Şimdi Ara

Mmorpg4free WoW server sorun yaşayanlar baksın!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
6.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar ben de knight onlinedaki pisliklerden bıkmış bi playerım wow denemek istiyorum şimdilik öğrenene kadar böyle privatelerde takılıp daha sonra orjinal wow almayı düşünüyorum elimde wow ve burning crusade var ama patchler kafamı karıştırıyor burda oynamak için hangi patchleri kurucam bi yardım ederseniz CaRSi_SiN@msn.com benimle birlikte wow a geçicek 2 arkadaşım daha var
  • Arkadaşlar bende katılıyım aranıza şöyle kalabalık güzel bi free server arıyodum.Kasıcaz madem kalabalık yerde kasalım.15-20 kişinin online olduğu saçma serverları bırakalım.Geliyorum bende
  • Beyler ben ve birkac arkadasim basliyoruz bu serwere biz blizzlike da oynicaz ama horde mu alli mi olcaz kesin deil.eğer blizzlike da oynayan arkadaşlar varsa hep beraber guild kuralım.
  • arkadaşlar belbandy realmin de turg gucu guil i kuruldu. guilde katılmak isteyenler aladdin i bulsun. ally olanlar.
  • ben gelicem hatta 3 arkadaşım daha gelicek bizi de guilde alırsan seviniriz
  • biz de 3 kişi gelicez aranıza alırsanız seviniriz :) iletişim için Carsi_sin@msn.com ally olmanız bizim için süper ben gnome mageyi çok sevdim :D bi arkadaşım gnome warlock yada night elf druid olucak karar veremedi bi arkadasım da gnome mage yada night elf warrior olcak işte siz de onlara bi tavsiye de bulunursanız ihtiyacınız hangisine fazlaysa beraber takılırız zevkli olur kesin çünkü denedigim serverlar içinde en sağlam 2 serverdan bitisi bu server digeri de wowpt :) ama burda oynamaya karar verdim
  • arkadaslar son durumunuz nedir bir guild falan kuruldumu?

dun girdigimde main li falan 3. bi realm acılmıstı orda xp rate birazda fazlaydı ona gore gold da fazla tabi benım hosuma gitti.(belkı onceden vardır da ben gormemısımdır:))

orada hangı tarafda Turk guild var horde olsa ii olur.hemen kuralım demek değilde hazr guild varsa yazım pls yoksa iyi bilen bir ark hemen kursun:d
  • Ah şimdi wowun yüklü olcaktı nasıl oynardım varya
  • quote:

Orjinalden alıntı: oracles

arkadaslar son durumunuz nedir bir guild falan kuruldumu?

dun girdigimde main li falan 3. bi realm acılmıstı orda xp rate birazda fazlaydı ona gore gold da fazla tabi benım hosuma gitti.(belkı onceden vardır da ben gormemısımdır:))

orada hangı tarafda Turk guild var horde olsa ii olur.hemen kuralım demek değilde hazr guild varsa yazım pls yoksa iyi bilen bir ark hemen kursun:d

guild kuurldu ama fun da değil blizz olanda. reslm adı belbandy guilde katılmak isteyenler bana pm atsın
  • guild ally- horde?
    bide orda yenı kasmaya baslıcam sızın ıcın sorun olurmu bu arada kac kısısınız?
    nickinide yazarsan sevınırım
  • offff nie hala kapalı bu server,bi açıldı tekrar kapandı =( param olsa esirgemiycem walla göndercem =( offf offff

• beyler beldandydeki guild horde mi biz arkadaşlarla horde açtık umarım hordedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRKS0uL

beyler beldandydeki guild horde mi biz arkadaşlarla horde açtık umarım hordedir

ally
  • beyler ben de ally tarafındayım nickleriniz ne? beldandyde oynuyorum ben de yeni bi char açıcam buyuk ihtimal arkadaşlar da yarın gelicekler diye bu 3 gun full kasarsak 60 a dayanırız diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyLess

beyler ben de ally tarafındayım nickleriniz ne? beldandyde oynuyorum ben de yeni bi char açıcam buyuk ihtimal arkadaşlar da yarın gelicekler diye bu 3 gun full kasarsak 60 a dayanırız diye düşünüyorum

benim nick hetfield guid master alaaddin nickli arkadaş oyunda ona ulaşın.
  • arkadaşların gelmesini bekliyorum ben salıya kadar 3 kişiyiz ben huter onlar da warrior ve paladin olmaya karar verdi ben hafiften kasmaya başlıyorum bu gece
  • guild kuurldu yaklaşık 15 türk var. bekleriz ally tarafındayız.
  • oyun beleş dimi ark lar
  • ev
    quote:

Orjinalden alıntı: görkem22

oyun beleş dimi ark lar

evet server bedeva.
  • hangi realmdesiniz bu sunucunun bende gelicem vede horde alliance hangisindeyseniz söylerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kral -- 6 Mayıs 2007; 13:20:42 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.