Şimdi Ara

Mmorpg4free WoW server sorun yaşayanlar baksın!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
6.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimde orjinalde kredi kartım dolu su an oynayamıyorum bir deneyim dedim blizz rate artık alıstık orjınalde az bişe denedim güzel fazla bug göremedim fun servera girdim bir bug buldum horde seçerseniz undeadların baslama noktasında( a rogue deal) diye bir guest var onu yapın 1 den 70 atlıyosunuz ama lvl 1 ken yapıcaksınız unutmayın 29da denedim olmadı birde funda mesela frostbolt 70de en fazla 3cüsünü öreniyosun birde funda cok dc oluyo akşam hep shaman kasmak istemişimdir 70de nası olucak diye deneyim dedim ds oluyo yarım saat gelmiyo server bana soracak olursanız aslında free serverlar kötü amaçlı kullanılmasa mesela fun serverlar vatandas 70lemeden önce fun serverda dener charı ha bu class tam bana göre ondan sonra orjinalde kasar .
  • burning crusade olmadan oynayabilirmiyim?
  • Burning Crusade olmadan oynanır.

Ben funservera başladım çok ama çok daha zevkli görev yaparak çok rahat kasıyorum.Ayrıca xp rate çok yüksek bir kesişte 17 oldum.+Daha fazla kişi var=Eğlence dediğin budur.Görev yaparak 12000 rep kazandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GencayAkcay -- 26 Nisan 2007; 16:29:25 >
  • abi bu server 5 para etmez blizlake ömür torpusu 1 gun boyunca kasicanda 2 lvl alcaksin pehhh. fun desen server bi acilior 500 600 kişi hurra mount aciosun lagdan yarim saat sora mountun ustunde oluosun. eger lag olmayan exp rate yuksek + kalabalik bi server ariosanız buyrunwww.wowpt.og a beklerim lag dan eser yok serverde turk nufusuda fena deil 13 kişiyiz suan gelecek arkadaslar icin nick : BadMad
  • Ne lagı ya saçmalama!Gözümün önünde Silvermoon basıldı funda en ufak lag bile olmadı.
  • Güzel bi free server . funserverdan bir görüntümü koymak istiyorum :D

Mmorpg4free WoW server sorun yaşayanlar baksın!!

ama az para çıktı pick poket tan(no pockets pick yazısı ikinci kez basınca çıktı) .arena battle master lardan 14 gold pick pocket yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trTurkLordtr -- 28 Nisan 2007; 11:40:59 >
  • arkadaşlar bişi sorcam,,, bu serverda Warrior la oynuyorum da level 18 deyim henüz.Ben tabanca kullanmak istiyorum,Silah aldım,Mermi çantası ve mermi de aldım...Storm wind de bi silah dükkanında eğitim veren amcam war ondan zamanında tüm eğitimleri aldım,bi tane trainer kaldı ama o da silahla ilgili değil zaten...Yani silahı kullanabilmem için hiç bi eksiğim yok...ama işte nasıl kullanılıyo bu tabanca bilmiyorum...bilen birisi warsa yardımcı olabilir mi ... oyunda Z tusuna basınca elime tabanca gelio ama bi yaratığa,adama sağ tıklayınca tekrar kılıç ve kalkanım elime geliyo...herhangi bi uyarı yazısı vb. yok ... neden kullanamıyorum, eksik yaptığm bişi mi war ? Hani C carakterde alt barda skill-PvP falan ecenekleri war ya orda skill de herhangi bişeyi seçmem falan mı gerekio ?? dediğim gibi herşey tam eksik ne yardım edin lütfen !!!!
  • spellbook ta shoot skili olması lazım aynı attack gibi

olmadı bug falandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trTurkLordtr -- 28 Nisan 2007; 23:07:34 >
  • hmm anladım ... peki bu eğitim, stormwind deki o silahcı dükanındaki hocadan mı alınıyo? yoksa baska bi yer war mı ? Bu arada goldshiredaki tüm eğitimler tam...
  • Beyler ben bişey soracam bu serverda tbc olmadan oynıyamıyormuyuz ? ben henüz tbc almadım wow cilenti var bende şu anda...Wow cilentiyle oyuna dahil olma imkanım yokmu ?
  • var
  • serverların verisonları neler 2.10 mu 2.12 mi
  • arkadaslar ben funda oynamak istiyom ne yapmam gerek?
  • Beyler şu anda oyunda olan varmı acaba giriyorum giriyorum durmadan dc veriyo ve bidaha girmem için 15 dk falan beklemem gerekio aynı sorun şu anda oynıyan arkadaşlardada varmı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sercan_beser

arkadaslar ben funda oynamak istiyom ne yapmam gerek?

arkadaşım kayıt vs işlemlerini yaptıysan normal gir seni blizzlike a bağlar. gir karakter açmadan önce sağ üstte change realm var ona tıkla fun açıksa fun ı seç. üstte de yazdım okuyun ltfn
  • 5 arkadaş başlıyoruz kısmetse yarın horde 4 ever
  • Arkadaşlar fun serverı kapandımı ya :( ne güzel tamda 70 olmuştum hangi serverda başlıyosunuz beyler söyleyinde beraber olalım tek can sıkıyor
  • fun mun yalan oldu peh
  • arkadaslar bana yardım edin yaaa ben orjinal oynuyodum ama kredi kartımın süresi bitti o yuzden fun server oynayacam.bide haliyle orjinal server olduğu için patchler değişik.şimdi ben bu siteye kayıt oldum,bc de var bende şimdi versiyonları nasıl fun servera göre düzenliycemacıklamalı olarak yazabilirmisiniz arkadaslar lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: palaremziye

arkadaslar bana yardım edin yaaa ben orjinal oynuyodum ama kredi kartımın süresi bitti o yuzden fun server oynayacam.bide haliyle orjinal server olduğu için patchler değişik.şimdi ben bu siteye kayıt oldum,bc de var bende şimdi versiyonları nasıl fun servera göre düzenliycemacıklamalı olarak yazabilirmisiniz arkadaslar lütfen

suanki version unu söle ona görebi bi fun server söylüyüm (eger verisonun 2.12 isehttp://hswow.servegame.com/website burayı önerirrim reamlist seçerken hadespvp yi seçersen fun servera girebilirsin)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.