Bildirim
*.mkv uzantılı dosyayı bi türlü açamıyorum. Ses var görüntü yok.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Lost 3. sezon 15. bölüme gelmiş galiba arkadaş... -
quote:
Orjinalden alıntı: un.real
Lost 3. sezon 15. bölüme gelmiş galiba arkadaş...
bilemedin
norbit indirdimtam sevindim AC3 5.1 onunda uzantısı sorun yaptı ya
-
Matroska Pack kurarsan sorun kalmaz -
-
quote:
Orjinalden alıntı: CWaRRioR
Matroska Pack kurarsan sorun kalmaz
ya kurdum onu ama gene açmadı. Tekrar deniyeyim bakalım. Kurduktan sonra bi ayarı falan var mı acaba. -
değişik bir versiyonunu indiriyorum bakalım zipli bu. Ben direk EXE sini indirmiştim.
deniyecem şimdi bakalım çalıaşcka mı -
bende k-lite codec pack ve matroska yüklü sadece. az önce .mkv uzantılı bir dosya çalıştırdım, gayet iyi çalışıyor... -
ya açmıyor -
çalışmıyorsa şunu da deneyebilirsin
http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=lazy-mans-mkv&lid=2276
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 9 Haziran 2007; 23:09:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: CWaRRioR
bende k-lite codec pack ve matroska yüklü sadece. az önce .mkv uzantılı bir dosya çalıştırdım, gayet iyi çalışıyor...
klite de AC3 filter ını beğenmiyorum ya bunu ayrıca kurabilirmiyiz ki.
Bide K-lite deniyeyim bakayım. Ama görev çubuğunda sağtuş tıklayıp AC3 filter diyince çokgüzel menü geliyor k-lite da o yok ya onuniçin kullanmıyorudm onudenize düşen yılana sarılır artık
-
VLC playeri dene. -
Klite ın en son sürümünü kurudm açtı -
VLC player ve üzerine Media Player Classic kuracaksın , o zaman pc'nin açmadığı bişi kalmaz...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X