Şimdi Ara

mmorpg oyun hasreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulan zamanında knightları silkroadları ne oynardık be yok mu bi tane sabahlayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Wow

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Halikarnas Şakşakçısı

Yap bir oyun bak adam oynamak istiyor :)

• Gw2, lostark, poe, new world, albion denemediğim oyun kalmamıştır yıllardır hiçbiri knightın yanından bile geçemez. Arada girip japko oynuyorum canım istedikçe yapacak bişey yok. Ha knighta en yakın deneyimi ne verdi derseniz; zelda breath of the wild bana knight havasını en çok veren oyun oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 20 Eylül 2024; 15:18:47 >
  • ben onu bunu bilmem de bu ülkenin metin2 donanımhaber pvp serverina ihtiyacı var.

sıcak fırsatlardaki ölücü dayılarla bosslardan metinlerden bi şey düşmedikçe attıkları efsunlar boş geldikçe GM'lerle edecekleri kavgalar ülkeyi 50 yıl rahatlatır

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

açıyorum hocam serveri 27 eylül akşam saat 8 de Metin3 - 2008-2010 Hard Emek Server

bu arada discord arkadaş listesinden beni sildiğinizi fark ettim, olurda oyun içi eşyalarınız falan kaybolursa acaba neden diye sormayın kendinizemmorpg oyun hasreti 

• mmorpg oyun hasreti

4ever LND 💪💪

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart92 -- 19 Eylül 2024; 21:45:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt

vay hocam vay. kesin denk gelmişizdir o dönem. ben FaTaLord

gteece, eldorado, venice

• Albion var odun topluyon canavar yani tilki falan kesiyon silkroad gibi hem pc hem tele uyuyo

• Mmorpgler kendi kendini bitirdi. Gelişmediler sadece oyuncuları sömürdüler. O kadar insan knights online hayat offline yaşarken grafik mi vardı? Ya da Metin2 oynarken bin çeşit animasyon mu? Niye devamları gelmedi.

Bir süre daha sağlam mmorpg gelmez. Gelince de büyük ihtimal Asya dan bilhassa Çinden gelir. Çünkü çinliler çok emek veriyorlar. Tasarım mı en babasını yapıyorlar. Oynanış mı yine aynı şekilde.

• knight bırakılmaz ara verilir

• braveheart92 kullanıcısına yanıt
    2012

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

Bak oyun açıyorum diyorsun, oyun yöneticisi, sahibi eşya kaybolmakla ilgili espri yapıyor. Şu mesajı gören biri senin oyununda oynamak ister mi? Ya da sen eşya kaybolması ile ilgili espri yapan birinin oyununda oynamak ister miydin?

Discord üzerinden silme konusuna gelirsek merak edip sorsan anlatırdım neden sildiğimi ama sorma gereği duymamışsın gerçi ben de açıklama gereği duymamıştım burada umuma açık bir konuda bunu tartışacaksak anlatabilirim sorun değil. Kaldı ki çok çok büyük bir sorun olsa buradan da yazmam veya etiket atmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 20 Eylül 2024; 15:30:51 >

kimsenin yaptığım şakaya alınacağını zannetmiyorum ve açıkçası kimse bu forumdan gelmiyor. bu kadar yükselmene gerek yok haberin olsunmmorpg oyun hasreti 

Yükseldiğim falan yok bunu nereden çıkardın bilmiyorum. Eğer bir derdin,sıkıntın,problemin var ise özelden yaz konusalım. Umuma açık yerde ikili diyaloglara girmek çok doğru bir davranış değil. Hele de bir oyun sahibi, yöneticisi olacaksan bu sana hiç yakışmaz, zaten insani olarak da doğru bir davranış değil. Seni Discord dan silmeme bu kadar içerlediysen sildiğim vakit abi niye sildin ne yanlışımız oldu düzeltelim diyebilirdin mesela ya da bunu merak edip sorabilirdin. He sen sormamışsın, ben de açıklama gereği duymamışım ama bu konuyu görünce sana etiket gönderdim demek ki öyle çok da büyütülecek bir şey yokmuş ki aklıma gelmişsin, etiket göndermişim.

bir sıkıntım falan yok, ben şaka yaptım geçtim. discorddan silmen de sıkıntı değil, sıkıntı olsa farkettiğim gün özelden pm atardım zaten. sen ciddi ciddi bir paragraf yazınca dedim alındı bummorpg oyun hasreti 

Yok yok sıkıntı yok

Oyununda iyi neticeler alırsın insallah

• Athens ve redsea da oynadım. Athensde unforgven66.

mmorpg oyun hasreti 

• Ücretsiz ego shooter yok mu oyniak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.