Şimdi Ara

Mjsert : Her Gün 3 Gb'lık 1 Video Çekiyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet aleminde video arşivi olarak bilinen Mjsert kaliteli filmler seyretmeyi seviyor. Bu yüzden filmlerin en kalitelisini saatler sürsede özellikle seçiyor.

“Vücudumun en sevdiğim kısmı gözüm! Çünkü gözüm görüyor ve sanırım kör değilim. Her gün mutlaka video çekiyorum.Yapmak zorundayım. Minimum 3 Gb'lık video çekiyorum. Günde 1 tane çekmeye çalışıyorum. ”

DH! dergisine yakında konuşacak olan Mjsert, çok zor da olsa, Bim'den ve Bim ürünleri kullanmaktan vazgeçememiş.Sağlıklı yiyecekleri Bim'de bulduğunu söylüyor.

Gözlerimi gerçekten seviyorum. Ne kadar video izlersem izleyeyim gözlerim yorulmuyor. Keşke daha çok gözüm olsaydı da daha çok göreydim. Gözümle görmeyi ve gözümden su fışkırtmayı seviyorum.”

Mjsert kariyerinde şu an bulunduğu yerden oldukça memnun ve ona heyecan veren birkaç yeni projesinin de yolda olduğunu söylüyor.

“Bugüne kadar forumlarda başarılı olan ve gerçekleştirmekten mutlu olduğum birkaç şey yaptım. Sıradaki projelerim için insanların biraz daha beklemeleri lazım."

• izle izle açıl

• popmundo mu bu ne ?
  • Adam mala bağlamış beyler
  • video var beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: The.Unnamed.Feeling

Adam mala bağlamış beyler

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• Ne videosu bakalım onlar
  • Sıradaki projelerim için please wait.
  • Ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemasali

Ok.

Anlaşıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

quote:

+1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.