplerden bikti ve mmorpg devri bitti.Mmorpg yapan kisiler knightin değerini bilip şu oyunun 2.sini remasterini falan cikarsalardi bugun mmorpg devri bitmezdi.knight sadece Turklerin degil dunyanin oynadigi bir oyun olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2020; 19:12:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MMORPG ne lan zevksiz misiniz. Hayatımın en rezil zamanları MMORPG oynadığım zamanlardır.
    Sabah kalkar ekiple TS girer haritayı kapatır akşama kadar kasardık. Saatlerce o koltuğun üzerinde otururdum, yaz günleri terler çıplak otururdum. Millet dışarıda türlü türlü gezerken, aktiviteler yaparken, ne bileyim spor yaparken bir şeyler öğrenirken ben her gün +8 saat oturur hesabımı kasardım.
    Son seviye 99, ben de 70 küsür seviyelerdeydim, haritayı kapatır grupça saatlerce kasardık ve gün sonu kazandığımız exp seviye atlamamızı %3 falan etki ederdi. Hay böyle işin içine tüküreyim ne güzel vakitlerimi harcamışım... Ben o zamanlar liseliyim, ekip daha büyük paraları falan var exp boost alırlardı %5 olurdu onlarınki de...
    Ulan koca bir senem bununla geçti iyi ki hatadan çabuk döndük bıraktık mmorpg beladır. Şimdi vaktimi hiç almayan oyunlar oynuyorum ben istediğim zaman girerim 5-10 dk takılır çıkarım. Oyun beni zorlayamaz, bağlayamaz. Hükmeden taraf benimdir
    Şu knight'ın efsane pvp'si muhabbeti de çok sağlam bir şehir efsanesi. Her seviyede çok uzun yıllar knight oynadım, aynı şekilde uzun bir süre de wow oynadım. Onun dışında bir çok mmorpg oyunu test ettim eskisinden yenisine, aralarında en basit ve anlamsız pvp knight online'da var. Taktik kordinasyon zamanlama skill skalası hiç bir şey yok. Oyundaki tek sistem malice düştü dal ve 3-2-1 novaları indiriyoruzdan ibaret. Defansif cooldown yok, kondisyonel skiller yok, CC yok, interrupt yok, combo skiller yok ama sorsan çok iyi pvp.
  • mmorpg ler bitmiş olabilir de KNİGHT ONLİNE hala bitmedi :) misal usko girin areste bile gece pk ları var hele yeni serverler sirius altar buralarda en az 40-50 bin oyuncu var sıf bu 2 serverde özellikle SİRİUSTA 7/24 pk ve pazar dönüyor.

Şuan Knight online altın çağını yaşıyor NTT GAME zengin oldu... işini bilenler oyundan araba alıyor :) 1 ay falan oluyor +10 Weapon Breaker sattı adam 65.000 TL ye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    wolfteam mmorpgmi kafaya bak
  • silkroad yeni sw açmış girmek istiyorum 1 saatdir sayı ilerlemiyor bile düşün oyun illa bana para yatır diyor
    Mmorpglerin bitmesinin sebebi değeri bilinmeyen knight onlinedir
  • Mmoların bitme sebebi tamamen paytowin olmalarıdır. Eskiden bütün oyunlar paytowin olduğu için mecbur oynuyorduk artık csgo lol gibi f2p oyunların sayısı arttıkca mmo larda dibe çakıldı.

Keşke p2w de olsa yeniden mmolar gündeme gelse saatlerce oynasak
  • MMORPGlerin bitmesinin tek sebebi AUTOPLAY özelliğidir.

