Şimdi Ara

MMORPG Arayışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler.Ultima Online gibi aşırı ayrıntılı mmorpg oyun arıyorum.GW2 başta olmak üzere her oyunu oynadım sıkıldım.Gelişmiş crafting sistemi,uyuma,yemek yeme gibi zorunluluklar,çok nadir bulunan yaratıklardan vs... düşen itemlerle yeni itemler yapabilme(crafting),gelişmiş meslekler vs... yani her türlü ayrıntıyı içerisinden barındıran mmorpg var mı?NPC kesme üzerine olmamalı.NPC kesme sadece bir alternatif olmalı.Free to play ya da paralı olması önemli değil.Sadece böyle bir oyun var mı varsa adı ne öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

• arkadaşla kısa bi süre cabal oynadık skill efektleri falan bayağı iyi görevler falan da sarıyor oynamadıysan denemeni tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de yıllardır arayıştayım maalesef ultima gibisi yok...Ultima oynamanın en büyük dezavantajı da bu belki; ondan sonra hiç bir oyun size kendini onun gibi sevdiremiyor. Yeri her zaman boş kalacak
  • Maplestory
  • sana aion free to play i öneririm dostum.saydıklarn var zaten.üstüne oyunda amac var.amac level kasmak 1. olmak gbi bisi değil.milleti kesip puan kazaniyosun o puanlarla item alıp daha iyi olmaya çalışıyorsun ama kolay değil.oyun asırı zevkli.skiller flan baya guzel.oyunda karakterin kalcak evi bile var.grafikleri desen iyi.zaten oyunu oynamak icin 20-30 gb bos alan lazm indirmesi 15 gb kurulumu 20-25 gb alan kapliyor.
    diger önerimde sana allods olur ama allods aionun yanında hiçbirsey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepinize c9 öneririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepass oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    MMORPG tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.