Şimdi Ara

mk lol kullananlar ban yemeye başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Program neredeyse 1 yildir var ve kullaniliyor ama bu programi kullananlarin simdilerde banlanmaya baslamadi cok vahim. Keske zamaninda onlem alinsaydi, keske ilk hacklere gosterilen ozen simdide olsaydi. Oyun icinde botlara bile karsi olmadan custom game de tek basina bir bug deneyuipde hesabi sinirsiz banlanan insanlar varken, resmen hileyi kullananlarin 1 yil oyunda kalmasi aci verici.
  • Baronreplays dan banlanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf jungle timer açanlar ban yemiş bence benim hesap hala sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoE-BulletZ

beyler şimdi skin için kullanınca da mı ban yeniyor artık biri açıklık getirsin şuna.

evet
  • haha salaqsınız skine para vereceğime karnımı doyururum diyenler 3-5 gün camıs gibi yemek yersiniz artık
  • Şimdi deniyomda sunucuya giriş yapılamdı diyor ama men edildin demiyor acaba yedimmi yoksa serverdedimi sorun var ? En son 1 ay oldu kullanalı

• Skin satın alıp hava atanlar egosunu tatmin etmeye çalışanlar hemen belli oldu.

Ben programı kullanmıyordum ama kullanılmasına karşı değildim.

Eğer başkalarıda görseydi o zaman haksızlık olurdu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Skin satın alıp hava atanlar egosunu tatmin etmeye çalışanlar hemen belli oldu.

Ben programı kullanmıyordum ama kullanılmasına karşı değildim.

Eğer başkalarıda görseydi o zaman haksızlık olurdu bence

gayette haksızlık başkasının görüp görmemesiyle alakası yok. çok iyi olmuş banlanmaları. fakirim. skinlerimin hepsi bedava. timer gelmeden önce jungle timer özelliği de vardı o programın. keşke 1 ay - 5 ay falan atsalarmış mk lolcülere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

quote:

Orijinalden alıntı: kazee

Ben kardeşim ve smurf hesabımdan kullanıyorum ban yemedim enayiler ölsün mklolden selamlar

Riot a ticket atacağım simdi. İp adresinden baglandigin hesapları bulup sorgularlarsa belli olur ve ban yersin biliyorsun değil mi?

Kafan güzelmiş.

• arada gamebooster kullanıyom bununla alakası yok. her oyuna açılıyo gerçi xd. skinim shekil önümdem çheqil
  • masaüstü değilde bazen notebooktan girmek zorunda kalıyorum onunda çözünürlük 1366x768 gözüm full hd ye alıştı tabi. notebooktan girince zoom hack açıyordum acaba bende banlanır mıyım ?
  • Bilmiyorum ben rahatsız olmuyordum şahsen ister kullansın ister kullanmasın bendede var bir kaç kostüm ne bilim alanlara haksızlık oluyor felan diyorlar ama ben hiç rahatsız olmazdım sonuçta kendi çapında eğleniyor

Jungle timer olayına pek girmiyorum fazla bi etkisi olurmu tartışılır
  • Yazık riot türkiye gerçekten kalitesiz bi oluşum haksiz kazanç sağlayan uygulamaların ban yemesi gayet güzel ama skin olayi sadece kullanan kisi için olan bişey oyun gidişatını etkilemiyor ayrıca jungle timer olayını zaten kendileri getirdi oyuna şimdi bu neyin kafasi buradaki harçlıklarını oyuna yatıran küçük arkadaş larimiz da sevinmis :) harbiden değişik adamlar vesselam

• quote:

Orijinalden alıntı: KarmaLia

Bilmiyorum ben rahatsız olmuyordum şahsen ister kullansın ister kullanmasın bendede var bir kaç kostüm ne bilim alanlara haksızlık oluyor felan diyorlar ama ben hiç rahatsız olmazdım sonuçta kendi çapında eğleniyor

Jungle timer olayına pek girmiyorum fazla bi etkisi olurmu tartışılır

jungle timer fazla etkisi olur mu mu

• Turnuvalarda rekabet olsun diye eloboost yaptığı halde banlayamadıkları malum takımın jungler'ı var ortada. Böyle ikiyüzlülük ancak Riot TR'den beklenir. Eloboost'a karşı önlem almak işlerine gelmiyor tabi. Diamond'da bronz seviyesi oyuncu dolu. Ceplerini etkilemediği için ellemiyorlar.

Ayrıca küfür edenler var bir de onlar tam evlere şenlik. Dini, milli her türlü değere hakaret eden şerefsizlere 1 saat ban bile atamıyorlar. Türklüğüme küfür eden Kürtleri AKP gibi savunan bir şirket var ortada.

Neyse çok konuştum yarın gidip hemen skin almak için para yatırmalıyım Riot'a.
  • beyler bu olay sadece TR severı için sanırım? çünkü westte 3. parti yazılımlara karşı herhangi bir haber yayınlanmamış. bir cevaplarsanız sevinirim. :D
  • fakirler ölsün 97 kostümden selamlar.
  • Ben de 3 gün banlanmışım. Skin + timer kullanıyordum.

• Olurmu mu mu mu mu mu mu

sakin ol
  • Sadece kullanan goruyordu skin i timerlarida zaten kendileri ekledi neden banlamislar anlamadim. Ben kullanmadim bende sorun yok ama sacma geldi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.