< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2020; 19:12:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2020; 19:12:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
WoW'un pvpsine kötü diyen Knight Online'da 1k fazla vurmak için 20 bin lira para döken adamdır.
|
Mmoların bitme sebebi tamamen paytowin olmalarıdır. Eskiden bütün oyunlar paytowin olduğu için mecbur oynuyorduk artık csgo lol gibi f2p oyunların sayısı arttıkca mmo larda dibe çakıldı.
Keşke p2w de olsa yeniden mmolar gündeme gelse saatlerce oynasak ![]() |
MMORPG ne lan zevksiz misiniz. Hayatımın en rezil zamanları MMORPG oynadığım zamanlardır.
Sabah kalkar ekiple TS girer haritayı kapatır akşama kadar kasardık. Saatlerce o koltuğun üzerinde otururdum, yaz günleri terler çıplak otururdum. Millet dışarıda türlü türlü gezerken, aktiviteler yaparken, ne bileyim spor yaparken bir şeyler öğrenirken ben her gün +8 saat oturur hesabımı kasardım. Son seviye 99, ben de 70 küsür seviyelerdeydim, haritayı kapatır grupça saatlerce kasardık ve gün sonu kazandığımız exp seviye atlamamızı %3 falan etki ederdi. Hay böyle işin içine tüküreyim ne güzel vakitlerimi harcamışım... Ben o zamanlar liseliyim, ekip daha büyük paraları falan var exp boost alırlardı %5 olurdu onlarınki de... Ulan koca bir senem bununla geçti iyi ki hatadan çabuk döndük bıraktık mmorpg beladır. Şimdi vaktimi hiç almayan oyunlar oynuyorum ben istediğim zaman girerim 5-10 dk takılır çıkarım. Oyun beni zorlayamaz, bağlayamaz. Hükmeden taraf benimdir ![]() |
MMORPGlerin bitmesinin tek sebebi AUTOPLAY özelliğidir.
Oyun mu oynuyoruz video mu izliyoruz belli degil anasini satm gorevlere kendi koşuyo mobları kendi otomatik kesiyo herseyi otomatik yapiyor lanet olsun bu teknolojiyi getireene benm mmorpgleri birakmamin sebebi autoplay özelliğidir |
Knight'ın yeni versiyonu çıkıyor rise online world adı altında herhangi bir pvp değil bu arada alta videosunu bırakıyorum
https://www.youtube.com/watch?v=GIlprNuPF3o |
wolfteam mmorpgmi kafaya bak
|
Şu knight'ın efsane pvp'si muhabbeti de çok sağlam bir şehir efsanesi. Her seviyede çok uzun yıllar knight oynadım, aynı şekilde uzun bir süre de wow oynadım. Onun dışında bir çok mmorpg oyunu test ettim eskisinden yenisine, aralarında en basit ve anlamsız pvp knight online'da var. Taktik kordinasyon zamanlama skill skalası hiç bir şey yok. Oyundaki tek sistem malice düştü dal ve 3-2-1 novaları indiriyoruzdan ibaret. Defansif cooldown yok, kondisyonel skiller yok, CC yok, interrupt yok, combo skiller yok ama sorsan çok iyi pvp.
|
mmorpg'yi bitiren battleroyaldir sadece mmorpg'de değil diğer tarz oyunlarıda bitiren bu saçmalık yüzünden oyun çıkmıyor
|
rise online umutlandırdı eski ko tayfayı
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 4 Mart 2020; 19:30:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAIZEN -- 4 Mart 2020; 19:43:43 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2020; 19:59:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Mart 2020; 20:21:24 > |
|