Oyun mu oynuyoruz video mu izliyoruz belli degil anasini satm gorevlere kendi koşuyo mobları kendi otomatik kesiyo herseyi otomatik yapiyor lanet olsun bu teknolojiyi getireene benm mmorpgleri birakmamin sebebi autoplay özelliğidir

• Knight'ın yeni versiyonu çıkıyor rise online world adı altında herhangi bir pvp değil bu arada alta videosunu bırakıyorum
    Rise Onlineyoutube
    Rise Online World - Resmi Fragman (Official Trailer) [4K]
    https://www.youtube.com/watch?v=GIlprNuPF3o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mmorpg'yi bitiren battleroyaldir sadece mmorpg'de değil diğer tarz oyunlarıda bitiren bu saçmalık yüzünden oyun çıkmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 4 Mart 2020; 19:30:27 >
  • WoW'un pvpsine kötü diyen Knight Online'da 1k fazla vurmak için 20 bin lira para döken adamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAIZEN -- 4 Mart 2020; 19:43:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem

Bu mesaj silindi.
    LOL Dünyanın en çok oynanan oyunlarından bir tanesi uzun bir süre bitmesi söz konusu bile olamaz tam aksine yatırımlar yapılıyor arenalar açılıyor şu an
    Adamlar gelip takım kuruyor yatırım yapıyor vergi bile veriyorlar bunun için yapımı devam eden arena bile vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

silkroad yeni sw açmış girmek istiyorum 1 saatdir sayı ilerlemiyor bile düşün oyun illa bana para yatır diyor
    Server is trafficmiydi o Zamanında girmek için az totem yapmıyorduk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitmedi şekil değiştirdi.Rustlar,arklar,destinyler ne güne duruyor
  • Ne kadar boş insan bir araya gelmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RAIZEN

WoW'un pvpsine kötü diyen Knight Online'da 1k fazla vurmak için 20 bin lira para döken adamdır.
    Wowun pvpde hp fulleyen sacma sapan itemleri oldugu surece pvpsi kotu bir oyun olmaya devam edecek.Wowun pvpsini kotu yapan şey kullanilabilen itemler.Wowda bitmek bilmeyen pvp var.Adamlar ölmüyor hp fulleyip duruyor.Oyuncular pve hikaye icin duruyor.Hikayeyi bitirince yeni hikaye gelene kadar oynayan sayisi bayagi azaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2020; 19:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

Server is trafficmiydi o Zamanında girmek için az totem yapmıyorduk

Alıntıları Göster
    hala aynı bişey değişmemiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Rumpel Von Stiltskin

Knight'ın yeni versiyonu çıkıyor rise online world adı altında herhangi bir pvp değil bu arada alta videosunu bırakıyorum
    https://www.youtube.com/watch?v=GIlprNuPF3o
    Bu iyimis bak reklami iyi yaparlarsa tutabilir.Ciktiginda ben duyarsam oynarim mutlaka.Knight remaster gibi duruyor gercekten.

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Gayet de pvp oynuyor insanlar. Stratejik bir pvp dönüyor WoW'da.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAIZEN

Gayet de pvp oynuyor insanlar. Stratejik bir pvp dönüyor WoW'da.
    Hadi ben bilmiyorum bende 24 yaşındayım ancak 24 yaşında olan hayatının 15 yılını piyasadaki neredeyse tüm mmorpgleri oynayarak geçirmiş arkadaşımdamı wowun pvpsinin kötü olduğu söylerken bilmiyor lol.Adam şuanda wowdan para kazanıyor herhangi bir işte çalışmıyor o parayla geçimini sağlıyor.Adam wowun pvpsinin eskiden iyi olduğunu söylüyor legiondan sonra bozduğunu söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2020; 20:21:24 >
  • Şu knight'ın efsane pvp'si muhabbeti de çok sağlam bir şehir efsanesi. Her seviyede çok uzun yıllar knight oynadım, aynı şekilde uzun bir süre de wow oynadım. Onun dışında bir çok mmorpg oyunu test ettim eskisinden yenisine, aralarında en basit ve anlamsız pvp knight online'da var. Taktik kordinasyon zamanlama skill skalası hiç bir şey yok. Oyundaki tek sistem malice düştü dal ve 3-2-1 novaları indiriyoruzdan ibaret. Defansif cooldown yok, kondisyonel skiller yok, CC yok, interrupt yok, combo skiller yok ama sorsan çok iyi pvp.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.